28 / 03 / 2024

dursun özbek galatasaray projeleri

dursun özbek galatasaray projeleri

Galatasaray Kulübünün dün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunda başkanlık yarışını Mustafa Cengiz'e karşı kaybeden Dursun Özbek'in görev süresi 2 yıl 8 ay kaldı. 

İşte Ali Sami Yen Spor Kompleksi The Venue projesi!

Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi The Venue hakkında açıklamalarda bulundu. Özbek, " Projenin bütününde müze, müze ile birlikte de stat turu uygulamaları var. Aslantepe'deki yerimiz farklı bir mekan haline gelecek." dedi.

Galatasaray, Florya ve Riva'dan 1,5 milyar bekliyor!

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek: "Florya ve Riva arsaları bizim son kurşunumuz. Bu anlaşmanın orta vadede Galatasaray'a getireceği para yaklaşık 1,5 milyar lira civarındadır" dedi.

Dursun Özbek, Riva ve Florya arazileri için destek istedi!

Başkan Dursun Özbek, üyelere “Yılda 40 milyon Euro faiz ödediklerini belirterek, Riva ve Florya arazileri için destek istedi.

Dursun Özbek: Florya'yı imar etme projesinde yokum!

Dursun Özbek, 'Galatasaray Futbol Takımı'nın Florya'dan çıkabilmesi için kulübün stada daha yakın, daha mükemmel, daha konforlu bir yere taşınması lazım. şeklindeki ifadesine açıklık getirdi.

Dursun Özbek: Riva'yı satıp kurtulmalıyız!

Özbek, "Kulübün borcu 500 milyon dolar Riva arazisinden elde edilecek gelir yaklaşık 300 milyon dolar. 200 milyon dolar da Florya'dan bekliyoruz. 22 Ekim'deki kongre kulübün tarihindeki en önemli ikinci kongre olacak" dedi.

Dursun Özbek: TT Arena'nın kullanım hakkı sorunu çözüldü!

Galatasaray Kulübü Eylül ayı olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Başkan Dursun Özbek, kulüp borcunun 1,5 milyar liraya yaklaştığını, ancak eldeki gayrimenkullerle bu borcun kapanabileceğini söyledi. Özbek, TT Arena üzerindeki kullanım hakkı konusunu ise çözdüklerini müjdeledi.

Galatasaray, deprem bölgesini unutmadı! 300 konut inşa edilecek!

Galatasaray’ın Başkanı Dursun Özbek ve eski Başkanı Adnan Polat deprem bölgesinden seslenerek, “Herkes kalıcı konutlara girinceye kadar deprem bölgesine konsantre olmaya devam edelim” dedi.

Galatasaray, Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa edecek!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada kulüp olarak Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa etmek istediklerine değindi.

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek  kimdir? Kaç yaşında? Dursun Aydın Özbek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dursun Aydın Özbek'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Dursun Aydın Özbek'in hayatına dair merak edilenler.

Galatasaray'dan yeni şirket! 50 bin TL'ye kuruldu!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği Üyesi Metin Öztürk, Sarıyer'de yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi kuruldu! 

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydın Özbek, Erden Timur ve Metin Öztürk ortaklığında kuruldu.

Dursun Özbek'ten Florya arazisi açıklaması: 40 dönümlük araziyi satın almak için son aşamaya geldik!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek divan kurulu toplantısında Florya'daki Emlak Konut GYO arazisi ile ilgili dikakt çeken bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Dursun Özbek'ten son dakika Florya Projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübü iyi günlere taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Özbek Florya projesine ilişkinde açıklamarda bulundu.

Galatasaray Kemerburgaz Tesisleri'nde inşaat çalışmaları tam gaz!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futbol takımı ve altyapısının kullanacağı tesisin yapımı için başlatılan inşaat çalışmalarının başladığı arazide incelemelerde bulundu.

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray Başkan Adayı Hamamcıoğlu'ndan Dursun Özbek'in gayrimenkule yönelik projelerine eleştiri!

Galatasaray Kulübünde 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu, rakibi Dursun Özbek'in kulübün gayrimenkullerine yönelik projelerini eleştirdi.

Burak Elmas'tan Florya arazisi açıklaması!

Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Dursun Özbek, Florya araziyle ilgili "Yaptığınız operasyonun Galatasaray'a neye mal olduğunu başkan gelsin açıklasın" dedi. Özbek'e yanıt veren başkan Burak Elmas ise, Florya arazisindeki son durumu anlattı.

dursun özbek galatasaray projeleri Haberi

dursun özbek galatasaray projeleri


2015 Mayıs'ta 2 bin 800 oyla başkanlığa getirilen Dursun Özbek, aldığı erken seçim kararının kurbanı oldu. Rakiplerinin hazırlanmasına zaman bırakmadığı gerekçesiyle, aldığı olağanüstü genel kurul kararı "Baskın seçim" olarak nitelendirilen Dursun Özbek, karşısındaki tek aday Mustafa Cengiz önünde, güven tazelemek için girdiği seçimi kaybetti.

Başkanlık sürecinde Galatasaray için önemli projelere başlayan Özbek'in önemli projeleri şöyle;

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; sarı-kırmızılı kulübün Riva'da bulunan arazisi ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nin bulunduğu arazinin değerlendirilmesi için bir kamu şirketi olan Emlak Konut Yatırım Ortaklığı ile sözleşme imzalayan Özbek, büyük mali rahatlama sağlaması beklenen bu projelerin gelişimine önemli katkı verdi.

Özbek, Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yerine Kemerburgaz'da modern bir yeni tesisin yapılması için 140 dönümlük arazi tahsisini sağladı. Bu sayede sarı-kırmızılı futbol takımı,...