08 / 05 / 2024

Dünya İş Merkezi

Dünya İş Merkezi

Aydın Bölge İdare Mahkemesi, Büyükşehir Belediyesi'nin eski şehirlerarası otobüs terminalinde yapacağı Dünya İş Merkezi 1 (DİM- 1) Projesi'ne ilişkin Aydın 2. İdare Mahkemesi'nin verdiği yürütmeyi durdurma kararını kaldırdı.

Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Dünya ekonomisi 2022 yılında 100 trilyon doları aşacak!

Ekonomi ve İş Araştırması Merkezi’ne göre, dünya ekonomisinin 2022 yılında 100 trilyon doları aşması bekleniyor.

Trabzon Dünya Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Trabzon'da yapılan Dünya Ticaret Merkezi inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi kiralık ofis!

İstanbul'un merkezi Yeşilköy'de konumlanan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde ofislerin kiraları metrekare bazında değişiyor. Metrekare kira ücreti ise 72 TL olarak belirlendi. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kiralık ofisler 113 metrekare büyüklükten başlıyor.

İzmir Dünya Ticaret Merkezi için arsa tartışması!

İzmir'de yapılması planlanan Dünya Ticaret Merkezi projesinin inşaatına başlanamaması büyük tartışmalara neden oldu.

Uluslararası Dünya Akıllı Şehirler Kongresi başladı!

İBB tarafından bu yıl 4'üncü düzenlenen "Uluslararası Dünya Akıllı Şehirler Kongresi-2019" başladı. Fuar, Yenikapı'daki Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenleniyor.

Türkiye, Yeni Havalimanı ile dünya çapında bir numara olacak!

İspanyol Global Exchange şirketinin başkanı Isidoro J. Alanis, "Yeni İstanbul havalimanı Türkiye'yi dünya çapındaki bir numaralı turizm merkezi haline getirecek" dedi...

Dünya Mimarlık Günü etkinlikleri 2 Ekim'de başlıyor!

Yapı dünyasının 49 yıldır bilgi merkezi olan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü tüm dünyada geniş çevrelerce kutlanan ''Dünya Mimarlık Günü'' kapsamında bir dizi etkinlik düzenliyor.

Palandöken Ejder 3200 Dünya Kayak Merkezi tanıtıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, baştan aşağı yenilenen Palandöken Ejder3200 Dünya Kayak Merkezi ile Konaklı Kayak Merkezi’ni anlattı.

Dünya şampiyonları golf turnuvasında yarışıyor!

Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, 20 Kasım 2016 Pazar günü saat 10:00’da Dünya Şampiyonları ile golf severleri buluşturuyor.

İnegöl’e dünya standartlarında yeni fuar merkezi!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yeni fuar merkezi yapılacak. MODEF, devlet ve sanayici işbirliğiyle ile yapılması hedeflenen dünya standartlarındaki yeni fuar projesi tanıtıldı. 50 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek devasa proje ilk kez mobilyacılara tanıtıldı.

Seyfullah Türksoy: TANAP dünya çapında bir proje!

İpek Yolu Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Seyfullah Türksoy, “TANAP Projesi sadece ekonomik anlamda değil kültürel, sosyal, siyasi her alanı etkileyebilecek dünya çapında çok önemli bir projedir" dedi.

Dünya İş Merkezi Haberi

Dünya İş Merkezi



Aydın Bölge İdare Mahkemesi, Büyükşehir Belediyesi'nin eski şehirlerarası otobüs terminalinde yapacağı Dünya İş Merkezi 1 (DİM- 1) Projesi'ne ilişkin Aydın 2. İdare Mahkemesi'nin verdiği yürütmeyi durdurma kararını kaldırdı. Aydın Valiliği ve Efeler Belediyesi, Devir, Tasfiye ve Paylaşım Komisyonu'nun terminal alanının paylaşımını yeniden yapacağı gerekçesiyle bu alan üzerinde yapılacak olan projelerin iptali için Aydın 2. İdare Mahkemesi'ne başvurmuştu. Başvuruyu kabul eden mahkeme, ara kararında, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin bu alanda 12 katlı olarak yapmayı planladığı DİM-1 Projesi için ihalenin yürütmesini durdurmuştu.


Büyükşehir itiraz etmişti


İhaleyi iptal eden Büyükşehir Belediyesi de Aydın 2. İdare Mahkemesi'nin verdiği yürütmeyi durdurma kararı için Aydın Bölge İdare Mahkemesi'nde itirazda bulunmuştu. İtirazı değerlendiren Bölge İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararını kaldırdı. Öte yandan Aydın 2. İdare Mahkemesi'nin esasa ilişkin karar...