28 / 03 / 2024

Dubai Index ne zaman

Dubai Index ne zaman

Yarım asırdır özel tasarım mobilyalar üreten saygın markaları bünyesinde barındıran Mobilyanın Başkenti Modoko, Ortadoğu'nun en geniş katılımlı tasarım organizasyonu kabul edilen Dubai Index 2015'e katıldı.

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Türkiye, Dubai'deki lüks villaların ilham kaynağı oldu!

Dünyada 65 ülkede lüks ve prestijli mekanların gözdesi olan Elazığ vişne mermeri Dubai'deki lüks villa projesinde kullanılmak üzere ihraç edilmeye devam ediyor. 

1915 Çanakkale Köprüsü'ne büyük ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü, Dubai'de International Road Federation tarafından düzenlenen ödül töreninde  'Proje Finansmanı' kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Dubai One Palm'daki dairenin fiyatı rekor kırdı!

Cityscape Global sona erdi. Dubai World Trade Center’da düzenlenen fuarda, standart konut projeleri değil, içinde göletlerin olduğu büyük çaplı projeler öne çıktı.

Tahincioğlu basın toplantısı 11 Eylül'de Dubai'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu, dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai Cityscape Global 2017’de 11 Eylül 2017 Pazartesi günü sohbet toplantısı gerçekleştirecek.

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Dubai'nin uydu görüntüleriyle 32 yıllık değişimi

Dubai'nin uydudan çekilmiş ve şehrin ne kadar hızlı geliştiğini ve kentleştiğini gösteren uydu görüntüleri şaşkınlık yaratıyor. İşte o görüntüler..

Metropol İstanbul projesi Dubai Cityscape Fuarı’na katılıyor!

Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu konumda yer alan ve ticareti, finansı, modasıyla modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren Metropol İstanbul, bu yıl 6- 8 Eylül 2016 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek Cityscape Fuarı’na katılıyor.

Tahincioğlu Dubai Cityscape Global 2016 basın toplantısı 6 Eylül'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu, dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai Cityscape Global 2016’da 6 Eylül 2016 Salı günü saat 14.00’da sohbet toplantısı gerçekleştirecek.

Kocaeli Dubai Port Limanı'nın açılışı Cuma günü yapılacak!

Kocaeli’ndeki Dubai Port Limanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yapacak. Cuma günü açılışı yapılacak olan liman için bugüne kadar 600 milyon doların üzerinde yatırım yapıldı.

Dubai Towers Delta teslimleri ne zaman?

Konuma göre Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Peki Dubai Towers Delta teslimleri ne zaman?

Delta Dubai Towers ne zaman teslim?

Delta Dubai Towers Konutları 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Proje 20 bin 510 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Delta Dubai Towers ne zaman teslim edilecek?

Türkiye, yatırım tercihlerinde bir adım öne çıktı!

Dubai Yatırım Kongresi Üst Yöneticisi Al Shezawi, seçimden sonra daha fazla umut veren Türkiye'nin, yatırım tercihlerinde bir adım öne çıktığını söyledi.

Dubai Index ne zaman Haberi

Dubai Index ne zaman

Uluslararası mobilya, ev dekorasyonu, iç ve dış dizayn firmalarının ve profesyonellerinin buluştuğu çeyrek asırlık geleneğe sahip fuarda, Ortadoğu mobilya sektörünün en önemli temsilcilerine Türk mobilya tasarımının geldiği noktayı anlatan Modoko'nun, özellikle Arap kadınlarının ve büyük inşaat firmalarının yoğun ilgisiyle karşılaştığı vurgulandı. 


Mobilya sektörünün devlerinin buluştuğu fuarı, 200 binden fazla ziyaretçinin izlediği ve Türkiye'den fuara 43 firmanın katıldığı belirtildi. Fuarın Türkiye açısından en önemli gündeminin, "Ortadoğulu mobilyacıların, Modoko'dan, Dubai'ye de bir Modoko kurmasını istemeleri" olduğu ifade edildi. Ayrıca, Ortadoğulu özel inşaat firmalarının, Modoko'nun özel tasarım geleneğine büyük ilgi gösterdikleri, yoğun temasta bulundukları vurgulandı.


"Dubai Modoko" İçin Doğru Adresiz

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik yaptığı açıklamada, "Ortadoğu'nun en

geniş katılımlı tasarım organizasyonundaki, Modoko'ya ilginin bu denli yüksek oluşu bizi çok mutlu etti. Genel tüketici...