24 / 04 / 2024

dumankaya konutlarında kampanya

dumankaya konutlarında kampanya

Dumankaya, Kurtköy'de yapımı devam eden Konsept İstanbul projesi için yeni bir kampanya başlattı.

Körfezkent Emlak Konutları'nda bayrama özel kampanya!

Körfezkent Emlak Konutları’nda Çevre ve Şehirçilik Bakanlığına ait konutlarda bayrama özel kampanya düzenlendi. 50 adet 2+1 daire 1.000 TL ön talep bedeli ile satılıyor. 

Gebze Emlak Konutları 3 kampanya 2018!

Gebze Emlak Konutları 3 kampanya kapsamında yüzde 20'ye varan indirim yapılıyor. Projedeki 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. 

Başkent Emlak Konutları kampanya 2018!

Daire fiyatlarının 669 bin TL'den başladığı Başkent Emlak Konutları'nda kampanya kapsamında çok cazip indirim yapılıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve 6+1 dubleks daire yer alıyor. 

Greenist Konutları'nda Kurban Bayramı’na özel kampanya!

Basın Ekspres Yolu üzerinde, Güneşli Kavşağı’nda yer alan Greenist Konutları'nda, Kurban Bayramı’na özel kampanyalar başladı. Greenist, peşin alımlarda yüzde 10, vadeli alımlarda ise bayrama özel 60 aya yüzde 0,62 ve 120 aya yüzde 0,70 faiz oranı sunuyor.

Dreamlife Konutları’nda Anneler Günü'ne özel indirim fırsatı!

Dreamlife Konutları’nda Anneler Günü'ne özel indirim kampanyası başlıyor. Kampanya 8-15 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak ve sınırlı sayıda daireyi kapsayacak.

Nata İncek Konutları'nda kampanya!

Mogan Gölü manzaralı 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Nata İncek Konutları'nda kampanya başladı.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe kampanya!

Teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği Dumankaya Mozaik'te satışlar devam ediyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. İşte Dumankaya Mozaik Sancaktepe kampanya detayları...

Dumankaya fifti fifti kampanya detayları!

Dumankaya Hi-Fit, Dumankaya Miks ve Flex Office projelerinde geçerli olacak Dumankaya fifti fifti kampanyası başladı. Kampanya kapsamında 120 ay vadeli kredi kullanılabiliyor. İşte Dumankaya fifti fifti kampanya detayları...

Greenist Konutları'nda bahar kampanyası!

Güneşli'de kapılarını açan Greenist Konutları'nda kampanya başladı. Saray Grup imzalı projede 1 +1 daire alacaklara yüzde 10'luk indirim yapılacak. Fırsat, 5 ila 15 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak.

Asrın Konutları'nda metrekaresi 2 bin 100 TL'ye! Son konutlar!

Asrın Konutları'nda 15 Haziran tarihine kadar geçerli olacak bir kampanya başladı. Belirli sayıda daireler için düzenlenen kampanya kapsamında son 37 dairenin metrekare fiyatları 2 bin 100TL'den satışa sunuluyor.

Hi-Fit Konutları'nda 99 bin TL'den başlayan fiyatlar!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlanan Hi-Fit Konutları'nda fiyatlar 99 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Asrın Konutları'nda metrekare fiyatlarında indirim yapıldı!

Metrekare fiyatında indirim yapıyor Kuran inşaat tarafından Beylikdüzü' nde inşa edilen Asrın Konutları, 16 daire için bir kampanya düzenledi. Asrın Konutları'nda metrekare fiyatlarında indirim yapıldı...

Asrın Konutları'nda 16 daire için kampanya! Metrekaresi 2 bin TL!

Asrın Konutları'nda sadece 16 daire için düzenlenen kampanyada isterseniz oturabilir, isterseniz de daireniz Asrın Konutları tarafından kiraya verilebilir... Projede yer alan konutların metrekare fiyatları 2 bin liradan başlıyor...

dumankaya konutlarında kampanya Haberi

dumankaya konutlarında kampanya


Buna göre, 11 bin YTL'den başlayan yüzde 12.5'lik peşinatı ödeyenler, bir yıl sonra yine yüzde 12.5'lik bir ara ödemeyle kalan tutarı 60 ayda yüzde 0.99 sabit faizle ödeyebilecek....