25 / 04 / 2024

dulkadiroğlu satılık arsa

dulkadiroğlu satılık arsa

Antalya 5.Sulh Hukuk Mahkemesi, Antalya Döşemealtı ilçesi Bıyıklı Mahallesi'ndeki 76 bin 136 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Tarım arazisi olarak kullanılan arsanın toplam satış bedeli 3 milyon 426 bin 133 TL olarak belirlendi.

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Tekirdağ Ergene'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve fabrika binası!

Çorlu 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Kumluca mevkii, 892 ada, 1 parselde kayıtlı 4 bin 32 metrekarelik arsa ve fabrika binasını 6 milyon 623 bin 877 TL'ye icradan satılıyor...

Van Tuşba Belediyesi'nden 12.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Van Tuşba Belediyesi tarafından, Polatoğlu Mahallesi'nde bulunan arsa satılıyor. Söz konusu arsanın satış bedeli 12 milyon 183 bin TL olarak belirlendi.

Ordu Büyükşehir'den 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Kahramanmaraş'ta 16 milyon TL'ye satılık arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu İlçesi Yenişehir Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 19 Haziran'da gerçekleşecek..

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Elazığ Merkez'de 16 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ Merkez'e bağlı Şahinkaya Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Küçükçekmece'de 20 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Halkalı Merkez'deki arsa ihale ile 20 milyon TL'ye satılıyor..

Tuşba Belediyesi'nden 11.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Tuşba Belediyesi, Polatoğlu Mahallesi'ndeki 4 bin 685,89 büyüklüğündeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 4 Nisan'da yapılacak..

Kahramanmaraş'ta 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu'nda yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 6 Mart'ta gerçekleşecek..

Sivas Kılavuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Kılavuz Mahallesi'ndeki arsa satılıyor. Arsa için ihale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

dulkadiroğlu satılık arsa Haberi

dulkadiroğlu satılık arsa

ANTALYA 5. (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU’NDAN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi,önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri: Antalya İli, Döşemealtı ilçesi Bıyıklı mahallesi Yeni köprü mevki Eski 98 parsel, yenileme ile 8547 ada 25 parsel sayılı taşınmaz üzerinde keşif tarihinde buğday ekili olduğu, üzerinde ağaç ve inşai muhtesat bulunmadığı, taşınmazın tarla olduğu, toprakları havzanın üst kotlarından akarsularca taşınarak getirilmiş killi-siltli-tın bünyede gri renkli, derin profile sahip, geçirgenliği iyi olan, eğimi düz ve düze yakın meyilde olan topraklardır. Sulanma imkanı vardır. Çakıllılık, taşlılık, tuzluluk, alkalilik problemi olmayan hali fif drenaş sorunu bulunan 1. Sınıf tarım topraklarından olup mutlak tarım arazisidir. Parselin kuzeyinde bıyıklı mahallesi yolu geçmektedir. Bıyıklı mahallesinin 600 metre Doğusunda  Antalya-Burdur Devlet Karayolunun 170...