25 / 04 / 2024

dolar/tl bugün dolar yorum 30 nisan 2022

dolar/tl bugün dolar yorum 30 nisan 2022

Dolar/TL milyonlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar fiyatları bayram arefesinde 15 lira sınırında dayandı. Peki bugün dolar/TL ne kadar? Dolar alış satış fiyatı kaç lira? Analistlerden gelen dolar yorumları neler? İşte 30 Nisan 2022 dolar/tl kuru...

Dolar kuru bugün de rekor kırdı! 1 dolar 32.10 TL oldu! 13 Mart 2024 dolar canlı kur! 

Elinde doları olanlar ve yatırımcılar son dakika dolar kuru ve serbest piyasa dolar araştırması yapıyor. Dolar bugün de rekor kırdı. İşte ayrıntılar...

10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe 30,59 liranın üzerinde başladı. Dün rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. 10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru.

Dolar yükselmeye devam edecek mi? Bugün dolar ne kadar oldu? 7 Şubat 2024 dolar kaç TL?

7 Şubat 2024 dolar kuru yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Son günlerde rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 7 Şubat 2024 dolar kaç TL?

Dolar yükseliyor! 1 dolar bugün kaç TL? Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Yukarı yönlü hareket eden dolar kuru bugün ne kadar? 1 dolar kaç lira? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı.

Dolar/TL'de yeni rekor! Bugün dolar ve euro ne kadar oldu? 5 Ocak 2024 döviz kurları!

Dolar/TL kuru günlük yükselişini bugün de sürdürdü ve gün içinde 29,91 lira ile yeni rekorunu kırdı. Peki euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? 5 Ocak 2024 döviz kurları... 

Gözler dolar kurunda! Bugün dolar kaç lira oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kaç lira?

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde güne yükselişle başladı. Gözler dolar kuruna çevrilirken yatırımcılar son dakika güncel dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kuru.

27 Kasım Pazartesi dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? Kasım 2023 euro ve dolar fiyatları

Dolar ve euro kurunda son durum vatandaşlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Cuma günü 28,91 TL ile yeni rekoruna imza atan dolar kuru bugün ne kadar oldu? 27 Kasım Pazartesi dolar kaç lira? Kasım 2023 euro ve dolar fiyatları...

Dolar ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç TL? 13 Kasım Pazartesi döviz kurları

Dolar ve euro kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Güncel dolar ve euro kuru alış satış fiyatı araştırılıyor. Peki dolar bugün ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 13 Kasım Pazartesi dolar/TL kuru.

Dolar zirveye merdiven dayadı! 8 Kasım dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar?

Dolar/TL kuru zirvelere yakın işlem görürken yatırımcılar güncel dolar kurunu merak ediyor. Peki bugün dolar kaç lira? 8 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

4 Kasım Cumartesi dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları acil baksın!

Dolar/TL kuru dün güne 28,33 liradan başlamıştı. Dolardaki yükseliş bugün de devam ediyor. Peki 4 Kasım Cumartesi dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları acil baksın! İşte son dakika dolar kuru...

Dolar/TL bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Dün 28,28 TL'den kapanış yapan dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL kaç lira? 3 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

1 dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar? 28 Ekim 2023 dolar kaç lira?

Merkez Bankası faiz kararını perşembe günü açıkladı. 500 baz puan artış yapılan kararın ardından faizler yüzde 35'ye yükseldi. Kararın hemen arından dolar kuru düşüşe geçti. Peki bugün dolar ne kadar? 1 dolar bugün kaç TL? 28 Ekim 2023 dolar/TL kuru...

Dolar/TL düşüşe geçti! Bugün dolar/TL kuru ne kadar oldu? 27 Ekim Cuma dolar kaç TL?

Dün Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Banka, faizleri politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 35'e yükseltti. Kararın ardından piyasalarda hareketlilik görülürken dolar kuru bugün güne düşüşle başladı. 27 Ekim Cuma dolar ne kadar oldu? 

dolar/tl bugün dolar yorum 30 nisan 2022 Haberi

dolar/tl bugün dolar yorum 30 nisan 2022

Dolar kuru diğer para birimleri karşısında gittçe değer kazanmaya devam ederken bugün güne yükselişle başladı. Güçlü dolar kuru bayram arefesinde  değerlenmeye devam ediyor. Dolar bugün 30 nisan sabahında 15 lira sınırına dayandı.

Peki bugün dolar/TL ne kadar? Dolar alış satış fiyatı bugün kaç lira? Analistlerden gelen dolar yorumları neler? İşte 30 Nisan 2022 güncel dolar/TL...

DOLAR YORUM

Dolar kuru geçen hafta Fed Başkanı Jerome Powell'ın faiz açıklamalarından sonra yükselişe geçmişti. 3-4 Mayıs tarihinden gerçekleştirilmesi planlanan faiz toplantısında 50 baz puanlık faiz artışının masada olması dolar kurunun diğer para birimleri karşısında değer kazamasını sağladı.

Analistler 1 Mayıs'tan sonra dolar kurundaki yükselişin hız kazanacağına işaret ediyor. Dolar/TL diğer para birimleri  karşısında  güçlü kalmaya devam ediyor.

Peki dolar/TL bugün ne kadar? Dolar alış satış kaç lira?...