20 / 04 / 2024

Bu gece iyi uyuyun, yarın dolar ve altında bomba şeyler olacak

Bu gece iyi uyuyun, yarın dolar ve altında bomba şeyler olacak

Dolar ve altında yaşanan gelişmeler merakla takip ediliyor. Yatırımcılara bir önemli haber daha verildi. Yarın ABD'de açıklanacak enflasyon verileri, altın ve dolarda birçok şey belirleyecek.



Yatırım yapmaya hazırlanan vatandaşlar altın ve dolardaki gelişmeleri anbean takip ediyor. Durum böyle olunca gelişmeler de merak ediliyor. Dolar ve altınla ilgili yarın çok önemli bir gelişme yaşanacak. Ancak daha öncesinde bugün neler olduğuna bakalım. 
Dolar ve euroda bugün sabah saatlerinde bir ilk yaşandı. Euro-dolar paritesi 2002'den bu yana en düşük seviyeye gelerek, 17.40 seviyelerinde eşitlendi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön