19 / 04 / 2024

Doğusan Boru Sanayi haberleri

Doğusan Boru Sanayi haberleri

Perlit madeninden yapılmış renkli kiremitlerle çatı kaplama sektörüne yönelik hizmet veren Doğusan Boru Sanayi, yeni dönemde Irak'ta pazar araştırması yapıyor. Firma özellikle inşaat yapılandırmasını araştırıyor.

Doğ Du Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğ Du Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Seçkin tarafından kuruldu.

Enet Enerji Doğal Gaz Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enet Enerji Doğal Gaz Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan ve Enet Enetgy SA ortaklığında kuruldu.

Azerbaycan ve Türkiye'nin küresel doğal gaz projesinde kapasite artırımına gidilecek

Azerbaycan doğal gaza talebin artması nedeniyle Güney Kafkasya Boru Hattı, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) ve Trans Adriyatik Boru Hattı'ndan (TAP) oluşan Güney Gaz Koridorunun potansiyelini genişletmeyi planlıyor.

Orbin Doğal Taş Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orbin Doğal Taş Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Başkara tarafından kuruldu.

Derin Doğal Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Doğal Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  5 milyon TL sermaye bedeli ile Selin İşler tarafından kuruldu.

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi açıldı!

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi Beykoz’da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Göksal Tekneci tarafından açıldı.

Sky Doğan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Doğan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanbeyli’nde  140 bin TL sermaye bedeli Mehmet Can Doğan tarafından kuruldu.

TMSF, Ufuk Boru'nun Osmaniye'deki tesisini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Ufuk Boru Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Osmaniye'deki tesisini satışa çıkardı.

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Aka tarafından kuruldu. 

Doğan Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından kuruldu. 

Efor İnşaat Dekorasyon Ve Aliminyum Doğrama Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Efor İnşaat Dekorasyon Ve Aliminyum Doğrama Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sanayi arsası sanayicinin tapulu malı olmamalı!

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, "Gelin sanayicinin 'şeytana uymasının' önüne geçin. Doğru planlamayla sanayi bölgeleri belirlensin, arsa sanayiciye uzun vadeli kiralansın'' dedi. 

Sağbi Yapı İnşaat Taahhüt Doğalgaz Asfaltlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağbi Yapı İnşaat Taahhüt Doğalgaz Asfaltlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Oğuzhan Altın tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Doğusan Boru Sanayi haberleri Haberi

Doğusan Boru Sanayi haberleri


Perlit madeninden yapılmış renkli kiremitlerle çatı kaplama sektörüne yönelik hizmet veren Doğusan Boru Sanayi, yeni dönemde Irak'ta pazar araştırması yapıyor. Genel Müdür Vekili Sezgin Polat, Erzincan'dan temin ettikleri perlit hammaddesi ile kiremidin yanı sıra park, bahçe ve kaldırım karosu ürettiklerini, halen Azerbaycan, Gürcistan ve Irak'a ürünlerini ihraç ettiklerini söyledi. Polat. özellikle çatı kaplamaları ürünleri için Irak'taki inşaat yapılanması hakkında pazar araştırması yaptıklarını bu sayede ihracatı artırmak istediklerini vurguladı. 


Doğusan'ırı Seraper marka renkli çatı kaplaması ve kiremit üretiminde iddialı olduğuna işaret eden Sezgin Polat, çatı kaplaması alanında ürünlerine 50 yıl garanti verdiklerinin altım çizdi. Ürünlerinin perlit hammaddesi ile üretildiği için bu garantiyi verdiklerini belirten Polat, perlitle üretilen kiremitlerin muadillerine göre daha fazla dayanımının bulunduğunu anlattı. 


Doğusan'ın 1974 yılında kurulduğu bilgisini veren Sezgin...