26 / 04 / 2024

Dubai World Trade Center

Dubai World Trade Center

Cityscape Global 2015 Fuarı'nda "Cityscape Awards for Architecture in the Emerging Markets" programı ile öne çıkan mimarlık projeleri ödüllendiriliyor. Finalistler arasında 4 Türk projesi var.

Türkiye'deki en yeni projeler Dubai'de görücüye çıkacak!

Dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015 için geri sayım başladı. 14. kez düzenlenen fuara Türkiye'nin en büyük firmaları katılacak.

Torunlar GYO Cityscape Dubai'de iki projesini tanıtacak!

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'na katılmaya hazırlanan Torunlar GYO, etkinlikte Torun Center ve 5. Levent projelerinin tanıtımına ağırlık verecek. Dubai World Trade Center Hail 2'de 180 metrekarelik stantta tanıtım faaliyetlerini sürdürecek.

Vedat Demiröz'den Dubai Cityscape Fuarı'nda inşaatta KDV indirimi müjdesi!

Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2014 Fuarı'nda konuşan TBMM Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü Vedat Demiröz; inşaat sektörüne KDV indirimi üzerine çalışacakları müjdesini ilk olarak Dubai'de verdi...

Dubai merkezli DP World şimdi de İzmit’teki Evyapport’a talip!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yer alan Yarımca Limanı'nı işleten Dubai merkezli DP World, şimdi de İzmit Körfezi'nde bulunan Evyapport'u satın almak için Rekabet Kurumu'na başvuru yaptı.

World Trade Business Proje Yönetimi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Trade Business Proje Yönetimi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Işık tarafından kuruldu.

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

Dubai One Palm'daki dairenin fiyatı rekor kırdı!

Cityscape Global sona erdi. Dubai World Trade Center’da düzenlenen fuarda, standart konut projeleri değil, içinde göletlerin olduğu büyük çaplı projeler öne çıktı.

İşte Dubai'deki yapay adanın yapılışı!

Dubai açıklarında bulunan Dubai World'un nasıl yapıldığı büyük merak konusu. İşte 300 kadar yapay adadan oluşan o ada...

Havalimanı yatırımları hız kazandı!

Havalimanı yatırımları hızlandı. Yeni yatırımlarla en yüksek yolcu kapasitesi 200 milyonla Dubai World Central - Al Maktoum Havalimanı'nda olacak. Onu 150 milyonluk kapasiteyle İstanbul’daki üçüncü havalimanı izleyecek.

Cityscape Global 2015'te Türkiye rüzgarı esti!

8 – 10 Eylül tarihleri arasında Dubai’deki World Trade Center’da gerçekleştirilen Cityscape Global 2015, yine dünyanın en önemli gayrimenkul temsilcilerinin buluşma noktası oldu.

EgeYapı, 4 projesiyle Cityscape'e katılacak!

EgeYapı Group, 8-10 Eylül arasında düzenlenecek Cityscape Global 2015'te yerli ve yabana yatırımcılarla bir araya gelecek. EgeYapı Group, Dubai World Trade Center'da yerli ve yabancı konut yatırımaları için de özel fırsatlar sunacak.

Torunlar GYO Cityscape Dubai'de iki projesini tanıtacak!

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'na katılmaya hazırlanan Torunlar GYO, etkinlikte Torun Center ve 5. Levent projelerinin tanıtımına ağırlık verecek. Dubai World Trade Center Hail 2'de 180 metrekarelik stantta tanıtım faaliyetlerini sürdürecek.

Business İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı'nda tanıtılacak!

SVR Gayrimenkul Yatırım, 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai World Trade Center'da düzenlenecek olan Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul etkinliği ile Business İstanbul 2015 Dubai Cityscape Fuarı'nda tanıtılacak.

Torunlar GYO'nun hedefi Arap yatırımcılar!

Torunlar GYO, dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarından olan Dubai Cityscape Global 2015'e, iki iddialı projesiyle katılacak. Şirket Dubai World Trade Center'da 180 metrekarelik stand kiraladı.

Kocaeli Dubai Port inşaatı karara rağmen durdurulmuyor!

Dubai Porf olarak da bilinen Dp World Propeıties Liman İşletmeleri'nin liman ve terminal inşaatı, mahkeme kararına rağmen durdurulmadığı gerekçesiyle çevreciler protesto gösterisi yapıldı.

Kartepe Dubai'de turizm fuarında tanıtıldı!

Kartepe Belediyesi, bu yıl 22.'ncisi düzenlenen Orta Doğu'nun en büyük turizm fuarı olan 2015 Arabian Travel Market'e katıldı. Fuar 4-7 Mayıs tarihleri arasında Dubai World Trade Center'de gerçekleşti..

Dubai World Trade Center Haberi

Dubai World Trade Center


Dünya gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Cityscape Global 2015, dün Dubai'de start aldı. Fuar, Dubai World Trade Centre'da gerçekleştiriliyor. Global Connection, Körfez ülkelerinin İngilizce yayın yapan en etkili gazetesi Gulf News'e bu fuar için bir ek hazırladı. Ek, tüm fuar katılımcılarına dağıtılmakla kalmayacak, THY'nin Körfez'deki 6 destinasyonuna yaptığı uçuşlarda ve Emirates, Ettihad, Air Arabia ile Gulf Air başta olmak üzere tüm Körfez havayolu şirketlerinin iç ve dış hat uçuşlarında da yolcularla paylaşılacak. Böylece söz konusu ekin 600 bin okuyucuya ulaşacağı tahmin ediliyor. 


Geçen yıl 30, bu yıl 45 Türk firmasının katıldığı Cityscape Global, sadece Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul fuarı olmakla kalmıyor, alanında dünyanın sayılı organizasyonları içinde bulunuyor. 

Cityscape Global, "Cityscape Awards for Architecture in the Emerging Markets" ödül programı ile de yükselen...