27 / 04 / 2024

doğuş gyonun bölünme işlemi

doğuş gyonun bölünme işlemi

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Sermaye Piyasası Kurulu'nun 15 Kasım 2013 tarih, 12233903-325.04.01-1052 sayılı yazısı ile Kısmi Bölünme İşlemi başvurusu olumlu karşılandı...

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan şok açıklama: Doğu Karadeniz'de 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı var!

Gümüşhane'de peş peşe meydana gelen depremlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Doğu Karadeniz'de deprem tehlikesinin, dünden daha fazla artmış olduğunu ve bölgede 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığına dikkati çekti.

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi H: Serbest Yüksekliklere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Doğu Karadeniz'den somon rekoru

Doğu Karadeniz bölgesinden 5 ayda 16,1 milyon dolarlık Türk somonu ihraç edildi.

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesinin 2. oturumu 17 Mayıs'ta!

Emlak Konut GYO tarafından 28 Nisan 2022 tarihinde ilk oturumu gerçekleştirilen anbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü kapsayan 2. oturumu 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 14:30'da yapılacak. 

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesine 11 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO tarafından, İstanbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 28 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de yapıldı. İhaleye 11 firma katıldı. 

Doğuş Center Etiler'deki 45 bağımsız bölüm 24.8 milyon Euro'ya Getir'e satılıyor!

Doğuş GYO portföyünde yer alan Doğuş Center Etiler binasındaki 45 adet bağımsız bölümün Getir Perakende'ye 24 milyon 850 bin Euro'ya satılmasına karar verildi. 

Doğuş Center Etiler'deki 47 adet bağımsız bölümün Getir'e satışı için görüşmeler sonlandı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine başlanmıştı, mutabakata varılamaması sebebiyle görüşmeler

Doğuş GYO, Doğuş Center'daki 47 bağımsız bölümü Getir'e satıyor!

Doğuş GYO, Doğuş Center Etiler binasındaki 47 adet bağımsız bölümün satışı hususunda Getir ile görüşmelere başlanmasına karar verildi.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

doğuş gyonun bölünme işlemi Haberi

doğuş gyonun bölünme işlemi

Doğuş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


"Sermaye Piyasası Kurulunun 05.11.2013 tarihli bülteninden, Yönetim Kurulumuzun 07.05.2013 tarihli kısmi bölünme kararına bağlı olarak, Sermaye Piyasası Kuruluna yapmış olduğu izin talebimizin, olumlu karşılandığını öğrenmiş bulunduğumuz kamuoyuna bildirilmişti. 


Bu defa Sermaye Piyasası Kurulu'nun 15 Kasım 2013 tarih, 12233903-325.04.01-1052 sayılı yazısı ile Kısmi Bölünme İşlemi başvurumuzun olumlu karşılandığı şirketimize bildirilmiştir. 


Bölünme işlemine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili diğer mevzuat hükümleri uyarınca kamuya duyurulması istenilen belgeler;


* Kısmi Bölünme İşlemine İlişkin Duyuru Metni

* Ayrılma Hakkına İlişkin Duyuru Metni 

* Kısmi Bölünme Sözleşmesi

* Bölünme Raporu

* Onaylı Esas Sözleşme Tadil Metinleri ve Yönetim Kurulu Kararı

* Bölünme İle İlgili Yönetim Kurulu Kararı

* Uzman Kuruluş Raporu

* Gebze Center AVM Ekspertiz Raporu

* Kısmi Bölünme Tahmini Açılış Bilançosu

* 3 Yıllık Proforma Finansal Tablolar

* Yeni...