19 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat basın daveti

Dumankaya İnşaat basın daveti

Türkiye’nin öncü gayrimenkul şirketi Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştirici holdinglerinden Al Mazaya Grup, iş birliği yapıyor. Bu çalışma hakkında detaylar basın toplantısında konuşulacak.

Dumankaya İnşaat 8 Aralık'ta basın daveti düzenliyor!

Dumankaya İnşaat’ın konut alımı sırasında ortaya çıkan tüketici beklentileri doğrultusunda hazırladığı “D Planı” uygulamaları ile ilgili detayları paylaşmak üzere 8 Aralık Pazartesi bir basın daveti düzenliyor.

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Dumankaya İnşaat mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

Dumankaya'nın eski sahipleri FETÖ davasında yargılanıyor!

"Himmet" adı altında topladıkları paraları FETÖ'ye mali yardım amacıyla kullandıkları iddiasıyla, TMSF yetkililerinin kayyum atandığı Dumankaya İnşaat'ın eski sahiplerinin de aralarında bulunduğu 63 sanığın yargılanmasına devam ediliyor...

Dumankaya'nın inşaatı durdurulan projeleri TBMM'de!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun kayyım olarak atandığı Dumankaya'nın inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu konut projeleri meclis gündeminde konu oldu..

Dumankaya İnşaat'ın sahiplerine FETÖ fezlekesi!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Dumankaya İnşaat'ın eski sahibi ve ortakları bulunan 125 şüpheliye yönelik fezleke hazırlandı.

ESKIDJI Dumankaya'nın gayrimenkullerini açık artırma ile satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) kayyum atandığı Dumankaya İnşaat A.Ş. aktifinde bulunan gayrimenkullerin satışı konusunda ESKIDJI A.Ş. ile geçtiğimiz günlerde sözleşme imzalamıştı.

Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul satışa çıkıyor!

15 Temmuz'dan sonra inşaat faaliyetleri duran ve TMSF'nin kayyum olarak atandığı Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Gayrimenkuller Eskidji tarafından 26 Eylül'de satışa çıkarılacak.

Dumankaya'nın stoktaki gayrimenkullerini Eskidji satacak!

İnşaat çalışmaları yeniden başlayan Dumankaya İnşaat, stoklarında bulunan gayrimenkullerin satışı konusunda ESKIDJI Müzayedecilik A.Ş. ile sözleşme imzaladı.

Esta İnşaat Basın Ekspres satış ofisi!

Esta İnşaat Basın Ekspres projesinde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor. Tek blok olarak planlanan projede 1+0 ve 1+1 daireler bulunuyor...

Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konuldu!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada kapsamında, Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortakları olan 6 şüphelinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

Dumankaya İnşaat'tan yılın konut hareketi!

Ritim İstanbul projesi Dumankaya İnşaat imzasıyla Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Ritim İstanbul Evleri'nin bu yıl Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Dumankaya İnşaat basın daveti Haberi

Dumankaya İnşaat basın daveti

Türkiye’nin öncü gayrimenkul şirketi Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştirici holdinglerinden Al Mazaya Grup, stratejik işbirliği anlaşması çerçevesinde, Türkiye’deki inşaat sektöründe yaşanacak değişimin öncüsü ve iki şirketin birlikte yürüteceği pek çok projenin ilk adımı olacak çalışmayı hayata geçiriyor. 


İş fırsatlarını birlikte değerlendirme adına gerçekleştirilen bu çalışma hakkında detayları paylaşmak üzere 18 Şubat Çarşamba günü basın toplantısı düzenliyor. 


Tarih: 18 Şubat Çarşamba

Yer: Çırağan Sarayı Mabeyn Salonu

Program: 10.00–10.30 Kahvaltı ikramı, kayıt ve...