20 / 04 / 2024

düşler vadisi ödeme planı

düşler vadisi ödeme planı

Emlak Konut GYO tarafından Yılmaz İnşaat’ın Riva’da inşasına devam edilen Düşler Vadisi projesinin örnek villaları tanıtıldı. Düşler Vadisi’nin örnek villaları yatırımcıların beğenisine sunuldu.

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden GYO Düşler Vadisi'nin kısmi geçici kabulü yapıldı. İşte proje ile ilgili detaylar ve son dakika gelişmesi...

Riva Düşler Vadisi'nin değeri şimdiden 18 milyar lirayı geçti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Riva Düşler Vadisi projesinin yıl sonu değerleme raporu açıklandı. Projenin bedeli şimdiden 18  milyar lirayı geçti. İşte ayrıntılar...

Borsada düşüşler ve yükselişler bitmez: Kazanan doğru hissede uzun vadeli yatırım yapanlar olur!

Değer Yatırımcısı Yasin Özdemir, X sosyal medya hesabından Borsada yaşanan düşüş ve yükselişler ile ilgili açıklama yaptı ve "Kazanan kesinlikle doğru hissede uzun vadeli yatırım yapanlardır" dedi. İşte Özdemir'in o paylaşımı ve vatandaşların yorumları...

Emlak Konut GYO 'Düşler Vadisi'ndeki villa bloklarının kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi'deki projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Düşüşler kalıcı değil diyen İslam Memiş gümüşü işaret ederek tarih ve rakam verdi! Ciddi alımlar yapardım...

Son günlerde düşüşe geçen gümüşle ilgili altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düşüşler kalıcı değil diyerek gümüşün geleceği rekor seviyeyi açıklayarak ''ciddi alımlar yapardım'' dedi.

İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı: Gümüşte düşüşler kalıcı değildir!

Gümüş fiyatları, son zamanlarda dolar kurundaki hareketlilikle ani iniş çıkış yaşarken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara ''Gümüşte düşüşler kalıcı değildir'' diyerek uyardı.

Altında sert düşüşler bekliyorum diyen İslam Memiş yeni trendi açıkladı! Görmeyen, duymayan kalmasın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ''altında yeni düşüşler bekliyorum'' diyerek yeni trendi açıkladı. Görmeyen, duymayan kalmasın!

Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

Riva'da inşa edilen Düşler Vadisi projesinin 2-3 sene içinde tamamlanacağı belirtildi. Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

Altının düşeceğini bilen isim, altında beklediği seviyeyi peş peşe açıkladı! Bakmayanlar saç baş yolacak!

Haftanın 2’nci iş gününde altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gram ve çeyrek altın fiyatlarında meydana gelen düşüşler yatırımcısını tedirgin ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi.

Piyasalar bu haberle sarsılacak? Altın fiyatları 1000 TL'nin altına düşer mi? 

Altın fiyatlarında yaşanan düşüşler vatandaş nazarında daha da düşer mi? sorusunu sordurmaya başladı. Bu durum piyasada dillendirilirken altın ve para piyasaları uzmanı Senol Kaan'dan açıklama geldi. Peki altın fiyatları 1000 TL'nin altına düşer mi? 

Gram altın 1.000 TL'nin altına düşer mi? Nefesler kesildi! Herkes bu cevabı bekliyor! Uzman isimden net yanıt geldi

Merkez Bankası faiz kararından sonra gözler altın piyasasına çevrildi. Altında sert düşüşler devam ediyor. Gram altın 1131 TL oldu. Peki Gram altın 1.000 TL'nin altına düşer mi? Nefesler kesildi! Herkes bu cevabı bekliyor! Uzman isimden net yanıt geldi.

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Borsa İstanbul’da son 2 yılın en sert düşüşü! Endeks yüzde 8,62 oranında çakıldı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından Borsa istanbul’da dün başlayan sert düşüşler bugün de devam etti. BIST 100 endeksi 22 Mart 2021'den bu yana en sert düşüşünü yaşadı.

düşler vadisi ödeme planı Haberi

düşler vadisi ödeme planı

Emlak Konut GYO güvencesiyle Yılmaz İnşaat tarafından İstanbul’un eşsiz bölgeleri arasında bulunan Riva’da hayata geçirilen Düşler Vadisi, Riva Deresi ve Karadeniz manzarasına hakim bir noktada yer alıyor.

Galatasaray Spor Kulübünün Riva’daki arazisi üzerinde hayata geçirilen projede 152 metrekareden 396 metrekareye kadar değişen villa seçenekleri bulunuyor. Her ihtiyaca ve zevke hitap edecek şekilde inşa edilen villaların fiyatları ise 1 milyon 100 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Doğa ile iç içe bir yaşam sunacak Düşler Vadisi’nin ilk etabında 509 villa bulunacak. Proje, estetik mimarisi, az katlı yapısı ve zengin peyzaj alanlarıyla Riva’nın yenilenen çehresinde örnek taşıyacak.

YILMAZ: “KONUT ALICILARINI ÖRNEK VİLLALARIMIZI GÖRMEYE DAVET EDİYORUM”

Düşler Vadisi’ni vizyoner yatırım anlayışıyla ürettiklerini söyleyen Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz,” Türkiye’nin sembol projesi olarak konumlandırdığımız Düşler Vadisi’nde örnek...