19 / 04 / 2024

Duru Beytepe fiyatları

Duru Beytepe fiyatları

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında inşa edilen DURU Beytepe projesi mutluluğu “KALP”LER’E taşıyor.

Duru Beytepe'den “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına destek!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı ile inşa edilen Duru Beytepe Projesi; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Desteği ve Emlak Konut GYO öncülüğü ile başlayan ve 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına dâhil olduklarını söyledi. 

Duru Beytepe'de yüzde 5 peşinat avantajı!

Tona Yapı ve Safe İnşaat garantisi ile Beytepe'de inşa edilen Duru Beytepe projesi 2+1 dairelerinde sunduğu net alan ile kaliteli yaşamın kapılarını aralıyor.

Duru Beytepe'de yüzde 5 peşinat fırsatı!

Tona Yapı Ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal Beytepe’de hayata geçirdikleri Duru Beytepe projesi için geri sayımın başladığını kaydetti.

Duru Beytepe'de dünya saati etkinliği!

Ankara’nın en yeşil projesi olarak hayata geçen Duru Beytepe’de iklim değişikliğine dikkat çekmek için ışıklar kapanacak.

Duru Beytepe yabancı yatırımcıların gözdesi oldu!

Başkent’in gözde yerleşim bölgelerinden olan Beytepe’de hayata geçirilen Duru Beytepe, yabancı yatırımcıların gözdesi oldu.

Duru Beytepe'de lansman dönemine özel kampanya!

Tona Yapı ve Safe İnşaat kalitesiyle hayata geçirilen Duru Beytepe projesinde lansman dönemine özel bir kampanya başladı. 

O ilde yaşayanlar kira mağduru! Kira fiyatları 80 bin liraya kadar yükseldi!

Çanakkale'de konut kira fiyatları vatandaşları mağdur etmeye başladı. Kira fiyatları 80 bin liraya kadar yükseldi.  Peki kira fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Ozan Beytepe projesi satışta! Ozan Beytepe projesindeki konutlar ne kadar?

Ozan Grup tarafından Ankara Beytepe'de inşa edilen "Ozan Beytepe" projesinde satışlar devam ediyor. Tek konut tipine sahip projede fiyatlar belli oldu. İşte 2023 Ozan Beytepe projesi fiyat listesi...

Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022! 

Beytepe'nin en büyük ticari projesi Beytepe 1923'te yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Beytepe 1923 projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022!

Subaru Forester'ın Ağustos fiyatları açıklandı! İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Subaru Forester'ın Ağustos fiyatları resmen belli oldu! Forester, duruşuna net ve güçlü bir ifade kazandıran güncellenmiş tamponlar, ızgara ve farlarla sürücüler tarafından seviliyor. Peki, Subaru Forester fiyatları ne kadar? İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Altın bozdurmak isteyenler dikkat! Dr. Artuğ Çetin altın fiyatlarının uçacağı o tarihi verdi!

Dolarda yaşanan artış ile beraber gram altın fiyatları güçlü duruşunu sürdürüyor. Bunun üzerine Dr. Artuğ Çetin, altın fiyatlarının fırlayacağı tarihi verdi! İşte Dr. Artuğ Çetin tarafından yapılan açıklamanın detayları...

Subaru Forester fiyatları resmen açıklandı! Subaru Forester fiyatları ne kadar? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Subaru Forester'ın Temmuz fiyatları resmen belli oldu! Yeni Forester; duruşuna keskin ve güçlü bir ifade sağlayan yenilenmiş tamponu, ızgara ve far detayları ile, sürücülerin beğenisini topluyor. Peki, Subaru Forester fiyatları ne kadar? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Duru Beytepe'de yaşam başladı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Duru Beytepe projesinde yaşam başladı. Projede toplam 484 adet konut bulunuyor.

Duru Beytepe'nin yüzde 95'i satıldı!

DEİK Endonezya İş Konseyi Başkanı ve Tona Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Erdal, kampanyanın Duru Beytepe Projesi'nin satış oranını yüzde 95 seviyesine ulaştığını açıkladı.

Duru Beytepe, Düsseldorf Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Duru Beytepe projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İstexpo Fuarcılık ortaklığı ile düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

Duru Beytepe'den Alpler'e yolculuk!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen DURU Beytepe projesi mutluluğu “kALP”LER’E taşıyor...

Duru Beytepe'de teslimler 2020'de!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ankara’nın gelişen bölgesinde ve en yeşil projesi olan proje ev sahiplerini bekliyor.

Duru Beytepe'den daire alana Alpler'de kayak tatili hediye!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında inşa edilen DURU Beytepe projesi mutluluğu “KALP”LER’E taşıyor.

Duru Beytepe'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde betonarme imalatların sonuna gelindi...

Duru Beytepe fiyatları Haberi

Duru Beytepe fiyatları

Betonarme imalatlarında sona gelinen ve 2020 yılında teslim edilecek olan proje; Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Mutluluk projesi DURU Beytepe’den daire alanlar, Dünyanın kayak merkezi Alpler’de kayak yolculuğuna çıkacaklar. 

Hayata geçirdikleri Mutluluğu “KALP”LERE TAŞIYORUZ projesinin şimdiden büyük ilgi gördüğünü dile getiren Tona Yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal “Bu zamana kadar hiç yapılmamış bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ankara’nın gelişen bölgesinde ve en yeşil projesinde ev sahibi olmanın yanı sıra yeni ev keyfinizi Alpler keyfi ile birleştiriyoruz. Sadece ev almakla kalmıyor,kış tatil fırsatını da yakalamış oluyorsunuz” dedi. 

2020 yılında teslim edilmesi planlanan ve 47 bin 276 metrekarelik arazi üzerinde hayata geçen DURU Beytepe, eşsiz lokasyonu, sosyal alanları ile fark yaratıyor. 484 daireden meydana gelen proje, bünyesinde barındırdığı...