29 / 03 / 2024

Dubai İnternational İnşaat nerede

Dubai İnternational İnşaat nerede

Dubai İnternational İnşaat İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi, Abdennaser Sadek, Fawaz Altabaa, Mohamed Al Tabba, Alaa Sadek ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Ann İnternational İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ann İnternational İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Shaıkh Faısal Pervaız tarafından kuruldu.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Paladin İnternational İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Paladin İnternational İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Peter Norman Dörl tarafından kuruldu.

Kazuma İnternational İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazuma İnternational İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Chahıd Raffoul tarafından kuruldu.

Doğan İnternational İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doğan İnternational İnşaat Limited Şirketi Ümöraniye'de Vladıslav Bocharov tarafından kuruldu.

Pars İnternational İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars İnternational İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tuyan tarafından kuruldu.

Volter Group İnternational İnşaat Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Volter Group İnternational İnşaat Otelcilik Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Yusuf Penpe tarafından kuruldu.

Veo İnternational İnşaat Mühendi Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Veo İnternational İnşaat Mühendis Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Veo İnternational İnşaat Mühendis Anonim Şirketi’nin merkez nakli Bakırköy’de yapıldı. 

Zekeroğlu İnternational İnşaat Taahhüt İhracat İthalat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zekeroğlu İnternational İnşaat Taahhüt İhracat İthalat Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Veziroğlu tarafından kuruldu.

Pınnacle İnternational İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pınnacle İnternational İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   100 bin TL sermaye bedeli  ile Collıns Okechuk Mbanugo tarafından kuruldu.

İnanna İnternational İnşaat Gıda Ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

İnanna İnternational İnşaat Gıda Ve Tekstil Limited Şirketi Şişli’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Bozkurt tarafından kuruldu.

Al Aseel İnternational İnşaat Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Aseel İnternational İnşaat Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Altawil tarafından kuruldu.

BD International İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BD International İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güney, Olcay Saral ve Fatih Sayın tarafından kuruldu.

Dubai İnternational İnşaat nerede Haberi

Dubai İnternational İnşaat nerede

Dubai İnternational İnşaat İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi, Abdennaser Sadek, Fawaz Altabaa, Mohamed Al Tabba, Alaa Sadek ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu. 


Dubai İnternational İnşaat İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...