24 / 04 / 2024

dumankaya inşaatın pendikteki çarşısı nerede

dumankaya inşaatın pendikteki çarşısı nerede

İstanbul Anadolu Yakası’nın en büyük geleneksel çarşısı “Pendik Çatısız Çarşı”, 21-31 Aralık tarihleri arasında Dumankaya İnşaat’ın ana sponsorluğunda düzenlenecek indirim günleri ile alışveriş çılgınlığı başlatıyor....

Dumankaya İnşaat'ın sahiplerine FETÖ fezlekesi!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Dumankaya İnşaat'ın eski sahibi ve ortakları bulunan 125 şüpheliye yönelik fezleke hazırlandı.

Adana’da inşaatın 9’uncu katından düşen Metin Yalçın hayatta kaldı!

Adana’da inşaatın 9’uncu katından düşen 46 yaşındaki işçi Metin Yalçın güvenlik amacıyla çekilen file sayesinde hayatta kaldı. Benzer kazalarda onlarca işçi ölmüştü.

Ankara'da inşaatın temeli çöktü!

Ankara'da bir inşaat çalışması sırasında patlayan su borusu, inşaatın temel kolonlarıyla yolun çökmesine yol açtı.Vatandaşlar durumu Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ile itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konuldu!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada kapsamında, Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortakları olan 6 şüphelinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

Yalova Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatının yüzde 85'i tamam!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatının yüzde 85'inin tamamlandığı bildirildi. Salman, cemevi inşaatını bu yıl içinde tamamlamayı planladıklarını ifade etti.

İflas erteleme Tuzla'daki hastane inşaatını durdurdu!

İflas ertelemeyi kötüye kullanan firmaların sayısı artıyor. Demaş Kablo Sanayii A.Ş'nin yaklaşık iki yıldır aldırdığı iflas erteleme kararları, Tuzla'daki dev hastane inşaatını durma noktasına getirdi.

Müteahhit daire inşaatını yarım bırakabilir mi?

Posta Gazetesi'nin köşe yazarlarından Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Müteahhit daire inşaatını yarım bırakabilir mi?'' sorunu yanıtladı. İşte o yazı...

Karabük Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i tamamlandı!

Karabük'te 310 bin metrekarelik alanda başlayan Kanyon Park projesinin ilk ayağı olan Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i tamamlandı.

Manisa Salihli Spor Salonu kaba inşaatının yüzde 35'i tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, geçtiğimiz ay içerisinde temeli atılan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu'nun son durumunu anlattı. Halil Memiş spor salonu kapa inşaatının yüzde 35’inin tamamlandığını söyledi.

Tekirdağ Çerkezköy kanalizasyon inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü yatırımlarına devam ediyor. Teski tarafından projelendirilen Çerkezköy kanalizasyon inşaatının temeli Kızılpınar Mahallesinde atıldı.

Kayseri Esentepe'de inşaatın yük asansörü düştü!

KAYSERİ’de bir inşaatın dış cephesindeki yük asansörünün düşmesi sonucu başına demir parçası gelen işçilerden 40 yaşındaki İmdat Şahin, yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Vodafone Arena inşaatının son aşamaları #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor!

Beşiktaş JK ile Vodafone Türkiye, Vodafone Arena inşaatının son aşamalarını #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor. "Anılar Sahada" projesi, Vodafone Arena’nın geri sayım coşkusunu paylaşma amacıyla hayata geçirilen ikinci dijital proje.

Girne'deki altı inşaatın faaliyeti durduruldu!

İçişleri ve Çalışma Bakanlığı'na bağlı müfettişler dün Girne bölgesinde iş sağlığı güvenliği ve kayıt dışı işçi denetimi yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, denetimler sonucu 6 inşaatın faaliyeti durduruldu.

dumankaya inşaatın pendikteki çarşısı nerede Haberi

dumankaya inşaatın pendikteki çarşısı nerede


Pendik indirim günleri hakkında bilgi veren Pendik Çatısız Çarşı Derneği Başkanı, Mehmet Sever, “Derneğimizin 1060 üyesi var. Amacımız, indirim günleri süresince hem halkımızın kaliteyi ucuza bulması, hem de  profesyonel pazarlama stratejilerine sahip AVM’ler karşısında orta ve küçük ölçekli Pendik esnafını güçlendirmek. Bu nedenle Pendik’te yer alan her esnaf, en az bir ürününü yüzde 50’ye varan indirimle satışa çıkararak Pendik Çatısız Çarşı dayanışmasına destek verecek” dedi.


Yılda iki defa yapılacak


Pendik Çarşısı’nın 1 milyon metrekare üzerine kurulu tarihi bir çarşı olduğunu hatırlatan Pendik Çatısız Çarşı Derneği Başkanı Mehmet Sever, “Çarşımız gündüz nüfusu 2 milyonu bulan Pendik’in en önemli cazibe noktası. Pendik Çatısız Çarşı Derneği olarak böylesine önemli bir noktada halkımıza daha iyi hizmet vermek istiyoruz. Bu anlayışla yılda iki defa indirim günleri...