24 / 04 / 2024

Dubai Port inşaatı

Dubai Port inşaatı

Dubai Port Direniş Grubu, mahkeme kararlarına rağmen inşaatı bir türlü durdurulmayan Körfez’deki Dubai Port liman inşatını anayasa mahkemesine taşımaya hazırlanıyor. Dün inşaatın önünde açıklama yapan grup, hazırlıklara başladığını duyurdu

World Port İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Port İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Anas Kazzıha ve Mahmut Keşe ortaklığında kuruldu.

Kulvar Port İnşaat Gayrimenkul Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kulvar Port İnşaat Gayrimenkul Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50  bin TL sermaye bedeli ile Ömer Begeç tarafından kuruldu.

Turkey Property Port İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Property Port İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece’de   10 binTL sermaye bedeli  ile Mhd Husseın Daoud ve  Nevin Can tarafından  kuruldu.

Melih Gökçek Dubai'de inşaat şirketi kurdu iddiası!

Görevden alınan Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek döneminde, 2004'te, 2 belediye şirketinin yüzde 49 ortaklık ile Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Dubai’de bir inşaat şirketi kurduğu belirlendi.

İnşaat sektörü gözünü Körfez'e dikti!

İnşaat ve yapı sektöründe bütün dünyanın gözünü diktiği BIG 5 Dubai, BIG 5 Qatar ve Mosbuild Fuarları Türk inşaatçılarını bekliyor.

Akasya Port Kurtköy'de inşaat başlıyor!

Özdemir İnşaat ve Seneger İnşaat'ın Pendik'e bağlı Kurtköy'de planladığı Akasya Port projesinde inşaat önümüzdeki haftalarda başlıyor...

Dubai Land İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dubai Land İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Alshkh Hassan ve Emad Alshıkh Hassan ortaklığında kuruldu. 

Versus Dragos'tan Dubai Modeli İnşaat İlerledikçe ödeme planı!

Toplamda 227 daireden meydana gelen Versus Dragos'tan ev sahibi olmak isteyenler "Dubai Modeli" "İnşaat İlerledikçe" ödeme planından faydalanabiliyor..

Türk inşaat firmaları Körfez’den vazgeçmedi!

Dubai Cityscape Global 2017 Fuarı'na katılan Türk inşaat stantları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla yoğun ilgi gördü. Şirketler şimdi gelen ön talebi satışa çevirmek için harekete geçti.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai Crystal Towers'ın inşaatını tamamladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı. Kentin doğal bir uzantısı olarak kentte yaşayanlarla buluşma öngörüsüyle geliştirilen Crystal Towers, Dubai’de bu misyonu üstlenen öncü proje konumunda.

Dubai'de 3 milyar dolarlık 47 inşaat ihalesi yapılacak!

Dubai'de, Expo 2020 dünya fuarı için yerel ve yabancı şirketlere açık olmak üzere, 3 milyar dolar değerinde 47 inşaat ihalesi açacak. Expo 2020 için, alanı 438 hektar olacak olan fuar alanının yanı sıra binlerce yataklık oteller inşa edilecek ve Dubai metro hattı genişletilecek.

Artaş İnşaat, Dubai Cityscape Fuarı'na 6 projeyle çıkarma yapıyor!

Türk inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Artaş İnşaat, Dubai Cityscape fuarına 6 projeyle çıkarma yapıyor.

Kocaeli Dubai Port Limanı kaçak mı?

ÇEKÜL Vakfı Şube Başkanı Numan Gülşah, “Dubai Port Limanı Kocaeli İdare Mahkemesi tarafından verilmiş olan kararla iptal edilmiştir. Yasa dışı yollarla Dubai Port Liman inşaatı bitirilmiştir. Liman kaçaktır.” şeklinde konuştu.

Dubai Port inşaatı Haberi

Dubai Port inşaatı


Dubai Port Direniş Grubu, mahkeme kararlarına rağmen inşaatı bir türlü durdurulmayan Körfez’deki Dubai Port liman inşatını anayasa mahkemesine taşımaya hazırlanıyor. Dün inşaatın önünde açıklama yapan grup, hazırlıklara başladığını duyurdu


Kocaeli İdare, Sakarya Bölge İdare ve Danıştayın durdurma kararına rağmen Körfez’de devam eden Dubai Port Liman inşatı ile ilgili yeni bir hazırlık başladı. Sürecin başından beri takipçisi olan Dubai Port Direniş Grunu, dün liman inşaatın önünde basın açıklaması yaparak konuyu anayasa mahkemesine taşıyacaklarını duyurdu. Grup adına açıklama yapana Numan Gülşah, limanın kapısına kilit vurulması gerektiğini vurgulayarak “Bu saatten sonra hukuku arkadan dolanmak gelenek halini aldığı için bizlere de anayasa mahkemesine gitmekten başka çare kalmamıştır” diye konuştu.

HUKUKEN OLANAKSIZ

Gülşah şöyle konuştu: “Yaklaşık 6 yıldır yürüttüğümüz hukuk mücadelesi neticesinde Kocaeli İdare mahkemesince 2014 yılında...