26 / 04 / 2024

Dubai İnternational İnşaat İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Dubai İnternational İnşaat İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi, Abdennaser Sadek, Fawaz Altabaa, Mohamed Al Tabba, Alaa Sadek ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.



Dubai İnternational İnşaat İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi, Abdennaser Sadek, Fawaz Altabaa, Mohamed Al Tabba, Alaa Sadek ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu. 


Dubai İnternational İnşaat İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. 4-Her türlü inşaat malzemesi,mıcır,imalatı,alım-satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 5-Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi; 6-İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden, mermer, taş, kireç,kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak. 7-Her  türlü motorlu taşı ticaret,ithalatı ve ihracatını yapmak. 8-yurt içinde ve yurt dışında kurulu bulunan kara,hava ve deniz vasıtalarına ait iç ve dış lastik fabrikalarının bayilik,mümessilliklerini almak ve servislerini açmak,işletmek. 9-Her türlü elektrik ve elektronik malzemelerin imalatı,alım satımı,ithalat ve ihracatını yapmak. 10-Her türlü gıda maddelerinin imalatını,alım satımını,ithalatı ve ihracatını yapmak. 11-Her türlü tekstil ve konfeksiyon ürünleri hazır giyim,ayakkabı ve deri ürünleri imalatı,alım satımı,ithalat ve ihracatını yapmak 12-Her türlü plastik ve kimya maddeleri,petrol ürünleri imalatı,alım satımı,ithalat ve ihracatını yapmak. 13-Her türlü mobilya ve aksesuarlarının imalatı,alım satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. 14-Her türlü tıbbi cihazlar ve medikal malzemelerinin imalatı,alım satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. 15-Her türlü kırtasiye ve hediyelik eşyaların imalatı,alım satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. 16-Şirket konusu ile ilgili her türlü ithalat ve ihracat yapabilir ve ihalelere girebilir.


Dubai İnternational İnşaat İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı 150/343 


Geri Dön