19 / 04 / 2024

Dolar ve altında tehlike çanları çalıyor! Bu hataya düşmeyin

Dolar ve altında tehlike çanları çalıyor! Bu hataya düşmeyin

Milyonlarca vatandaş dolar ve altın fiyatların yakından takip ediyor. Altın ve Para piyasaları Uzmanı İslam Memiş elinde altın ve doları olanlar için uyarılarda bulundu. Aman bu hataya düşmeyin!



Dolardaki yükseliş hız kesmeden devam ediyor. Dolar kuru şu dakikalarda 15,26 lira seviyesinde işlem görüyor. Öte yandan altın fiyatlarındaki hareketlilik de gündemde yerini kouruyor. Altın ve ParA Piyasaları uzmanı İslam Memiş elinde altın ve doları olan vatandaşlar için ''bu hataya düşmeyin!'' diyerek uyardı. İşte ayrıntılar...

 Dolar ve altında tehlike çanları çalıyor! Bu hataya düşmeyin

Milyonlarca vatandaş ellerinde bulunan altın ve dolar için uygun zamanı kolluyor. Peki altın fiyatları ne olacak? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Altın almalı, satmalı mı? Dolar ne zamana kadar yükselecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön