25 / 04 / 2024

Doksandokuz Mimarlık Danışmanlık Anonim Şirketi

Doksandokuz Mimarlık Danışmanlık Anonim Şirketi

Doksandokuz Mimarlık Danışmanlık Anonim Şirketi, Cem Demirtürk, Pelin Peker tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Beyoğlu, Kuloğlu Mahallesi, Güllabici Sokak, Venti Apartmanı'nda kuruldu.

A Özel Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Özel Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Atılgan Özel tarafından kuruldu. 

Conearch Design Mimarlık Proje İnşaat Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Conearch Design Mimarlık Proje İnşaat Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Cansu Es, Taylan Bayram ve Ayşegül Yıldız ortaklığında kuruldu.

Kavsara Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavsara Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Küçük tarafından kuruldu.

Bab Arch Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bab Arch Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Beş ve İrem Beş ortaklığında kuruldu. 

Global Crea Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Crea Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Zafer Şahin tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Adam Group Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Adam Group Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Turan     Ünlü ve Ebru Şahin Uçar ortaklığında kuruldu. 

Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Gayrimenkul Değerleme Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Gayrimenkul Değerleme İş Sağ.Ve Güv.San.Ve Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat'ın merkezi Kadıköy'e taşındı. 

Habitus Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habitus Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Bayraktar ve Simge Balcı ortaklığında kuruldu. 

Ms Cephe Sistemleri Yapı Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ms Cephe Sistemleri Yapı Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Soner  Gemici ve Şebnem Özösken tarafından kuruldu. 

Lb Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lb Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Atabay Hacıoğlu tarafından kuruldu.

Dudu Concepts Mimarlık Ve İç Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dudu Concepts Mimarlık Ve İç Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Kızıltaş tarafından kuruldu. 

Ağaçlı Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaçlı Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Çatalca'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Çelik tarafından kuruldu. 

Rakraka Tasarım Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakraka Tasarım Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Esra Yılmaz tarafından kuruldu. 

Doksandokuz Mimarlık Danışmanlık Anonim Şirketi Haberi

Doksandokuz Mimarlık Danışmanlık Anonim Şirketi

Doksandokuz Mimarlık Danışmanlık Anonim Şirketi, Cem Demirtürk, Pelin Peker tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu. 


Doksandokuz Mimarlık Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; 1-      Her türlü mimarlık ve mühendislik hizmeti yapmak, 2-      Yurtiçi ve yurtdışında her türlü inşaat, taahhüt ve restorasyon işleri yapmak, 3-      Konusu ile ilgili olarak danışmanlık hizmetleri vermek, 4-      Özel mimar tasarımları yaratarak bu tasarımların marka ve patentini şirket adına tescili yaptırarak, daha sonra bu hakları imal etmek, satmak ve kiraya vermek 5-      Konusu ile ilgili olarak gerekli mercilerden izin alarak eğitim hizmetleri vermek, 6-      Konusu ile ilgili olarak her türlü makine, ekipman, yedek parça, malzemenin imali, imal ettirilmesi, alım-satımı ithal ve ihracı,...