29 / 03 / 2024

dubai modoko projesi

dubai modoko projesi

Yarım asırdır özel tasarım mobilyalar üreten saygın markaları bünyesinde barındıran Mobilyanın Başkenti Modoko, Ortadoğu'nun en geniş katılımlı tasarım organizasyonu kabul edilen Dubai Index 2015'e katıldı.

Türk mobilyacılar Dubai'de AVM açıyor!

MODOKO ve MASKO ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ninortak projesiyle ABD'de açılması planlanan mobilya alışveriş merkezi projesine Dubai de eklendi...

Dubai Su Kanalı projesi 735 milyon dolara mal oldu!

Türkiye'nin gündeminde Kanal İstanbul projesi tartışılırken, Dubai 2013’te yapımına başlanan Dubai Su Kanalı'nı 2016 yılında hizmete açtı...

Cer İstanbul'a ‘Az Katlı Konut Projesi’ ödülü!

Uluslararası mimari ödüllü projelerin markasıhaline gelen Ege Yapı’nın Yedikule sahil hattında hayata geçirdiği Cer İstanbul projesi Dubai Cityscape Awards’ta ‘Az Katlı Konut Projesi’ kategorisinde ödülünün sahibi oldu.

Delta Dubai Entegre projesi geliyor!

Delta Gayrimenkul Delta Dubai Entegre projesi için düğmeye bastı. Proje 296 milyon 825 bin 389 TL yatırım bedeliyle yükselecek.

Sinpaş Finans Şehir: Yaşam kalitesi en yüksek İstanbul projesi!

İstanbul Finans Merkezi'nin katma değeri yüksek projeleri, gelecekte İstanbul'un dünyanın ilk küresel 25 finans merkezi arasında yer alarak, Frankfurt'tan Dubai'ye pek çok finans merkezi ile rekabet edebilmesinin önünü açıyor. Forbes Türkiye'nin bağımsız araştırmasında "Yılın En İyi Projesi" seçilen

İsrail'in Hayfa'dan Dubai'ye uzanan demir yolu projesi!

İsrail, Hayfa'dan Dubai'ye uzanacak bir demir yolu projesiyle Ürdün üzerinden ülkesini Körfez'e bağlamayı düşünüyor. 

Dubai Cityscape'te en çok 3. Havalimanı'nı sordular!

Emlak Konut GYO, Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’ye 50 projesi ile çıkartma yaptı. Fuarda Türkiye’nin tanıtım ofisi gibi çalışan Emlak Konut GYO, Arap yatırımcıların en çok Türkiye’deki çılgın projelerle ilgili sorularına muhatap oluyor.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Dubai'de yarısı deniz altında villa projesi!

Ortadoğu'nun en turistik emirliği Dubai'de dünyada bir ilke imza atılacak emlak projesi hayata geçiyor. Bölgede yarısı denizin altında, diğer yarısı denizin üstünde olan villalar inşa edilecek. Villaların her biri 11 milyon 680 bin TL'den satılacak.

Esenyurt Delta Dubai fiyat listesi!

1+0'dan 2+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Delta Dubai Tower projesi Delta İnşaat imzasıyla İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Dubai Mag 5 Dubai South 2019'da tamamlanacak!

Mag Property Development imzasıyla inşa edilen ‘Mag 5 Dubai South’ konut projesi tanıtıldı. Projenin 2019’un ikinci çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

TAV'a Yılın Ulaştırma Projesi ödülü!

TAV, Riyad Havalimanı ile Dubai'de Yılın Ulaştırma Projesi ödülünü kazandı. TAV Grubu Üst Yöneticisi Şener, "Türk gençlerine hem istihdam sağlamaya, onları küresel piyasada etkin bir oyuncu olmaları için eğitmeye devam edeceğiz" dedi.

dubai modoko projesi Haberi

dubai modoko projesi

Uluslararası mobilya, ev dekorasyonu, iç ve dış dizayn firmalarının ve profesyonellerinin buluştuğu çeyrek asırlık geleneğe sahip fuarda, Ortadoğu mobilya sektörünün en önemli temsilcilerine Türk mobilya tasarımının geldiği noktayı anlatan Modoko'nun, özellikle Arap kadınlarının ve büyük inşaat firmalarının yoğun ilgisiyle karşılaştığı vurgulandı. 


Mobilya sektörünün devlerinin buluştuğu fuarı, 200 binden fazla ziyaretçinin izlediği ve Türkiye'den fuara 43 firmanın katıldığı belirtildi. Fuarın Türkiye açısından en önemli gündeminin, "Ortadoğulu mobilyacıların, Modoko'dan, Dubai'ye de bir Modoko kurmasını istemeleri" olduğu ifade edildi. Ayrıca, Ortadoğulu özel inşaat firmalarının, Modoko'nun özel tasarım geleneğine büyük ilgi gösterdikleri, yoğun temasta bulundukları vurgulandı.


"Dubai Modoko" İçin Doğru Adresiz

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik yaptığı açıklamada, "Ortadoğu'nun en

geniş katılımlı tasarım organizasyonundaki, Modoko'ya ilginin bu denli yüksek oluşu bizi çok mutlu etti. Genel tüketici...