25 / 12 / 2025

dubai mobilya alımları

dubai mobilya alımları

170 ülkeye 1.7 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiren Türkiye mobilya sektörü, 2023 yılına kadar bu rakamı 6 milyar dolara çıkarmayı hedefliyor. Dubai zenginleri mobilya ve dekorasyonda bir Türk firmasını tercih ediyor...

Türk konut yatırımcısı 2025’te Dubai’ye akın etti!

Türk yatırımcıların yurt dışından konut alımlarında Dubai başı çekti. Yüksek getiri, hukuki öngörülebilirlik ve hızlı işlem avantajları Dubai’yi Türkler için ana yatırım merkezi haline getirdi.

Türk yatırımcıların yeni yatırım rotası Dubai oldu!

Türklerin yurt dışı gayrimenkul alımları 2,5 milyar doları geçerken, yatırım rotası da Dubai’ye çevrildi.

Türk yatırımcılar Dubai'de konuttan sonra arsaya yöneldi! Arsalar kapış kapış satılıyor 

Dubai’de arsa satış hacmi 2024’te 22 milyar doları aştı. Türk yatırımcıların da hızla yöneldiği arsa alımları, pandemi sonrası dönemde stratejik bir yatırım seçeneği haline geldi.

Türk yatırımcıları rotayı yurt dışına çevirdi! Yurt dışı konut alımları son iki yılda rekor kırdı!

Konutta yatırımcıların tercihi değişmeye başladı. Pek çok Türk yatırımcı yurt içi yerine artık yurt dışından konut almaya başladı. Özellikle son iki yılda yurt dışından konut alımları rekor kırdı.

Türkiye’de yaşanan depremler yurt dışı konut alımlarını hızlandırdı!

Ülkemizde son dönemlerde meydana gelen depremler, yatırımcıların yurt dışı konut alımlarını da hızlandırırken, yatırımcıların rotalarının ise Dubai’ye çevrildiği belirtildi.

Son iki yılda yerli ve yabancı yatırımcıların gayrimenkul alımları ne oldu? 

2025 yılının Ocak ayında  bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 39,7 oranında artarak 112 bin 173 oldu. Peki yerli ve yabancı yatırımcıların gayrimenkul alımları ne oldu?

Yatırımcıların yurt dışından konut ve arsa alımları beş senede 10 katı arttı!

Türk yatırımcılar konut ve arsa yatırımında rotayı yurt dışına çevirdi. Yatırımcıların yurt dışından konut ve arsa alımları beş senede 10 kat arttı. 

Türklerin yurt dışı gayrimenkul alımlarında rekor kırıldı

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul alımları rekor seviyeye yükseldi. Ekim ayında yurtdışında 197 milyon dolarlık gayrimenkul alımı gerçekleştirildi. 12 aylık periyotta ise bu rakam 2 milyar doları aştığı kaydedildi. 

Medeniyetler Çengelköy'de 4+1 ve üzeri konut alımlarında Mercedes Benz Vito hediye!

Medeniyetler Yapı tarafından Çengelköy'de inşa edilen Medeniyetler Çengelköy'de 4+1 ve üzeri konut alımlarında Mercedes Benz Vito araba hediye ediliyor. İşte Medeniyetler Çengelköy projesiyle ilgili detaylar...

Türk yatırımcılar yurt dışından 1 yılda 2 milyar dolar gayrimenkul aldı! Yıllara göre yurt dışı gayrimenkul alımları!

Yerli yatırımcılar gayrimenkul alımlarında rotayı yurt dışına çevirdi. Ağustos ayında yerli yatırımcılar yurt dışında 175 milyon dolarlık gayrimenkul satın aldı. 

Kira kontratlarının süre ile yapılıp, yasal süreye uyulmaması kiracılı ev alımlarını durdurdu!

Ekonomist Cihat Çiçek resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kira kontratlarının süre ile yapılıp, yasal olarak süreye uyulmayıp yıllarca zorla mahkemelerde sürdürülmesinin kiracılı ev alımlarını bile durdurduğunu belirtti.

Türklerin yurt dışı gayrimenkul alımları yüzde 62 arttı! 597 milyon dolarlık alım yapıldı!

Türklerin yurt dışında gerçekleştirdiği gayrimenkul alımları 2024 yılının ilk üç ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 62 artış göstererek 597 milyon dolara çıktı. 

İsdemir açıkladı! İsdemir'de saat ücretli personel alımları başlıyor... 

İsdemir, ihtiyaçları kapsamında saat ücretli statüsünde istihdam edilen pozisyonlar için işe alım yapacağını duyurdu. Buna göre yapılan açıklamada tarihte belirtildi ve işe alımlar için başvuru sürecinin 13 Mayıs'ta başladığı açıklandı.

dubai mobilya alımları Haberi

dubai mobilya alımları

Özel mobilya tasarımları yapan ve daha çok ihracata yönelik üretim yapan Asortie Mobilya A.Ş özellikle Orta Doğu ülkelerinin en tanınmış mobilya firmaları arasında. Avrupa’nın birçok tanınmış mobilya markasını geride bırakan Asortie, tasarladığı farklı modelleri ve kişiye özel mobilyaları ile özellikle dünya zenginlerinin gözdesi oldu. Birçok ünlü ismin evini veya işyerini anahtar teslim şekilde dekore eden Asortie Mobilya’nın 2014 hedefi ise ihracat yaptığı ülke sayısını 35’e çıkarmak.  Konu ile ilgili açıklama yapan Asortie Mobilya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat ERAT, tercih edilmelerindeki en büyük etkenin kişiye ve mekâna özel mobilyalar tasarlamak olduğunu söyledi. En fazla Arap ülkelerine ihracat yaptıklarını söyleyen Murat ERAT, standart mobilya modelleri yanında, villa projeleri, otel projeleri, özel dekorasyon projeleri gibi pek çok ihtiyaca cevap verebildiklerini belirtti.



Araplar...