24 / 04 / 2024

Doğu Polimer Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Doğu Polimer Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Doğu Polimer Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Enes Doğu tarafından kuruldu.

Turistik Doğu Ekspresi ilk seferi için geri sayım! İşte bilet fiyatları ve ilk sefer tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi seferleri hakkında açıklama yaptı. Peki, Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Akıncı tarafından kuruldu.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde çalışmalar yüzde 98'e ulaştı. Merkezin yakın zamanda hizmete açılması bekleniyor.

Doğu Polimer Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Polimer Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Enes Doğu tarafından kuruldu.

Doğuş GYO borç azaltmak için Kuveyt Türk ile sat ve geri kirala sözleşmesi imzaladı!

Doğuş GYO mevcut kredi borçlarının kısmen kapatılması ve finansal giderlerin azaltılması amacıyla Kuveyt Türk ile finansal kiralama sözleşmesi imzaladı...

Doğuş GYO'dan D-Ofis Maslak'ta 40 bin euroluk satış!

Doğuş GYO, D-Ofis Maslak gayrimenkulünün 40 bin euro bedelle Sell and Leaseback yöntemiyle satılması ve sözleşme vadesi sonunda geri alınması için Finansal Kiralama Sözleşmesi imzaladı.

Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi için geri sayım başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un yaptığı girişimlerle dünyanın en güzel ilk 4 tren rotasından birinde sefer yapan Doğu Ekspresi'nin yanı sıra "Turistik Doğu Ekspresi" 29 Mayıs tarihindeseferlere başlayacak.

Doğu Karadeniz Bölgesi aldığı göçlerle cazibesini artırıyor!

1950’li yıllardan sonra hızla büyükşehirlere göç veren Doğu Karadeniz Bölgesi’ne son 10 yılda geri dönüşler hızlandı. TÜİK istatistiklerine göre, Doğu Karadeniz Bölgesi nüfusu, 2007-2016 yılları arasında aldığı göçler ile cazibesini arttırmaya başladı.

Doğu ve Güneydoğu'da yeni konutlar için geri sayım başladı!

Çevre Bakanı Özhaseki, Doğu ve Güneydoğu'da kısa süre içinde vatandaşların yeni evlerini teslim almaya başlayacağını söyledi. Sürecin ortalama 2-4 ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Doğu ve Güneydoğu'da 800 fabrika kurulacak!

Hükümet, terör örgütü PKK'nın saldırıları nedeniyle geri kalan Doğu ve Güneydoğu'yu kalkındırmak için hazırladığı cazibe merkezleri programı kapsamındaki iller için alım garantisini 10 yıla çıkarmayı kararlaştırdı.

Bankalar Doğu ve Güneydoğu'ya yatırımı destekleyecek mi?

Doğu ve Güneydoğu’nun kalkınması için yatırım yapmak isteyen iş adamları bankaların bölgeye yönelik kredi politikalarını eleştiriyor. Bankaların "Riskli Bölge" tanımlamasıyla kredi kullanımında ayak diretmesi ve erken geri ödeme çağrıları girişimcinin şevkini kırıyor.

Doğuş GYO Maslak imar planı için İBB'ye dava açtı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, 12 Mart'ta askıya çıkarılan 1/5000 Ölçekli Maslak ve Çevresi Nazım İmar Planı için yaptığı itirazın geri çevrilmesi üzerine dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne dava açtı.

Bahçeşehir Koleji Doğu ve Güneydoğu’da 6 şehre 9 kolej açtı!

Şanlıurfa ve Diyarbakır başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğu’daki 6 vilayete 9 kampus açan Bahçeşehir Koleji, ülkenin en geri kalmış bölgesine, 95 milyon dolarlık kolej yatırımı yaptı..

Doğu Polimer Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Doğu Polimer Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Doğu Polimer Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Enes Doğu tarafından kuruldu.

Doğu Polimer Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
- Bilumum Hurda ile bu neviden emtiadan temin edilen; ana- madde ve malzemenin, yarımamul madde ve malzemenin, ambalaj madde ve malzemesinin ticaretini yapmak, - Birincil formda polimerlerin imalatı (etilen,propilen,stiren,vinil klonür,vinil asetat,vinil esterleri,akrilik vb. polimerleri ile sertleştirilmiş proteinler , doğal kauçuğun kimyasal türevleri dahil). - Bilumum hurda ile bu neviden emtiadan yada diğer anamadde ve malzeme yahut yarımamul madde ve malzemeden; Granür ve Granür mamülleri ile Ambalaj Malzemeleri ile Mamüllerini i mal etmek ve ticaretini yapmak - Bilumum Geridönüşüme müsait anamadde, yardımcı madde, ambalaj maddeleri ve malzemelerinin ticareti ve...