25 / 04 / 2024

dolar haftayı nasıl kapattı

dolar haftayı nasıl kapattı

Yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan altın, borsa, dolar ve Brent petrol bu haftayı nasıl kapattı? İşte kalem kalem o rakamlar...

Eldeki birikim nasıl değerlendirilmeli? Arsa, borsa, altın, dolar, konut…

Ekonomideki belirsizlik devam ederken, vatandaşın kafası tasarrufunu nasıl değerlendireceği konusunda iyice karıştı.  Kripto fenomeni Murat Ali Calman X sosyal medya hesabından kendi yatırım hikayesini paylaştı.

Petrolde düşüş başladı! Akaryakıt fiyatları yeni haftayı nasıl açtı? Yeni zam veya indirim yapıldı mı?

Milyonlarca sürücü 'Akaryakıt fiyatlarına yeni zam veya indirim yapıldı mı?' sorusunun yanıtını merakla araştırıyor. Peki akaryakıt fiyatları bu haftaya nasıl başladı? İşte Opet, Total, Shell, PO, BP 19 Şubat 2024 fiyat listesi...

Doların düşmesi borsayı nasıl etkiler?

ABD’li banka Wells Fargo, geçen hafta doların yıl sonunda  gerileceğini belirtti.  Peki bu öngörü gerçekleşir dolar gerilerse ne olur? Ekonomist Tuncay Turşucu, bu öngörünün gerçekleşmesi halinde borsanın uçuşa geçeceğini söyledi.

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

Dolar haftaya nasıl başladı? 16 Ekim Pazartesi dolar/TL kuru kaç lira? Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru, cuma günü yüzde 0,2 artışla günü 27,7978 liradan tamamlandı. Peki dolar bugün ne kadar oldu? Dolar haftaya nasıl başladı? 16 Ekim Pazartesi dolar/TL kuru.

Euro haftaya nasıl başladı? Euro/TL bugün kaç lira? 9 Ekim 2023 euro/TL kuru

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 30'a çıkarmasından sonra dolar ve euroda yaşanan hareketlilik bugün de devam ediyor. Peki Euro haftaya nasıl başladı? Euro/TL bugün kaç lira? 9 Ekim 2023 euro/TL kuru.

Gelişen ekonomilerde yükselen dolar kabusu! Güçlü dolar ekonomileri nasıl etkiliyor? 

Tahvil faizlerindeki artıştan destek alan Amerikan Doları, gelişen ekonomilerdeki yerel para birimlerinin baskılanmasına sebep oluyor. Peki ekonomiler dolar rallisinden nasıl etkileniyor? İşte ayrıntılar...

Bankada doları olanlara kötü haber! Ekonomist Selçuk Geçer doların nasıl düşürüleceğini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin dolar kuru için yeni bir planı olduğunu ve doların nasıl düşürüleceğini açıkladı. Özellikle bankada doları olanlara seslenen Geçer, bu işten en çok zararlı çıkanların onlar olacağını söyledi.

Fed'in faiz kararı sonrası dolar güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru

Dün piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı. Kararın hemen ardından gözler dolar kuruna çevrildi. Değer kaybeden dolar kuru güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru.

Euro kuru haftaya nasıl başladı? Bugün Euro/TL ne kadar? 21 Ağustos Euro/TL kuru

Dolar/TL kuru cuma gününü önceki kapanışının hemen üzerinde 27,107 liradan tamamlamasının ardından bugün 27,16 lira ile yeni haftaya başladı. Peki euro kuru haftaya nasıl başladı? Bugün euro/TL kuru ne kadar? İşte 21 Ağustos Euro/TL kuru.

Euro/TL kuru yeni haftaya nasıl başladı? Euro/TL bugün ne kadar? Euro kaç lira?

Dolar/TL kuru bugün serbest piyasada 27,044 liradan alınıp, 27,0460 liradan satılıyor. Peki Euro/TL kuru yeni haftaya nasıl başladı? Euro/TL bugün ne kadar? Euro kaç lira?

Fed sonrası dolar güne nasıl başladı?

Dün açıklanan ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararından sonra dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar/TL kaç lira? 15 Haziran 2023 dolar/TL kuru...

Dolar ikinci tur seçimlerine kadar nasıl bir seyir izleyecek? 28 Mayıs sonrası dolar TL kuru ne olur?

Ekonomide Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine kadar neler olacağı, döviz kurlarının nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor. Hükümetin alacağı önlemler ile döviz kurlarının tırmanmasını bir şekilde frenlemesi beklenirken, 28 Mayıs sonrası ise durum pek parlak görünmüyor.

dolar haftayı nasıl kapattı Haberi

dolar haftayı nasıl kapattı

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, BIST 100 endeksi, güne 9,66 puan ve yüzde 0,37 kazanımla 2.611,22 puandan başlamıştı. Gün içinde en düşük 2.591,47, en yüksek 2.623,17 puanı gören BIST 100 endeksi, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,01 azalış göstererek, 2.601,25 puandan tamamladı.

Yine resmi olarak açıklanan rakamlara göre, BIST 30 endeksi, önceki kapanışa göre 10,85 puan ve yüzde 0,37 düşüş gösterdi ve 2.889,70 puandan kapandı. BIST 100 endeksine dahil hisselerin 39'luk kısmı prim yaptı ve 60'ı geriledi. SASA Polyester, Türk Hava Yolları, Karsan Otomotiv, Ereğli Demir Çelik ve Kardemir (D) en çok işlem gören hisse senetleri arasında yer aldı.

Peki altın haftayı nasıl kapattı? İşte detaylar...

Resmi olarak açıklanan verilere göre, altının onsu, uluslararası piyasalarda Türkiye saatiyle gün sonu 1.853,05 dolardan...