29 / 03 / 2024

Doğu Marmara yapı ruhsatı

Doğu Marmara yapı ruhsatı

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'yı kapsayan Doğu Marmara'da, geçen yıl belediyeler tarafından yapı ruhsatı verilen binalar, önceki yıla göre yüzde 8 artarak 9 bin 191'e ulaştı.

Deprem uzmanı 'Marmara için deprem kesin' dedi, Doğu Anadolu'yu yeniden uyardı! Doğu Anadolu'da 7'den büyük deprem...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Doğu Anadolu ve Marmara ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte deprem uzmanının ürküten o açıklamaları...

Doğu Karadeniz'in yapı ve inşaat malzemesi ihracatı yüzde 17 artarak 28,5 milyon doları geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğu Karadeniz'den 5 ayda gerçekleştirilen yapı ve inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 17 arttı ve 28 milyon 591 bin 505 dolara ulaştı.

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Daştan tarafından kuruldu.

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Doğu Karadeniz Ortak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Karadeniz Ortak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlker Türkmen ve Mehmet Pilatin ortaklığında kuruldu.

Doğuş Ayka İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Ayka İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Öztürk tarafından kuruldu.

10 yılda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yapılan yatırımlar TBMM'de!

2009-2019 yılları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illere Bakanlıkça yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Doğuş Tanıtım Hizmetleri ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Tanıtım Hizmetleri ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Gök tarafından kuruldu.

Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığının ortak çalışması sonucu, Ankara-Kars-Ankara arasında hizmet verecek olan Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi yapıldı.

Doğuş Grubu, 3 banka ile yapılandırma imzası attı!

Kreditör bankalar konsorsiyumunu temsil eden eş lider bankalar ile Doğuş Grubu arasında bir süredir gündemde olan yapılandırma çalışmaları başarıyla tamamlandı...

Doğu Marmara’nın kongre merkezi hızla tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark içerisinde inşa edilen Doğu Marmara’nın kongre merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor. Merkezinin elektrik kabloları yerleştiriliyor.

Doğu Karadeniz'de 170 bin kaçak yapı için imar barışına başvuruldu!

İmar barışından Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki yaylalarda kaçak yapısı bulunan vatandaşlar da faydalanabiliyor. Bu kapsamda yaklaşık 170 bin kişi imar barışına başvuruda bulundu...

Has Doğuş İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Doğuş İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Halis Can Üzen tarafından kuruldu.

Doğu Marmara yapı ruhsatı Haberi

Doğu Marmara yapı ruhsatı

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'yı kapsayan Doğu Marmara'da, geçen yıl belediyeler tarafından yapı ruhsatı verilen binalar, önceki yıla göre yüzde 8 artarak 9 bin 191'e ulaştı.


TÜİK verilerinden derlenen bilgiye göre, yapı ruhsatı verilen 8 milyon 974 bin metrekarenin 6 milyon 507 bin metrekaresi konut, 2 milyon 467 bin metrekaresi ortak kullanım alanlarından oluştu.


Geçen yıl bölgede tek daireli binalar için bin 546, çift daireli binalar için bin 324, üç veya daha fazla daireli binalar için 4 bin 893, halka açık ikamet yerleri için 31, otel binaları için 38, iş yeri binaları için 387, sanayi binaları için 190, kamu eğlence binaları için 17, okul, üniversite ve araştırma binaları için 68 yapı ruhsatı verildi. 


- Kullanım izni verilen bina sayısı yüzde 18,4...