25 / 04 / 2024

dumankaya inşaat dumankaya mozaik görselleri

dumankaya inşaat dumankaya mozaik görselleri

Sancaktepe Dumankaya Mozaik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 511 58 00 olarak belirlendi. Dumankaya Mozaik projesi 1 oda 1 salon, 2 oad 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor...

2018'de inşaat sektörünün büyümeye katkısı artacak!

Ali Dumankaya,"2018 yılında inşaat sektörünün büyümeye katkısı artarak devam edecek" dedi. 

Dumankaya'nın inşaatı durdurulan projeleri TBMM'de!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun kayyım olarak atandığı Dumankaya'nın inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu konut projeleri meclis gündeminde konu oldu..

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Bu yıl inşaat sektörü çok daha hızlı büyüyecek!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya'nın ev sahipliği yaptığı yemekte, inşaat, bankacılık ve teknoloji sektörleri ile ilgili yorumları dinledi.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

DKY İnşaat ile Ergaz'dan Ataşehir'e karma proje!

Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, İstanbul Ataşehir’de 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak, yeni bir karma tip yaşam projesine imza attı.

2016'da inşaat sektöründe reformlar gerçekleşecek!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar, inşaat sektörü temsilcisi ve Dumankaya İnşaat yönetim kurulu başkanı Uğur Dumankaya ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o yazı...

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

GS Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşmasını imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'la sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

DKY İnşaat 5 katta 71 daireye rezervasyon aldı!

DKY inşaat, Cityscape Global'de Kağıthane'deki DKY On ve DKY Kartal projelerini tanıttı. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, şunları söyledi: "Bir yatırımcı fuarın ilk günü projenin 5 katında 71 daireyi rezerve etti."

dumankaya inşaat dumankaya mozaik görselleri Haberi

dumankaya inşaat dumankaya mozaik görselleri

Teslimlerinin 2017 yılının Nisan ayında yapılması planlanan Sancaktepe Dumankaya Mozaik iletişim bilgilerine geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Toplam 799 adet konut ve 1 adet iş yerinden meydana gelen Dumankaya Mozaik projesi 1 oda 1 salon, 2 oad 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.


64 bin metrekare alan üzerine yayılan Dumankaya Mozaik projesi İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe'de yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri 47 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.


Sancaktepe Dumankaya Mozaik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası şu şekilde 0 216 511 58 00. Sancaktepe Dumankaya Mozaik ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Sancaktepe Dumankaya Mozaik satış fiyatları!

1 oda 1 salon dairler 176 bin 400 TL, 

2 oda 1 salon daireler 275...