24 / 04 / 2024

dubai merkezli banka

dubai merkezli banka

Galatasaray'a Riva'dan iki iyi haber birden geliyor. İlki İngilizler nihayet inşaata başlıyor. İkincisi ise turizm ve kongre merkezi olacak Riva'da imar izni iki katına çıkarılacak. 2 ile sınırlı olan kat sayısı serbest bırakılacak.

Dolarda 2024 şoku: 33 TL olacak! Son dakika açıklaması geldi! 

İngiltere merkezli banka HSBC, sıkı para politikası koşullarının TL'yi desteklediğine dikkat çektiği raporunda dolar ile ilgili çarpıcı tahminini de tarih vererek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Dubai merkezli DP World şimdi de İzmit’teki Evyapport’a talip!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yer alan Yarımca Limanı'nı işleten Dubai merkezli DP World, şimdi de İzmit Körfezi'nde bulunan Evyapport'u satın almak için Rekabet Kurumu'na başvuru yaptı.

Dünyada birçok ülkeden müşterisi vardı. Dev banka çöktü, müşterileri şaşkına döndü

Rusya'dan flaş bir haber geldi. Rusya merkezli ünlü bir banka iflas ettiğini açıkladı. Bankanın dünyanın her yerinden müşterisi olduğu öğrenildi.

Dünyaca ünlü banka: ‘Türkiye’de faizler artacak’

Birleşik Krallık merkezli dünyaca ünlü banka Barclays, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetiminin yeni dönemde faizleri 2023 sonuna kadar yüzde 36 seviyelerine çıkarabileceğini öngördüğünü ifade etti.

Pazartesi günü dolar bu kadar olacak! Son nokta! Dev Banka iki farklı rakam açıkladı! Gören dondu kaldı!

ABD merkezli banka Wells Fargo doların pazartesi günü doların ne kadar olacağını açıkladı. Dev Banka iki farklı rakam açıkladı! Gören dondu kaldı!

ABD'li bankadan gündeme bomba gibi düşen senaryo! Seçimi kim kazanırsa dolar 14 TL olacak?

ABD merkezli banka Wells Fargo, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere ilişkin planlarını güncelledi. Banka, Erdoğan'ın kazanması durumuna  2024 ortalarında doların 24,50 seyirlerinde, Kılıçdaroğlu'nun kazanması halinde ise doların 14 TL'de olacağını ifade etti.

ABD bankası Wells Fargo'dan seçim sonrası dolar senaryoları geldi! Dolar tam bu kadar olacak!

ABD merkezli banka Wells Fargo, 14 Mayıs seçimleri ile ilgili senaryosunda güncelleme yaptı. Banka, sene sonu dolar/TL kurunun nasıl fiyatlanacağına ilişkin öngörülerine de yer verdi. 

ABD Merkezli dev banka açıkladı! Dolar 60 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Hemen bu rakama bakın!

ABD merkezli banka Citi Türkiye'de 14 Mayıs seçimlerinden yani yaklaşık 60 gün sonrası için dolar ile ilgili tahminde bulundu. Hemen bu rakama bakın!

Dünyaca ünlü şirket 7 bin çalışanını kapının önüne koyacak!

ABD merkezli banka iflasları finans piyasasında endişe yaratırken dünyaca ünlü dev şirketin yaz başına kadar 7 bin çalışanının işine son vereceğini açıklaması şok etkisi yarattı.

ABD devi krizin habercisini açıkladı. Piyasaları neler bekliyor?

Amerika Birleşik Devletleri merkezli banka Morgan Stanley dolardaki son hareketliliğin hisse senetleri de dahil riskli varlıklar için büyük risk oluşturduğunu ve geçmişte dolarda yaşanan benzer hareketliliklerin finansal veya ekonomik krizlerle sonuçlandığını belirtti.

Altın fiyatları için ilk kez bu rakam verildi! Altını olanlar bu tarihe dikkat!

Paris merkezli banka Société Générale altın fiyatı ile ilgili çarpıcı bir son dakika açıklamasında bulundu. Altın fiyatları için ilk kez bu rakam verildi. İşte o açıklama...

Blatform'dan Dubai’ye kripto para borsası yatırımı: Genesisx ile ortak oldu

Singapur merkezli blockchain servis sağlayıcı Blatform, Dubai’de bir kripto para borsasının lisansına sahip Genesisx ile ortak oldu. Şirket daha sonra yakın coğrafyalarda kurulum sürecinde olduğu diğer kripto para borsalarını da hayata geçirmeyi amaçlıyor. 

Midtown Selenium by Deyaar'da daire teslimleri başladı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme markalarından olan Dubai merkezli Deyaar iş birliği ile Dubai’de yükselen Midtown projesinde teslimler tüm hızıyla sürüyor...

dubai merkezli banka Haberi

dubai merkezli banka

İstanbul'un en gözde banliyölerinden Riva'da 1 milyon 175 bin metrekare arazisi olan borç batağındaki Galatasaray'a Riva'dan iki iyi haber birden geldi.

İlk haber geçen yıl Eylül ayında vergiler ve komisyon bedelleri dahil 130 milyon dolar ödeyerek yaklaşık 1 milyon metrekare arazi alan İngiltere kökenli yatırım şirketi Ottoman Finance Company 40 villalık ilk etaba başlamak için yaklaşık 1 yıldır uğraştığı inşaat ruhsatını Beykoz belediyesi'nden aldı. Şirket yoğun olarak Mart ayında bu yana ruhsat için çalışma ve görüşmelerini sürdürüyordu. Böylece Riva'da ilk ciddi inşaat gelecek ay başlayacak. Bununla birlikte Galatasaray'ın arsasının daha iyi prim yapması bekleniyor.

İkinci önemli haber ise...