27 / 04 / 2024

Doğunun en büyük alışveriş merkezi

Doğunun en büyük alışveriş merkezi

Doğunun en büyük alışveriş merkezi Ceylan Karavil Park, 30 Nisan 2014'te açılıyor. 150 Milyon Dolarlık proje yaklaşık 4 bin kişi istihdam edecek. Ceylan Karavil Park Diyarbakır Şanlıurfa Bulvarı'nın en önemli kavşağında açılacak.

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

2023 yılında ekonomi bekleyen en büyük tehlike ne?

Ekonomist Mahfi Eğilmez, IMF'nin açıkladığı rapor doğrultusunda küresel ekonomi ve Türkiye ekonomisi hakkında değerlendirmelerde bulundu. İşte Eğilmez'e göre 2023'te Türkiye'ye bekleyen en büyük tehlike...

Doğu Karadeniz'in en büyük külliyesinin inşaatı hızlandı!

Doğu Karadeniz'in en büyük cami ve külliyesinin inşaatı Trabzon'un Ortahisar ilçesinde hızla devam ediyor.

Türkiye'nin en büyük gözlemevi 2020'de açılacak!

Türkiye'nin 2023 vizyon projeleri arasındaki en büyük astronomi, astrofizik ve uzay bilimleri alanındaki temel bilim yatırımı olan "Doğu Anadolu Gözlemevi”nin (DAG) kurulum çalışmaları son sürat sürüyor.

Bursa'daki dönüşümde en büyük engel hak sahipleri!

Bursa’da Kentsel Dönüşüm Rüzgârı panelinde, katılımcılar kentsel dönüşümün önündeki en büyük engelin hak sahipleri olduğu noktasında birleşti. Sürecin vatandaşa doğru anlatılmasının önemine dikkat çekildi.

Dünyanın en büyük maden şirketlerinden kritik çağrı!

Dünyanın en büyük maden şirketleri, petrol ve doğalgaz sektörleri dahil tüm şirketlerin Birleşmiş Milletler koruması altında olan dünya mirası bölgelerdeki işletmelerini durdurmaları çağrısı yaptı.

AE Arma-Elektropanç, Orta Doğu’nun en büyük 5. müteahhit firması!

AE Arma-Elektropanç, MEP Middle East tarafından yayımlanan “Orta Doğu’nun En Büyük 25 Teknik Müteahhitlik Firması” listesinde beşinci sırada yer aldı.

Türkiye’nin en büyük seramik showroomu hizmete açıldı!

Yurtbay Seramik’in İstanbul’daki iş ortağı Çakmak Yapı A.Ş., Türkiye’nin en büyük seramik showroom’unun kapılarını 1 Haziran Çarşamba günü açtı.

Trabzon'da Türkiye'nin en büyük hayvan barınağı inşa ediliyor!

Trabzon'da Türkiye'nin en büyük ve modern hayvan barınağının yapımına başlandı.Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi'nin kente kazandıracağı belirtildi.

Türkiye’nin en büyük doğal yaşam alanı inşa ediliyor!

Türkiye’nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’ inşaatı sürüyor.Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kocaeli Kartape'ye Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisine Avrupa’nın en büyük, dünyanın da üçüncü yaşam alanı özelliğine sahip doğal bir yaşam parkı yapıyor.

AE Arma-Elektropanç, en büyük teknik müteahhitlik firmaları arasında!

Orta Doğu’daki faaliyetlerini artıran AE Arma-Elektropanç, MEP Middle East tarafından yayımlanan “Orta Doğu’nun En Büyük 25 Müteahhitlik Firması” listesinde üçüncü sırada yer aldı.

Doğunun en büyük alışveriş merkezi Haberi

Doğunun en büyük alışveriş merkezi

Abdulkadir AVCI Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığıyla gerçekleştirilen, Doğu'nun en büyük alışveriş merkezi olacak Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi, 30 Nisan 2014'te hizmete girecek. Alışveriş merkezini tanıtmak ve son durumu hakkında bilgi vermek amacıyla, Karavil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Karavil ve Ceylan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Ceylan ev sahipliğinde AVM'de yer alacak yerli ve yabancı marka temsilcilerinden 250 kişinin katılımı ile özel bir toplana gerçekleştirildi. 


Diyarbakır Şanlıurfa Bulvarı'nın en önemli kavşağında açılacak olan, 150 Milyon Dolar yatırım bedeline sahip Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi'nin tanıtım toplantısında konuşan Karavil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Karavil "Ceylan Grup ile birlikte sadece ekonomik değil sosyal ve kültürel bir yatınm olma özelliği de taşıyan bu projeyi şehrimize kazandırmaktan gurur duyuyoruz. Yılda...