25 / 04 / 2024

dumankaya cadde kurtköy daire fiyatları

dumankaya cadde kurtköy daire fiyatları

Dumankaya Cadde Kurtköy Projesi kapsamında yer alan dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Dumankaya Cadde Kurtköy Projesi, Anadolu Yakası içinde Kurtköy Bölgesi'nde Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor

Dumankaya Ritim Ofis'te yeni yıl kampanyası!

Dumankaya İnşaat, Ritim İstanbul projesinde kule ve cadde ofisler için sunduğu Ocak ayına özel yeni yıl kampanyası ile yeni yılı yeni ofisinde yaşamak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyasında son 3 gün!

Dumankaya Ritim İstanbul projesinde kule ve cadde ofisler 458.000-TL'den başlayan fiyatlarla, “%18 KDV Bizden” ve “Hemen Fatura” yıl sonu kampanyası ile yeni yılı yeni ofisinde karşılamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Polmet Yapı İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polmet Yapı İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Büyükkılıç tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mayıs'ta Dumankaya Cadde, Pendik'te kuruldu.

Konas İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Konas İnşaat Anonim Şirketi, Osman Nuri Kumru Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da Pendik, Yenişehir Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı, Dumankaya Cadde'de kuruldu.

Kayataş Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayataş Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Yalçınkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Temmuz'da Kurtköy, Yenişehir Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Dumankaya Cadde'de kuruldu.

Dumankaya İnşaat Konsept Halkalı adres!

Dumankaya İnşaat imzasıyla İstanbul Halkalı bölgesinde hayata geçirilen Dumankaya İnşaat Konsept Halkalı adres bilgileri şöyle: Atakent Mahallesi 4. Cadde Menekşe Mevkii Halkalı - Küçükçekmece - İstanbul...

Dumankaya Konsept Halkalı adres!

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 8 indirim imkanı sunulan Dumankaya Konsept Halkalı adres bilgileri şöyle: Atakent Mahallesi 4. Cadde Menekşe Mevkii Halkalı. Proje, Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Dumankaya Konsept Halkalı satış ofisi!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve villa konut tiplerinden oluşan Dumankaya Konsept Halkalı satış ofisi adres bilgileri şöyle: Atakent Mahallesi 4. Cadde Menekşe Mevkii Halkalı Küçükçekmece / iSTANBUL...

Ares İnşaat Gıda ve Turizm Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares İnşaat Gıda ve Turizm Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Gezergiç, Soner Avcı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Pendik, Dumankaya Cadde'de kuruldu.

Dumankaya İnşaat projelerindeki ticari üniteleri satışa çıkardı!

Dumankaya İnşaat, projelerindeki ticari birimleri satışa çıkardı. Adres projeleri, Flex, Cadde ve Trend projeleri, Vizyon, Modern ve Modern Vadi, Miks ve Konsept Halkalı projelerindeki ticari gayrimenkuller satışa sunuldu.

Dumankaya Cadde ödeme planı!

Dumankaya Cadde ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 303 adet rezidans ve home ofisin yer aldığı Dumankaya Cadde Kurtköy projesinde 49 adet ticari birim bulunuyor.

Dumankaya Cadde Kurtköy örnek daire! Hemen teslim!

Dumankaya Cadde Kurtköy örnek daire resimleri haberimizin içerisinde yer almaktadır. Dairelerin hemen teslim edildiği Dumankaya Cadde Kurtköy Evleri projesinde banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor...

Dumankaya Cadde Kurtköy Projesi!

Dumankaya Cadde Kurtköy Projesi kapsamında yer alan dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Dumankaya Cadde Kurtköy Projesi, Anadolu Yakası içinde Kurtköy Bölgesi'nde Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor

dumankaya cadde kurtköy daire fiyatları Haberi

dumankaya cadde kurtköy daire fiyatları

Dumankaya Cadde projesi, Anadolu Yakası içinde Kurtköy'de yükseliyor. Dumankaya Cadde Kurtköy Projesi, Dumankaya İnşaat tarafından yükseliyor. 


Toplamda 36 bin 600 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Dumankaya Cadde Kurtköy Projesi kapsamında toplam arazi alanı ise 13 bin 23 metrekare olarak belirlendi. 


Dumankaya Cadde Kurtköy Projesi kapsamında 10 kattan meydana gelen 3 blok bulunuyor. 




Dumankaya Cadde Kurtköy Projesi ödeme koşulları kapsamında banka kredisi uygulanıyor. Dumankaya Cadde Kurtköy Projesi teslim tarihi ise hemen olarak belirlendi. 


Dumankaya Cadde Kurtköy Projesi kapsamında Konut, Sosyal Tesisler, Alışveriş Alanları, oyun alanları, yüzme havuzu, basketbol sahası, buhar banyosu, kapalı otopark bulunuyor. 


Dumankaya Cadde Kurtköy Projesi iletişim

Telefon: 0216 482 88 98

Web Adresi:...