26 / 04 / 2024

dolar bu gün ne kadar

dolar bu gün ne kadar

Dolarda dananın kuyruğu bugün Fed Başkanı Jerome Powell'ın gerçekleştireceği Jackson Hole toplantısındaki açılış konuşmasından sonra kopacak. Peki dolarda son durum ne? Çabuk bakın!

Selçuk Geçer dolar yatırımcılarını son kez uyardı: Dolar taklayı o gün atacak, tam bu kadar olacak! 

Merkez Bankaları faiz kararı sonrası tüm gözler dolar kuruna çevrilirken, dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıları son kez uyararak ''Dolar taklayı o gün atacak'' dedi.

Doların kaderi 3 gün sonra yeniden yazılıyor! 1 doları bile olanlar dövizciye koşacak! Bakın dolar tam bu kadar olacak

Merkez Bankası faiz kararı 21 Eylül Perşembe günü açıklanacak. Kararın açıklanması ile birlikte doların kaderi 3 gün sonra yeniden yazılacak. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? 1 doları bile olanlar dövizciye koşacak!

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Piyasalar merakla Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını bekliyor. Merkez Bankası bir önceki faiz kararında faizleri artırarak yüzde 17,50'ye çıkardı. Peki Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Dolar tam 162 gün sonra bu kadar olacak! Hemen şimdi acilen buraya bakın, ayağınızı yorganınıza göre uzatın!

Dünyaca ünlü dev banka açıkladı... Bank of Amerika resmen Türkiye raporunu paylaştı... Dolar tam 162 gün sonra bu kadar olacak... Hemen şimdi acilen buraya bakın, ayağınızı yorganınıza göre uzatın... İşte ayrıntılar...

Doların bütün kaderi o gün değişecek! Acilen buraya bakın! Bugün euro, dolar, sterlin ne kadar? 21 Temmuz 2023!

Son dönemde, dolar, euro ve sterlin fiyatları oldukça dikkat çekici hale geldi. Özellikle geçen gün, ülkenin Merkez Bankası faiz kararını duyurdu. Bu önemli açıklamada, faiz oranları 250 baz puan artırılarak yüzde 15'ten yüzde 17.50'ye yükseltildi.

Euro/TL kurunda yeni rekor! Doları ezdi geçti! Elinde 1 euro bile olanlar hemen bu rakama bakın!

Dolar/TL gün içerisinde 26.22TL'ye yükselerek tarihi zirvesinin altında yatay bir seyir izlerken Euro TL ise 28.77 TL seviyesi ile yeni rekorunu kırdı, doları ezdi geçti! Elinde 1 euro bile olanlar hemen bu rakama bakın!

Dolar 20 gün sonra tam olarak böyle olacak! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı 26 Temmuz günü açıklayanacak. Piyasalardaki meraklı bekleyiş devam ederken Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi. Dolar 20 gün sonra tam olarak böyle olacak! 

Dolar hakkında flaş gelişme. 1 dolar 30 gün sonra bu kadar olacak. Analistler açıkladı

Analistler tarafından dolar fiyatları hakkında çok önemli bir tahmin geldi. Analistlerin 1 doların 30 gün sonra ne kadar olacağına ilişkin açıklama yaptı.

Dolar 10 gün sonra tam bu kadar olacak! Elinde, yastık altında, bankada doları olanlar o rakamı bekliyor

Dolar/TL kuru Merkez Bankası faiz kararı sonrası rekor kırdı. 25 TL'ye yükselen doların daha yükselip yükselmeyeceği merak ediliyor. Dolar 10 gün sonra tam bu kadar olacak! Elinde, yastık altında, bankada doları olanlar o rakamı bekliyor.

25 TL'ye fırlayan dolar 11 gün sonra bu kadar olacak! İddiaları duyanın aklı başından uçtu!

Dolar, seçimlerin ardından hızla yükselmeye devam ediyor. Uzmanlardan Selçuk Geçer'in tahminine göre, önümüzdeki 11 gün içinde doların yükselişi daha da hızlanacak. İşte ayrıntılar...

Dolar 2 gün sonra bu kadar olacak! Elinde dolar olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

Merkez Bankası faiz kararı piyasaların tarafından merakla beklenirken doların 2 gün sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı. Elinde dolar olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

Dolar 6 gün sonra bu kadar olacak! Çok gizli bilgi su yüzüne çıktı! Sır gibi saklanıyordu! Görenler küçük dilini yutacak

Dolar 6 gün sonra bu kadar olacak... Çok gizli bilgi sonunda su yüzüne çıktı... Devlet sırrı gibi saklanıyordu.. O rakamı görenler küçük dilini yutacak!..

Dolar 4 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar borcu olanlar yandınız!

Merkez Bankası, faiz toplantısını 22 Haziran günü gerçekleştirecek. Kritik gelişme öncesi uzmanlardan hemen tahminler gelmeye başladı. Doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Dolar borcu olanlar yandınız!

dolar bu gün ne kadar Haberi

dolar bu gün ne kadar

Doları olan vatandaşlar piyasalarda yaşanacak gelişmeleri heyecanla takip ediyorlar. Dolarda bugün Fed Başkanı Jerome Powell'ın gerçekleştireceği Jackson Hole toplantısındaki açılış konuşması takip edilecek. 
Durum böyle olunca yatırımcılar da dolar fiyatlarını daha yakından takip etmeye başladı. Uzmanlara göre, dolarda dananın kuyruğu bugün kopacak.

18 TL SEVİYESİNİ GEÇTİ 

Son dönemlerde yükselişine devam eden dolar 2022’nin rekor seviyesini geçti. 18 TL seviyesini geçen dolar dün güne 18,23 TL seviyesinde başladı.

Dolar 2022 yılının en büyük seviyelerini görürken, 18 TL’ye yükselen dolar 20 Aralık 2021 tarihinden bu yana en yüksek seviyesine ulaşmış oldu.

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Peki dolarda son durum ne? Dolar bugün ne kadar? Dolar ne olacak? Dolar kaç TL? Dolar kaç lira? Piyasalarda son durum ne?...