17 / 04 / 2024

doğu marmara 2014

doğu marmara 2014

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'yı kapsayan Doğu Marmara'da, yılın ilk çeyreğinde ilgili kurumlarca, yapımına başlanacak 3 bin 318 bina için yapı ruhsatı verildi.

Deprem uzmanı 'Marmara için deprem kesin' dedi, Doğu Anadolu'yu yeniden uyardı! Doğu Anadolu'da 7'den büyük deprem...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Doğu Anadolu ve Marmara ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte deprem uzmanının ürküten o açıklamaları...

Doğu Marmara’nın kongre merkezi hızla tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark içerisinde inşa edilen Doğu Marmara’nın kongre merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor. Merkezinin elektrik kabloları yerleştiriliyor.

Doğu Marmara'da Temmuz'da 7 bin 972 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü Doğu Marmara Temmuz ayında gerçekleşen konut satışlarını açıkladı..

Doğu Marmara Bölgesi'nde Haziran ayında 7 bin 27 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğünce açıklanan verilerine göre, Doğu Marmara Bölgesine bağlı illerde 2018 yılı Haziran ayında 7 bin 27 konut satışı gerçekleştirildi. 

4. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ. ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliği ile  düzenlenen 4. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile 2. Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından düzenlenen 3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı!

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz: "Biz fuarların Kocaeli ticaretine, bölge ekonomisine katkılar sağlayacağı beklentileri içerisindeyiz" dedi.

Doğuş GYO'nun kar dağıtım politikası genel kurula sunulacak!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 26 Mart 2014 tarihinde onaylanmış kar dağıtım politikasını bu yıl yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'da pay sahiplerinin bilgi ve onayına sunacak.

Kocaeli 2. Doğu Marmara İDEV Evlilik ve Konut Fuarı başladı!

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından bölgedeki illerin sanayi ve ticaret odalarının destekleriyle düzenlenen 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) açıldı. 120 firmanın katıldığı konut fuarı 4 gün sürecek.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'ndan belediyelere hibe!

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından, bağlı bulunduğu belediyelere kültür ve turizm küçük ölçekli alt yapı mali destek programı açıldı. Buna göre, turizm amaçlı projelere 3 Milyon 500 bin liralık hibe verilecek.

2. Doğu Marmara Konut Fuarı 3 Mart'ta!

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova 3- 6 Mart tarihleri arasında yapılacak olan 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarında buluşacak. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özbağ iş adamlarına seslenerek, “Fuara gelin satış yapın” dedi.

Doğu Marmara'da 6 bin 242 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre Doğu Marmara Bölgesi'nde Ekim ayında 6 bin 242 konut satıldı.

Doğu Marmara’da İkinci el konut satışları 26,5 arttı!

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova’yı kapsayan Doğu Marmara’da yılın 7 aylık döneminde, günde 212 konut satıldı. verilere göre Doğu Marmara’da İkinci el konut satışları 26,5 artış gösterdi.

doğu marmara 2014 Haberi

doğu marmara 2014

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'yı kapsayan Doğu Marmara'da, yılın ilk çeyreğinde ilgili kurumlarca, yapımına başlanacak 3 bin 318 bina için yapı ruhsatı verildi. 

Yatırımlarla doğrudan ilgili olması nedeniyle ekonominin genel durumundan kolayca etkilenebilen inşaat sektörü, yılın üç 3 ayında ülkenin ihracat ve istihdamına ciddi katkı sağlayan söz konusu bölgedeki yatırımlarını geçen yılın aynı dönemine göre büyük oranda arttırdı. 


Bu dönemde, Doğu Marmara'daki yatırımlarının yarıdan fazlasını konut üretimine ayıran sektör, halkın barınma ihtiyacına karşılayacak projeleri hayata geçirmek için çalışıyor. 

TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü'nden alınan bügiye göre, bölgede ocak-mart döneminde ruhsat verilen yapıların sayısı yüzde 39, yüzölçümü yüzde 27, değeri yüzde 38, daire sayısı da yüzde 22 artış gösterdi. 

Doğu Marmara'da yılın ük çeyreğinde ruhsat verüen 3 bin 318 yapmın toplam değeri ise 2...