27 / 04 / 2024

dubai Rus model Viki

dubai Rus model Viki

Rus model Viki Odintcova Dubai'de gökdelenin tepesinde hiçbir güvenlik önlemi almadan çektirdiği fotoğraflardan dolayı davalık olacak.

İnşaat şirketi Rus model Viki Odintcova'ya dava açacak!

Rus model Viki Odintcova'nın Dubai'de gökdelenin tepesine çıkıp çektirdiği fotoğraf gündem oldu. Gökdelenin sahibi olan Cayan Group olayla ilgili açıklama yaptı.

Rus model Viki'ye inşaat şirketi dava açacak!

Rus model Viki Odintcova Dubai'de gökdelenin tepesinde hiçbir güvenlik önlemi almadan çektirdiği fotoğraflardan dolayı davalık olacak.

Ruslar, Dubai'den 700 milyon dolarlık gayrimenkul aldı!

Dubai Toprak Departmanı, 1365 Rus vatandaşının geçen yıl Dubai'de en az 700 milyon dolarlık gayrimenkul satın aldığını açıkladı. Hintliler de Dubai'deki en aktif yatırımcılar...

Rus model Tatiana Likhina Antalya'dan villa alacak!

RUS model Tatiana Likhina, kazandığı parayı gayrimenkule yatıran ünlülerden! Rusya dışında gayrimenkul almak isteyen model, son dönemde vatandaşlarının bu konuda tercih ettiği Antalya'ya göz dikti.

Türk turizmciler Dubai'yi rol model alıyor!

Dünyanın en büyük ticaret merkezlerinden biri olan Dubai'yi rol model alan Türk turizmciler, şehir otelciliğinde dünya markalarıyla ortaklık yaparak büyüyecek. Turizmciler, turist başına elde ettikleri geliri de 2000 dolara çıkarmayı hedefliyor.

Türk turizmciler Dubai'yi rol model alıyor!

Dünyanın en büyük ticaret merkezlerinden biri olan Dubai’yi rol model alan Türk turizmciler, şehir otelciliğinde dünya markalarıyla ortaklık yaparak büyüyecek. Türk turizmciler, turist başına 2 bin dolar gelir hedefliyor...

Dubai'de inşaat şirketi, Lamborghini Aventador hediye ediyor!

Dubai'de bir inşaat şirketi, yeni projesinde penthouse daire satın alanlara, 2014 model Lamborghini Aventador vereceğini açıkladı. Lamborghini dışında müşterilere BMW ya da Mini Cooper da verilebileceği belirtiliyor...

İstanbul Shopping Fest'i Dubai'de Kıvanç Tatlıtuğ tanıtacak!

Bu yıl 9 Haziran'da başlayacak ve 21 gün sürecek İstanbul Shopping Fest model aldığı ülke Dubai'de tanıtımlara başladı

İrina Shayk: New York'ta yaşıyorum ikinci evimi Türkiye'den alabilirim!

Podyum meleği Rus model İrina Shayk ikinci adresini açıkladı ve "New York'ta yaşıyorum ikinci evimi Türkiye'den alabilirim" dedi

Meydan Projesi, Dubai'de 25 milyar dolarlık bir yatırımla hayata geçiriliyor!

Dubai'de Meydan Grubu'nun yatırımı olan ve Taşyapı'nın yapımında ortak olduğu Meydan Projesi tüm hızıyla sürüyor...

Abdullah Gül Dubai'de Rixos Otel ve Meydan projesini gezdi!

Abdullah Gül, Dubai metrosu ve dünyanın en büyük yatay binasının yer aldığı Meydan Projesini ve Rixos Otel'i gezdi

Dubai Skyview Tower'da metrekaresi 3 bin dolara!

Dubai Marina'da inşa edilen Skyview Tower projesinde dairelerin metrekaresi 3 bin dolar!

The Dubai Mall, 54 milyon ziyaretçiyi ağırladı!

2010 yılında 47 milyon ziyaretçi sayısına ulaşan Dubai Mall, 2011 yılında yüzde 15'lik bir artış yakalayarak ziyaretçi sayısını 54 milyona taşıdı ve dünyanın en çok ziyaret edilen alışveriş ve eğlence merkezi oldu

dubai Rus model Viki Haberi

dubai Rus model Viki


Birleşik Arap Emirlikleri'ne bağlı Dubai'de gökdelenin tepesine çıkıp, hiçbir güvenlik önlemi almadan çektirdiği fotoğraflarla haberlere konu olan Rus model Viki Odintcova'nın başı bu sorumsuz hareket nedeniyle derde girecek.


Rus model çok konuşulan o görüntülerde, 306 metre yüksekliğindeki binanın çatısına çıkıp fotoğrafçı Aleksandr Mavrin ile gerçekleştirdiği çekimlerde hiçbir yere bağlı olmadan bir kişinin elinden tutarak kendisini boşluğa bırakıyor.


Gökdelenin sahibi olan Cayan Group olayla ilgili açıklama yaparak, fotoğraf çekiminden haberleri olmadıklarını açıkladı.


USA Today’in haberine göre şirket 23 yaşındaki Rus güzele karşı dava açmaya hazırlanıyor.


Şirketten yapılan açıklamada, “Hiçbir koşulda Odintcova’nın böyle sorumsuzca davranmasına göz yumamayız. Nerede hata yaptığımızı bulmak, anlamak ve gelecekte yaşanmasının önüne geçmek için güvenlik prosedürlerimizi gözden geçiriyoruz.” denildi.


Rus model bu açıklamaya karşı sessiz kalmadı. Odintcova’ya göre şirketin kendisini ödüllendirmesi gerekiyor...