20 / 04 / 2024

dolar kurunda son dakika

dolar kurunda son dakika

Milyonlarca vatandaş her gün dolar kurundaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki dolar kuru bugün ne kadar? İşte 16 Eylül 2022 dolar kuru...

Dolar o tarihte fişek gibi yükselecek! Tahminleri tek tek tutan Selçuk Geçer tarih verdi! Hemen bu flaş gelişmeye bakın!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, doların 30 TL, altının ise rekor seviyelere çıkacağını söyledi. Peki dolar ne zaman yükselecek? Dolar kuru ne kadar olacak? İşte dolar kurunda son durum...

İslam Memiş'ten son dakika dolar ve Euro açıklaması geldi! Her dediği çıkmıştı, yeni açıklaması titretti! Bakın ne dedi?

Piyasa kahini olarak bilinen Altın ve para piyasaları uzmanı, İslam Memiş son dakika dolar ve Euro açıklaması yaptı. Peki İslam Memiş neler söyledi? İşte altın ve para piyasaları uzmanı Memiş'in o açıklamaları...

13 Aralık Çarşamba dolar ne kadar? Bugün dolar güne nasıl başladı! Son dakika dolar/TL kuru!

Dolar/TL kuru son 3 aydır sınırlı yükselişine devam ediyor. Bugün de 29,05 lira ile tarihi rekoruna ulaşan dolar kurunda ibreler yeşile gösteriyor.

ABD enflasyon rakamları sonrası dolar, altın ve euroda son durum!

Piyasalar tarafından merakla beklenen ABD eylül enflasyon rakamları yüzde 0,4 artarak yıllık yüzde 3,7 olarak gerçekleşti. Peki altın, dolar ve euro kurunda son durum ne? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Dolar ne oldu? İşte ABD verileri sonrası altın, dolar ve euroda son durum...

Euro yeni haftaya hızlı başladı! Euro/TL bugün ne kadar? 2 Ekim euro kaç lira? Euro kurunda son durum 

Yeni haftanın başlamasıyla döviz kurları da yakından takip edilmeye devam ediliyor. Dolar/TL kuru 27,50 TL'den işlem görürken euroda haftaya hızlı başladı. Peki 2 Ekim Pazartesi euro ne kadar? Euro kurunda son durum.

9 Eylül 2023 Cumartesi dolar ne kadar? Bugün dolar/TL kuru kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL sınırlı yükselişini sürdürüyor.  Ekonomide 3 yıllık yol haritası belirlendi. Programa göre, enflasyonun 2026'da tek haneye düşürülmesi hedefleniyor. Bu gelişmelerle birlikte dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki dolar bugün ne kadar?  Güncel dolar/TL alış satış f

Elinde avucunda altın ve dolar olanlar aman dikkat! İslam Memiş 'Beklentim pozitif yönde' diyerek rakam açıkladı!

Altın ve dolar kurunda son dakika gelişmeler haftanın üçüncü işlem gününde de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarına ''Beklentim pozitif yönde' diyerek rakam açıkladı.

Dolar yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Dolar tam bu kadar olacak! Yatırımcılar acil bakın!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen dolar kuru için, uzman isimden uyarı geldi.  Dolar ne kadar olacak sorusu yanıt buldu. Yatırımcılar acil bakın!

1 doların geleceği seviye resmen belli oldu! Dolar borcu olanlar ne olduğunu şaşıracak! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen döviz kurunun ilerleyen günlerde geleceği seviye resmen belli oldu. Dolar borcu olanlar ne olduğunun şaşıracak.

Elinde dolar olanlar dikkatli olun! Doların yönü belli oldu! Dolarda son dakika gelişmesi

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar kuru ne olur? sorusu üzerine ekonomistlerden açıklama geldi. Doların yönü belli oldu. Bugün dolar ne kadar? Güncel dolar kuru kaç lira? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Borsa İstanbul'da ve dolar kurunda bomba rakamlar! Yatırımcılar tek tek açıklanan bu rakamlara göz atın! 

Borsa İstanbul'da ve dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri merak ediliyor. İşte son rakamlar...

1 Euro kaç TL? Euro kuru bugün ne kadar oldu? 18 Haziran Euro kurunda son dakika!

1 Euro kaç TL? Euro kuru bugün ne kadar oldu? 18 Haziran Pazar Euro kurunda son dakika...

Gümbür gümbür gelen dolar kurunda son dakika! Doların geleceği en yüksek rakam tek tek açıklandı! Doları olanlar dikkat!

Gümbür gümbür gelen dolar kurunda son dakika... Doların geleceği en yüksek rakam tek tek açıklandı... Doları olanlar aman dikkat...

Dolar TL kurunda son tahmin geldi! İşte 2023 yıl sonunda doların geleceği seviye!

Son günlerin en tartışmalı konularından birisi de Türk Lirası’nın dolara karşı değeri. Bu konuda ekonomistler ve yatırım bankaları birbirinden farklı farklı tahminler paylaşsa da genel olarak dolar TL kurunda önümüzdeki günlerde yukarı giden bir seyir öngörülüyor.

Yatırımcıların merakla beklediği dolar kurunda hareketlilik devam ediyor! 

Dolar kurunda heyecan verici bekleyiş! Önde gelen ekonomistin dolar değerlendirmesi ve tahminleri açıklandı. İşte ayrıntılar...

dolar kurunda son dakika Haberi

dolar kurunda son dakika

Milyonlarca yatırımcı ve bir kenarda doları olan vatandaş, dolarda yaşanan son dakika gelişmelerini merak ediyor ve araştırıyor. Milyonlarca vatandaş her gün 'Bugün dolar ne kadar?, Dolar/TL bugün ne kadar?' sorularının yanıtlarını arıyor.
 

Yatırımcılar tarafından son durumu merak edilen dolar kurunun Euro karşısında güç kazanması, Dolar/TL’ye yukarı yönlü destek oluyor. Dolar kurunun ne kadar olduğu haftanın 5. gününde de merak ediliyor ve araştırılıyor. 

Peki dolar kuru bugün ne kadar? Dolar bugün ne kadar oldu? İşte 16 Eylül 2022 dolar kuru...

Dolar/TL'deki yatay seyir sürerken, milyonlarca yatırımcı ve kenarda doları olan vatandaşlar da güncel kuru merak ediyor ve araştırıyor. Geçen hafta piyasalar Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) faiz kararına odaklanmıştı ve bankadan 75 baz puanlık faz artırımı gelmişti. Bu durumda da  24 senenin...