29 / 03 / 2024

düşük peşinatla ev 2019

düşük peşinatla ev 2019

Konut kredilerinde önemli bir düzenlemeye daha gidildi. Daire bazında yüzde 50 enerji tasarrufu sağlayan ısı yalıtımlı binalar için kredi oranında normal dairelere göre yüzde 10'a kadar artış yapıldı. Bu da 400 bin TL'lik bir dairede peşinatın 40 bin liraya düşeceği anlamına geliyor.

Ekmas Koru'da 400 bin TL peşinatla ev fırsatı!

Sevilen dizi Şahane Hayatım'ın dün seyirciyle buluşan bölümünde tanıtılan Ekmas Koru'dan 400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Ekmas Koru projeisnde toplam 479 adet konut yer alıyor...

Turizmin yeni trendi; tiny house... Hem düşük maliyetli hem de ev ortamında bir tatil...

Turizmde artan maliyet ve rekabet yüzünden son yılların gözde mimari yapısı tiny house oldu. Otellerin yerini almaya başlayan bu konsept yerli ve yabancı turistlerinde ilgisini çekmeye başladı. Düşük maliyetle ve ev ortamında bir tatil yaşamak isteyenler tiny house otelini tercih etmeye başladı.  İş

TOKİ 14 ile duyurdu! TOKİ ‘den yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma fırsatı

TOKİ 14 ilde hayata geçireceği ucuz fiyatlı dairelerin haberini verdi. TOKİ’den yüzde 10 peşinatla 343.000 TL'ye ev sahibi olma imkanı veriyor. İşte detaylar!

TOKİ’den düşük peşinatlarla ev sahibi olun! Başvurular kapıya dayandı

Ev sahibi olmak herkesin hayali. Özellikle bu dönemde vatandaşların bunu hayali gerçekleştirmek için TOKİ düğmeye bastı. İşte düşük peşinatlarla ev sahibi olmanın yolu!

TOKİ'den 42 bin 463 lira peşinatla ev fırsatı! 2+1 ve 3+1 sıfır konutlar için başvuruları sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Simav projesi için başvurular başladı. Projeden 42 bin 463 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Konut sahibi olmak isteyenlere müjde! Düşük taksitle, faizsiz ev almak mümkün…

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Emlak Katılım Bankası, ülke çapında avantajlı konutların rahatlıkla satın alınmasına yardımcı oluyor. Düşük kâr oranıyla faizsiz sunduğu konut kredisi işe herkesin kira öder gibi ev sahibi olmasına destek olan Emlak Katılım, makul ödeme planıyla makul konut kredi

TOKİ'den 1000 TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı! 

Türkiye genelinde hayata geçirdiği konut projeleri ile çok sayıda vatandaşı ev sahibi olma hayaline kavuşturan TOKİ, birçok kentte konut satışına devam ediyor. Yeni konutlarını satışa sunan kurum 1000 TL peşinatla evi olmayanları hayallerine kavuşturuyor. 

TOKİ düşük peşinatlı konut projeleri 2020!

TOKİ düşük peşinatlı konut projeleri 2020 hangi illerde? TOKİ düşük peşinatlı konut projeleri 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ düşük peşinatlı konut projeleri fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylarıyla TOKİ 2020 projeleri...

TOKİ'den 5 bin lira peşinatla ev!

Dar ve orta gelirli aileler için konut üretmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu hafta itibariyle 6 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa sunduğu projelerden 5 bin lira peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

TOKİ'den 5 bin lira peşinatla ev fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bugün itibariyle 3 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa çıkaracağı projelerden 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ'den 10 bin lira peşinatla ev fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yarın itibariyle 4 yeni kampanyaya başlayacak. TOKİ'nin satışa çıkaracağı projelerden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ'den 7 bin lira peşinatla ev fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bugün itibariyle 4 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa çıkardığı projelerden 7 bin TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ'den 10 bin lira peşinatla ev fırsatı!

Bugün itibariyle 11 yeni kampanyaya başlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 10 bin TL peşinatla ev fırsatı sunuyor. Satışa çıkan 1693 konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

düşük peşinatla ev 2019 Haberi

düşük peşinatla ev 2019

Uzun süreden beridir gündemde olan ve 2020 yılına kadar tüm binalar için zorunlu hale getirilmesi planlanan Enerji Kimlik Belgesi kapsamında çok önemli bir adım daha atıldı. Yeni Şafak gazetesinden Kenan Biter'in haberine göre, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu konut kredilerindeki kredi kullandırma oranlarında değişiklikler yaptı. Son düzenlemeyle beraber ısı yalıtımlı konutların satışında kullanılacak kredi oranları artırıldı.

Yüzde 10 arttı

Enerji Kimlik Belgesi bulunan binaların sayısının arttırarak bu tarz konutların da alımını teşvik edecek olan uygulama kapsamında konut alımında yüzde 80 olan kredi kullandırma oranı enerji kimlik belgesi olan; enerji performansı A sınıfı olan konutlar için yüzde 90'a, enerji performansı B sınıfı olan konutlar da ise yüzde 85'e çıkarıldı.

400 bin TL'de 40 bin TL peşinat

Binalarda tüketilen enerjiyi yarı yarıya düşürerek enerji faturalarını...