24 / 04 / 2024

dumankaya gayrimenkulleri açık artırma

dumankaya gayrimenkulleri açık artırma

15 Temmuz'dan sonra inşaat faaliyetleri duran ve TMSF'nin kayyum olarak atandığı Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Gayrimenkuller Eskidji tarafından 26 Eylül'de satışa çıkarılacak.

1 TL'den açık artırmayla satılan konutlar yoğun ilgi gördü! 

Sadece ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla buluşturan Tapucom 22 Ekim’de açık artırmayla konut satışı gerçekleştirdi. 1TL’den başlayan açık artırmalara katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. 

Gül Proje açık artırmayla gayrimenkul satacak mı?

Gül İnşaat'ın portföyünde yer alan 212 adet gayrimenkul Turyap aracılığıyla açık artırma yöntemiyle satışa çıkmıştı. Gül proje ise gayrimenkulleri için böyle bir açık artırma yapmayı düşünmüyor. 

Turyap Gül İnşaat açık artırması nerede? 

Hemen teslim ve temen tapu fırsatının sunulduğu Gül İnşaat gayrimenkulleri açık artırmayla 6 Şubat 2018 Salı günü satışa çıkarılıyor...

Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul satışa çıkıyor!

15 Temmuz'dan sonra inşaat faaliyetleri duran ve TMSF'nin kayyum olarak atandığı Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Gayrimenkuller Eskidji tarafından 26 Eylül'de satışa çıkarılacak.

Kayyum atanan inşaat şirketlerine ait konutlar satışa çıkıyor!

TMSF’nin kayyum olarak atandığı inşaat şirketlerine ait konut ve ofisler ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın gayrimenkulleri açık artırmayla satışa çıkarılıyor.

Dumankaya Miks satış ofisi Kurban Bayramı'nda açık mı?

Teslimleri hemen yapılan Dumankaya Miks Halkalı 2 blok halinde yükseliyor. Projede daireler 218 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Dumankaya Miks satış ofisi Kurban Bayramı'nda açık mı?

Ritim İstanbul Dumankaya satılık daire!

Toplam 863 rezidans dairenin yer aldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Ritim İstanbul Dumankaya satılık daire tipleri 1+1'den 5+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık!

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. İlk etabı bugün satışa sunulan projenin teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi.

Dumankaya Miks ticari ünite açık artırma ihalesine katılım olmadı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Dumankaya Miks ticari ünite açık artırma ihalesi hakkında açıklamada bulundu... Dumanakaya Miks projesinin ticari ünite açık artırma ihalesine katılım olmadı.

Dumankaya Miks açık artırma ihalesi bugün!

Son 37 adet dükkanın satışa sunulacağı Dumankaya Miks açık artırma ihalesi bugün. İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da hayata geçirilen projede 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlanan daire tipleri yer alıyor.

Dumankaya Miks dükkanları 20 Haziran'da satışa çıkıyor! 7 milyon 100 bin TL'ye!

Dumankaya Miks dükkanları 20 Haziran saat 15.00'te satışa çıkıyor. Dumankaya Miks'in satışa çıkacak dükkanlarının fiyatları 7 milyon 100 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve ödemelerde faizsiz 36 ay vadelendirme yapılıyor

Şekerbank 18 Şubat'ta 544 gayrimenkulü açık artırma ile satıyor!

Şekerbank 544 gayrimenkulü açık artırma ile satıyor. Şekerbank T.A.Ş. Gayrimenkulleri açık artırması Eskidji.com internet sitesinde online katalog yayınlandı. Gayrimenkullerin satışı 18 Şubat'ta yapılacak...

Fortisbank Gayrimenkulleri 3 Ekim'de satışa çıkıyor!

Fortis Bank Personeli Güvenlik Vakfı Gayrimenkulleri açık artırması yapılacak. İstanbul, İzmit, Mersin ve Adana'da yer alan gayrimenkullerin satılacağı ihale 3 Ekim 2013 Perşembe günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek...

dumankaya gayrimenkulleri açık artırma Haberi

dumankaya gayrimenkulleri açık artırma

TMSF'nin kayyum olarak atandığı Dumankaya İnşaat A.Ş.'nin gayrimenkulleri Eskidji tarafından açık artırma ile satışa çıkarılıyor.


16 farklı projede 203 gayrimenkul

Dumankaya'nın 16 projesinde bulunan 203 adet gayrimenkul açık artırma usulü ile 26 Eylül 2017 Salı günü saat 14:00'te satışa çıkacak. Gayrimenkullerin fiyatları 105 bin TL'den başlıyor. 


Satışa çıkacak 16 proje

Villa Gizli Bahçe
Adres Natura
Adres Kampüs Panorama
Dumankaya Miks 
Adres Botanik
Flex Kurtköy
Dumankaya Modern
Dumankaya Vizyon
Dumankaya İkon
Ritim İstanbul
Dumankaya Dizayn
Dumankaya Konsept İstanbul
Dumankaya Adres Lobi
Gizli Bahçe
Dumankaya Horizon
Dumankaya Trend


Müzayedeye katılacak olan gerçek ve tüzel kişiler; Eskidji’nin müzayede salonuna kuracağı standlar aracılığıyla veya Eskidji’nin Finansbank A.Ş. Güneşli şubesi nezdindeki hesabına her bir taşınmaz için;


1- Muhammen bedeli 100 bin TL’ye kadar olanlar için 1.000 TL,

2- Muhammen bedeli 100 bin 1TL ile 500 bin TL’ye kadar olanlar için 5 bin TL,

3- Muhammen bedeli 500...