19 / 04 / 2024

Düden Katlı Kavşak

Düden Katlı Kavşak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda dev bir projenin daha startını veriyor. Tünel geçişli Düden Katlı Kavşak Projesi bugün başlıyor. Çalışmalar kapsamında Yeşilırmak Caddesi’nin doğu ve batı aksı 60 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Düden Katlı Kavşak Projesi inşaatı bugün başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda dev bir projenin daha startını veriyor. Tünel geçişli Düden Katlı Kavşak Projesi'nde inşaat çalışmaları bugün başlıyor.

Fikirtepe'ye 874 metre uzunluğunda kavşak viyadüğü yapılıyor!

İstanbul'da, 874 metre uzunluğundaki en büyük katlı kavşak viyadüğü Fikirtepe'de inşa ediliyor. Kadıköy Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen dev kavşak tamamlandığında, bölge trafiğini büyük oranda rahatlatacak. 

Kartal Kordonboyu Kavşak Düzenleme Projesi imar planı askıda!

İstanbul Kartal İlçesi, Kordonboyu Mahallesi, 9051 ada, 1 parsel Önü Kavşak Düzenleme Projesine ilişkin imar planı askıya çıktı...

Kayseri Büyükşehir'den kavşak rekoru!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’deki trafiğin kesintisiz akması için yaptıkları ve yapacakları katlı kavşaklarla bir rekora imza attıklarını söyledi.

Samsun Canik'te yapılan kavşak çalışmaları meclis gündeminde!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun'da yapılan bazı kavşak köprüleri ve bağlantı yollarını meclis gündemine taşıdı.. 

Mehmet Özhaseki'den belediyelere düşük katlı bina tavsiyesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yüksek katlı binalara ruhsat konusuna ilişkin açıklamalar yaptı. Özhaseki, belediyelere düşük katlı bina tavsiyesinde bulundu.

Kepez Katlı Kavşak Projesi'nin ilk etabı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına büyük katkı sağlayacak olan Kepez Katlı Kavşak Projesi’nin ilk etabı olan Sakarya Kavşağı trafiğe açıldı.

Antalya Kepez Katlı Kavşak Projesi’nde tüneller birleşti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent ulaşımına büyük rahatlık getirecek olan Kepez Katlı Kavşak Projesi’nde tüneller birleşti.

Kayseri Tuna ve 30 Ağustos katlı kavşaklarının temeli atılıyor!

Yatırımlarına devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fuzuli katlı kavşak projesinin ardından Tuna ve 30 Ağustos katlı kavşak projelerinin de temelini atacak.

Kocaeli'ye üç katlı kavşak geliyor!

Derince Otoban Bağlantı Yolu ve Liman Entegrasyonu projesi ile TEM ile limanı bağlayacak olan yolun D-100 kısmında üç katlı kavşak yapılacak. Karayolları projeyi onayladı.

Düden Katlı Kavşak çalışmaları hızla ilerliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına kazandıracağı dev projelerden Düden Katlı Kavşağı çalışmaları hızla devam ediyor. Başkan Menderes Türel’in incelemelerde bulunduğu 3 katlı kavşak kademe kademe ulaşıma açılacak.

Şanlıurfa'ya üç katlı köprülü kavşak!

7 köprülü kavşak hayata geçirecek olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karaköprü İlçesi Kolsuzoğlu Bulvarı’na keşisen alandaki yeni kavşak için çalışmalara başladı.

Antalya Tonguç’ta kavşak inşaatları tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Şarampol Projesi kapsamında Tonguç Caddesi üzerinde başlattığı hemzemin geçiş ve katlı kavşak inşaatları geçtiğimiz gün tamamlandı.

Antalya'da 3 proje için 76 milyon liralık yetki!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Sakarya Bulvarı ve Düden Kavşağı arasında yapılacak katlı kavşak için 22 milyon, Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi için 13 milyon, Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nin yapımı için 41 milyonluk toplamda 76 milyon TL'lik borç yetkisi verildi.

Düden Katlı Kavşak Haberi

Düden Katlı Kavşak


2 yılda 16 yeni katlı kavşakla tanışan Antalya, tünel geçişli bir kavşağa daha kavuşuyor.  Büyükşehir Belediyesi, Mevlana Kavşağı’nın ardından, Düden Kavşağı’nı alttan geçecek Kızılırmak ve Yeşilırmak caddeleri tünel çalışmasını başlatıyor. Antalya ulaşımında büyük rahatlama sağlayacak projeye ilk kazma 3 Mayıs Salı günü vuruluyor. Daha önce 28 Mart’ta başlaması planlanan çalışma EXPO 2016 açılışı nedeniyle ertelenmişti. Çalışmalar kapsamında; Yeşilırmak Caddesi’nin doğu ve batı aksı 60 gün süreyle trafiğe kapatılacak. 

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR 

Alt yapı çalışmaları süresince trafik alternatif güzergahlardan verilecek. Çalışmalar sürecince 

Çevreyolu (Kızılırmak Caddesi,güney) istikametinden gelip, Varsak (kuzey) istikametine gitmek isteyen vatandaşlar, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi - 2258 Sokak - Osman Yüksel Serdengeçti Caddesi’ni kullanarak Yeşilırmak Caddesi’ne ulaşım sağlayabilecek. Varsak istikametinden gelip, şehir merkezine gitmek isteyen vatandaşlar ise 2452 Sokak ve 2428 Sokak...