23 / 04 / 2024

doğuş maslak

doğuş maslak

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu, D Ofis Maslak binasının KDV hariç 525 milyon 690 bin TL peşin bedelle satın alınmasına karar verdi...

D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı! 

Doğuş GYO, D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak gayrimenkullerinin 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı. İşte ayrıntılar...

Doğuş Center Maslak'ın değeri belli oldu!

Doğuş Center Maslak gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Doğuş Center Maslak'ın değeri ne kadar?

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davasına ilişkin açıklama!

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davasıyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Şirket, yeniden karar verilmek üzere dosyanın anılan Bölge İdare Mahkemesi İdari Dava Dairesine gönderilmesine kesin olarak karar verdi. 

Doğuş GYO'nun Maslak imar planı davası sonuçlandı!

Doğuş GYO'nun Maslak imar planı davasında yeni bir gelişme yaşandı. Buna göre, dava Doğuş GYO'nun lehine sonuçlandı. 

Doğuş GYO'nun imar davasında temyiz talebi reddedildi!

1/5.000 ölçekli Maslak ve Çevresi Nazım İmar Planına karşı açılan davada Doğuş GYO'nun temyiz talebi reddedildi.

Doğuş D Ofis Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "D Ofis Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş Center Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş GYO Mayıs ayında da kiracılarından kira almayacak!

Doğuş GYO Gebze Center AVM'de 2020 yılı Mayıs ayı için alışveriş merkezlerimizin kapalı olduğu süre boyunca, Doğuş Center Maslak ve Doğuş Center Etiler gayrimenkullerinden 31 Mayıs 2020 tarihine kadar kira almayacak.

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davası açıklaması!

Doğuş GYO 1/5000 ölçekli Maslak ve Çevresi Nazım İmar Planının iptali ve yürütmesinin durdurulmasına ilişkin açılan davanın reddi ile ilgili karara karşın temyiz yoluna başvurdu ve hukuki süreç devam ediyor.

Doğuş GYO Maslak imar planı davasında temyize gitti!

Doğuş GYO tarafından Maslak ve Çevresi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı'nın iptal edilmesi için dava açılmıştı. Ancak karar ile istinaf talebinin reddine karar verildi ve bu karara karşı temyiz yoluna başvuruldu.

Doğuş GYO kapanan mağazalarından kira almayacak!

Doğuş GYO, Gebze Center AVM'deki mağazalarından ve Doğuş Center Maslak ve Doğuş Center Etiler gayrimenkullerinde,  yasal düzenlemeler nedeniyle kapanan iş yerlerinden kira almayacak.

Sarıyer Belediyesi, Doğuş GYO Maslak imar planı davasında temyize gitti!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın açtığı Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin yürütmenin durdurulması ve iptali davasısında Sarıyer Belediyesi temyiz yoluna başvurdu...

Doğuş GYO'dan Maslak ve çevresi uygulama imar planı hakkında açıklama! 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 3 Kasım 2015 tarihli ÖDA (güncelleme) 1/100 ölçekli Maslak ve çevresi uygulama imar planı davasının istinaf talebi reddedildi...

doğuş maslak Haberi

doğuş maslak

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) D-OFİS Maslak binasının alımı hakkında açıklama yaptı.

Doğuş GYO'nun ana ortağı Doğuş Holding A.Ş. aktifinde kayıtlı, tapunun İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi, 11 Ada ve 4 bin 725 metrekare yüzölçümlü 10 nolu parselde bulunan 40 bin 437,91 metrekare kullanım alanlı D Ofis Maslak Binasının KDV hariç 525 milyon 690 bin TL peşin bedelle satın alınmasına karar verildi. 

Doğuş GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 25 Aralık 2018 tarihli toplantısında;

1.   Şirketimiz ana ortağı Doğuş Holding A.Ş. aktifinde kayıtlı, tapunun İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi, 11 Ada ve 4.725 m2 yüzölçümlü 10 nolu parselde bulunan 40.437,91 m2 kullanım alanlı D Ofis Maslak Binasının ("Gayrimenkul") EPOS Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme...