19 / 04 / 2024

dört yol meydanı

dört yol meydanı

Esenler Belediyesi yaklaşık 20 bin metrekarelik alana sahip olacak Dörtyol Meydanı düzenleme çalışmaları devam ediyor...

Asgari ücrette dört farklı zam haritası! Yeni asgari ücret 18 bin 813 TL mi olacak?

Türkiye'nin ekonomik yol haritasını çizen Orta Vadeli Program, 2023 yılı için enflasyon öngörüsünü yüzde 65 olarak paylaştı. Bu öngörü, memur ve emekli maaşları ve sosyal desteklerin Ocak 2024 zamları için önemli bir ipucu sunuyor. Asgari ücretin tespiti için dört çeşit formül masaya yatırılacak.

Türkiye'de 2022'nin ilk dört ayında yaklaşık 1 milyon gayrimenkul satıldı!

Türkiye'de senenin ilk dört ayında 995 bin 595 gayrimenkul satış işlemi gerçekleştirldi! Bu şekilde ise 10 milyar 475 milyon 887 bin lira tapu harcı geliri elde edildi.

Çiftçi dört gözle bekliyordu, sonunda tarih verildi! İşte verim deposu buğdayın tarlalarda olacağı tarih

Tarımda çiftçinin dört gözle beklediği Yerli bisküvilik buğday 'Kanatlı' iki yıl içinde çiftçinin tarlasında olacak.

Beko'dan dört dörtlük çeyiz kampanyası! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Beko yeni evlenecek ve ev düzecek olan tüm çiftler için yeni kampanyasını duyurdu. Beko'nun dört dörtlük çeyiz kampanyası 1 Mart'ta başladı 31 Mart'a kadar devam edecek. İşte Beko'nun 2022 Mart fiyat listesi...

Emekliler dört gözle bekliyordu! Maaşlara 2.500 TL seyyanen zam! 

Emeklilerin dört gözle beklediği haber geldi. Milyonlarca emeklinin maaşına enflasyon yükselişi uygulanırken en düşük maaş da 2 bin 500 Türk Lirası'na yükseltildi. İşte ayrıntılar...

John Travolta malikanesini dört milyon dolara satışa çıkardı!

2020 yılının Temmuz ayında 29 senelik eşi Kelly Preston'ı kaybeden sevilen aktör John Travolta, ABD'de yer alan malikanesini dört milyon dolara satıyor.

Dört Kardeşler Temizlik Turizm İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dört Kardeşler Temizlik Turizm İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Erkan tarafından kuruldu.

Dört kişilik ailenin aylık beslenme harcaması!

Birleşik Metal İş Sendikası Araştırma Merkezi'nin (Bisam) hesaplamalarına göre, dört kişilik bir ailenin sağlıklı beslenebilmesi için yapması gereken aylık harcama, martta 2 bin 716 TL iken, nisan ayında 2.816 liraya yükseldi.

Turizm teşvikine ilişkin kanun teklifinin ilk dört maddesi komisyonda kabul edildi!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk dört maddesi TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda kabul edildi.

Düzey Yol Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzey Yol Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhan Altın tarafından kuruldu.

Türk-İş: Dört kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 652 lira!

Türk-İş’in araştırmalarına göre Ocak ayında dört kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 652, yoksulluk sınırı ise 8 bin 638 lira oldu. Bekar bir çalışanın yaşama maliyeti ise aylık 3 bin 222 lira olarak hesaplandı.

Esenler Dört Yaka’da son 9 daire satışta!

Efitaş İnşaat ve Bordo İnşaat ortaklığı ile Esenler'de hayata geçirilen Dört Yaka, 95 konut, 45 ticari ünite ve 250 araçlı otoparkı ile Esenler'de çıtayı yükseltecek. Proje dahilinde son 9 daire satışa sunuluyor.

Nusret Gökçe yeni zinciri SaltBae'yi dünyanın dört bir tarafında açacak!

Adını dünya markası yapan girişimci Nusret Gökçe, yeni zinciri SaltBae'yi önce Londra, Pekin ve Honh Kong'a sonrada dünyanın dört bir tarafına açacağını söylüyor.

dört yol meydanı Haberi

dört yol meydanı


Dörtyol Meydanı çalışmalarında yaklaşık 3 bin metrekarelik alan üzerinde bulunan Hasip Dinçsoy İlköğretim Okulu yıkılarak Dörtyol Meydanı'na dahil edilecek. 20 bin metrekare alana sahip olacak Dörtyol Meydanı'nda kültür ve sanat etkinlikleri...