26 / 04 / 2024

Dolar ve altında tehlike çanları çalıyor! Bu hataya düşmeyin

Dolar ve altında tehlike çanları çalıyor! Bu hataya düşmeyin

Milyonlarca vatandaş dolar ve altın fiyatların yakından takip ediyor. Altın ve Para piyasaları Uzmanı İslam Memiş elinde altın ve doları olanlar için uyarılarda bulundu. Aman bu hataya düşmeyin!



PİYASALARDA BASKILAMA VAR!

Amerika Merkez Bankası'nın  yıl içinde toplamda 150 baz faiz artırımı yapabileceğini belirten Memiş, FED'in aldığı faiz kararlarının piyasaya olan etkilerini de değerlendirdi. Memiş, dolarda yaşanan düşüşlerin kalıcı olmadığını söyleyerek, "Doların her geri çekilmesi veya 15 Lira seviyesinin altındaki rakamlar orta ve uzun vade için kalıcı olmayacağını da bize göstermiş oluyor" dedi. 

 Dolar ve altında tehlike çanları çalıyor! Bu hataya düşmeyin

BANKALARDAN AL SAT YAPANLAR: TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR...

Yeniçağ Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bankalar üzerinden altın al-sat yapacakları tekrardan uyaran Memiş, "Gümüş ve altın fiyatlarının veya döviz kurlarının ekranda gördüğü fiyatlar ile alakası olmadığını tekrar belirtmek isterim" dedi.

Dolar kasıp kavurdu! Dolar/TL 15 lirayı geçti rakip tanımıyor! Dolar bugün ne kadar oldu 10 Mayıs 2022?

Doların müthiş çıkışının altında yatan neden ortaya çıktı! Zincirlerini kırdı yeni hedefe doğru gidiyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön