19 / 04 / 2024

dolar fiyatları ne olacak

dolar fiyatları ne olacak

Milyonlarca vatandaş dolar ve altın fiyatların yakından takip ediyor. Altın ve Para piyasaları Uzmanı İslam Memiş elinde altın ve doları olanlar için uyarılarda bulundu. Aman bu hataya düşmeyin!

Demir fiyatları rekor zam sonrası fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 6 Mart 2024 demir fiyat listesi

Dolar/TL kurunun 33 TL sınırına yaklaşması ile demir fiyatlarına okkalı zam geldi. Gelen zammın ardından demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç TL? 6 Mart 2024 demir fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları 

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Dolar kurundaki yükselişler hurda fiyatlarını da etkiledi. Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları. 

Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

HSBC stratejistleri Murat Toprak ve Charotte Ong tarafından yayımlanan notta Dolar/TL kurunun yavaş ve ılımlı yükselişle yıl sonunda 33 liraya çıkacağı belirtildi. Peki Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

27 Kasım Pazartesi dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? Kasım 2023 euro ve dolar fiyatları

Dolar ve euro kurunda son durum vatandaşlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Cuma günü 28,91 TL ile yeni rekoruna imza atan dolar kuru bugün ne kadar oldu? 27 Kasım Pazartesi dolar kaç lira? Kasım 2023 euro ve dolar fiyatları...

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 27 Ekim bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları

Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Dolar kurunun yükselmesi ile Vatandaşlar 'Hurdaya zam mı geldi?'' sorusunu araştırıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurdaya zam geldi mi? 27 Ekim Cuma hurda fiyat listesi.

Benzin ve motorine peş peşe zam! SON DAKİKA: Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Sürücüler şimdi bakın! 

Benzin ve motorin fiyatları, Brent petrol ile dolar kurunda yaşanan artışlardan doğrudan etkileniyor. Akaryakıtta zamlar peş peşe geliyor. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte Opet, PO, Shell, BP, Total 22 Ekim 2023 fiyat listesi...

Hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 10 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

Filistin İsrail çatışması piyasalarda dengeyi bozdu. Doların yükselişe geçmesi inşaat sektöründe büyük fiyat artışlarına neden olurken, gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Peki hurda fiyatlarına zam geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Ekim 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır, demir, alüminyum hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları kaç lira? 6 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kuru bugün rekor kırdı. Doların yükselişe geçmesi piyasaları hareketlendirdi. Bakır fiyatları gerilerken demir cevheri vadeli fiyatlarında sabit seyir devam ediyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun 26 TL seviyelerine kadar gerilemesi ile bakır ve demir hurda fiyatları düşmeye başladı. Bugün hurda fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

10 Ağustos Perşembe altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın ve çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem günü olan 10 Ağustos günü yakından takip ediliyor. Dolar kuru güne yükselişle başlarken altın fiyatları kısmi olarak yükselmeye devam ediyor. 10 Ağustos Perşembe altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın ve çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları! Yatırımcılar hemen baksın!

Güncel altın fiyatları haftanın ilk günü ne kadar olduğu yatırımcıların takibinde. Global piyasalarda doların güç kazanması ile beraber ons altın hafif düşüş gösterdi. Fed'in paylaşacağı faiz kararı öncesi gram altın ise paralel bir seyir izliyor. Peki, altın fiyatları ne kadar oldu?

Demir fiyatları rekor zam sonrası resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 2 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Dolar/TL kurunun 26 TL olması ile demir fiyatlarına okkalı zam geldi. Gelen zammın ardından demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç TL? 2 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları fiyatları kaç lira? 24 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak ediliyor. Dolar kurunun yükselmesi ile zam gelen hurda fiyatlarının güncel rakamları araştırılıyor. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve dmeir hurda fiyatları fiyatları kaç lira? 24 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

dolar fiyatları ne olacak Haberi

dolar fiyatları ne olacak

Dolardaki yükseliş hız kesmeden devam ediyor. Dolar kuru şu dakikalarda 15,26 lira seviyesinde işlem görüyor. Öte yandan altın fiyatlarındaki hareketlilik de gündemde yerini kouruyor. Altın ve ParA Piyasaları uzmanı İslam Memiş elinde altın ve doları olan vatandaşlar için ''bu hataya düşmeyin!'' diyerek uyardı. İşte ayrıntılar...

Milyonlarca vatandaş ellerinde bulunan altın ve dolar için uygun zamanı kolluyor. Peki altın fiyatları ne olacak? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Altın almalı, satmalı mı? Dolar ne zamana kadar yükselecek?

AMAN DİKKAT! TEHLİKENİN FARKINA VARIN...

Gram altının 900 lira seviyelerinde olmadığını altını çizen İslam Mmeiş ekrandaki rakamları dikkate alanların tehlikenin eşiğinde olduklarını söyledi.

Bu sene yükselmelerin devam edeceğini söyleyen İslam Mmeiş Dolar kuru uzun bir aradan sonra yurtiçi piyasalarda 15 Lira seviyesinin üzerine yükseldi. 15.30 Lira...