29 / 03 / 2024

Dumanlar İnşaat Kavaklı Evleri adres

Dumanlar İnşaat Kavaklı Evleri adres

Kavaklı Evleri teslim tarihi olarak belirlenen tarih 15 ay sonrası olarak belirlendi. Dumanlar İnşaat Kavaklı Evleri kapsamında daireler 2015 senesinin ilk çeyreği bitiminde teslim edilecek

Dumanlar Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dumanlar Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Vural Duman tarafından kuruldu.

Kavaklı Grup İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavaklı Grup İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Yont ve Sedat Aygün ortaklığında kuruldu.

Dumanlar Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dumanlar Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celil Duman, Özcan Duman ve Serkan Duman ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Muğla Kavaklıdere'ye 25 dükkan! İhalesi bugün!

Muğla İli Kavaklıdere İlçesi Küçük Sanayi Sitesi 25 Adet Dükkân İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Dumanlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dumanlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Emin Duman Yönetim Kurulu Başkanlığı, Metin Uludağ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon 500 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Aqua Kavaklı'da ön talep süreci devam ediyor!

NİHAL İnşaat, Topçuoğlu İnşaat ve AKEME İnşaat imzası taşıyan Aqua Kavaklı projesi 10 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçiriliyor.

Alperen İnşaat Sea Life Kavaklı projesine başlıyor! Yeni proje!

Alperen İnşaat Asmalı Park Konakları'ndan sonra Beylikdüzü Kavaklı'da Sea Life projesine hazırlanıyor. Eston Villaları'nın yukarısında kalan Sea Life projesinde daireler deniz manzarasına sahip olacak. Projede satışlar yakın zamanda başlayacak...

Cadde Rezidans fiyatları ne kadar?

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik Yapı imzası taşıyan Cadde Rezidans Konutları 10 kattan oluşan tek blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Cadde Rezidans fiyatları ne kadar?

Cadde Rezidans ödeme planı!

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik Yapı imzası ile inşa edilen Cadde Rezidans Konutları 1.550 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. İşte Cadde Rezidans ödeme planı...

Cadde Rezidans Güneşli ulaşım!

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Cadde Rezidans Evleri toplam 32 daireden meydana geliyor. Cadde Rezidans Güneşli ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Cadde Residence ödeme planı!

Cadde Residence projesinde dairelerin alanları 110 metrekare olarak dizayn edildi. Proje Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik tarafından inşa ediliyor. İşte Cadde Residence ödeme planı detayları...

Cadde Rezidans telefon numarası!

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Cadde Rezidans projesi Güneşli - Mahmutbey'de 1.550 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.

Dumanlar İnşaat Kavaklı Evleri adres Haberi

Dumanlar İnşaat Kavaklı Evleri adres

Kavaklı Evleri, Dumanlar İnşaat projesi olarak yükseliyor. Kavaklı Evleri teslim tarihi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Dumanlar Kavaklı Evleri projesi, Avrupa Yakası içinde Beylikdüzü Kavaklı Bölgesi'nin ana bulvarı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Kavaklı Evleri Beylikdüzü Kavaklı projesi kapsamında toplamda 30 konut ve bu konutların yer aldığı 2 blok bulunuyor. 


Dumanlar İnşaat Kavaklı Evleri satılık daire tipleri kapsamında 2 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 


Dumanlar İnşaat Kavaklı Evleri satış fiyatları ise henüz belirlenmedi. Belirlendiği andan itibaren www.emlakkulisi.com adresinde yer alacak. 



Kavaklı Evleri teslim tarihi!

Kavaklı Evleri teslim tarihi olarak 15 ay kadar sonrası yani 2015 senesinin ilk çeyreğinin sonu planlanıyor. 


Dumanlar Kavaklı Konutları'nın toplam arsa alanı 1.730 metrekare olarak belirlendi. Proje kapsamında bolca yeşil alanın bulunması planlar içinde...


Dumanlar İnşaat Kavaklı Evleri adres: Güzelyurt Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi...