27 / 04 / 2024

Duygu Paylaşım Evi izmir

Duygu Paylaşım Evi izmir

Rönesans Holding grup şirketi, Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında yaraların bir nebze olsun sarılması amacıyla Türk Psikologlar Derneği (TPD) ile bir iş birliği başlattı. 

Rönesans'ın Duygu Paylaşım Evi depremzede 416 çocuğa destek verdi!

İzmir'de depremden etkilenen çocuklara yardımcı olmak için kurulan Duygu Paylaşım Evi, depremzede 416 çocuğa psikolojik destek verdi.

Rönesans’tan İzmirli depremzede çocuklar için Duygu Paylaşım Evi!

Rönesans Holding grup şirketi, Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında yaraların bir nebze olsun sarılması amacıyla Türk Psikologlar Derneği (TPD) ile bir iş birliği başlattı. 

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisinden bomba paylaşım!

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Duygu Su Gülpınar dün akşam yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Müslüm Gürses'in Unutamam şarkısı çalarken Gülpınar dikkat çeken paylaşım yaptı.

TOKİ Edirne Merkez arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne ili Merkez ilçesi Hadımağa Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Evlilikten önce edinilmiş malların paylaşımı!

Eşler arasında edinilmiş mallara katılma rejiminin uygulanıyor.Ancak isteyen eşler, mal rejimi sözleşmesiyle kanunda belirlenen diğer rejimlerden birini kabul edebiliyor. Peki, evlilikten önce edinilmiş malların paylaşımı nasıl olur?

TOKİ Edirne arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesi 25 Mayıs'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Edirne Merkez ilçesine bağlı Hadımağa Mahallesi'nde bulunan 4 adet parselde arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işini 25 Mayıs 2015 tarihinde ihale edecek.

Eşler arasında mal paylaşımı kanunu!

Eşler arasında yasal olarak edinilmiş mallara katılma rejimi uygulanıyor. Evlilik birliği içinde yapılabilen mal sözleşmeleri Medeni Kanun kapsamında açıklanıyor. İşte eşler arasında mal paylaşımı kanunu...

Boşanırken mal paylaşımı 2015!

Evlilik birliğini sonlandıran eşlere, boşanma sürecinde hangi rejimin uygulanacağı evlilik tarihlerine bağlı oluyor. Peki, boşanırken hangi mallar kime kalır? İşte boşanırken mal paylaşımı 2015...

Eşler boşanırken mal paylaşımı nasıl olur?

Eşler arasındaki yasal mal rejimi edinilmiş mallara katılma rejimi oluyor. Bu rejimde ve diğer rejimlerde eşler boşanırken mal paylaşımı nasıl olur? İşte boşanma halinde mal rejimi...

Miras tarla paylaşımı 2015!

5403 sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununu ve uygulama yönetmelikleri gereğince mirasa konu tarımsal arazi ve yeter gelirli tarımsal araziler nasıl paylaşılır? İşte miras tarla paylaşımı 2015..

TOKİ Edirne Merkez arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi 25 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne Merkez Hadımağa Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi yapım işi ihalesi 25 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Yasal miras paylaşımı nasıl yapılır?

Miras, vefat eden kimsenin yasal mirasçılarına kalıyor. Mirasbırakanın birinci derece mirasçıları, onun altsoyu oluyor. Peki, mirasbırakanın altsoyu yoksa yasal miras paylaşımı nasıl yapılır?

Miras kalan gayrimenkullerde hisse paylaşımı!

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyucularından birinin sormuş olduğu soruya cevap olarak Miras kalan gayrimenkullerde hisse paylaşımından bahsetti..

Duygu Paylaşım Evi izmir Haberi

Duygu Paylaşım Evi izmir

Hilltown Karşıyaka AVM ve İzmir Optimum AVM'de afetten etkilenen çocuklara kaygılarını gidermek ve psikolojik durumlarını iyileştirmek amacıyla uzman psikologlar tarafından terapi desteği sağlanıyor.

Destek programı boyunca, haftanın her günü, alanında uzman psikologlar tarafından çocuk ve ergen terapisine yönelik grup ve yüz yüze seanslar yapılıyor.

Afet sonrası yapılan iyileştirme faaliyetlerinin en önemlilerinden biri de afetten doğrudan ya da dolaylı olarak etkilenen kişilere verilen psikolojik destek. Bu bilinçle hareket eden Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İzmirli depremzede çocuklara yönelik bir psikolojik destek programı veriyor.

Türk Psikologlar Derneği iş birliği ile başlatılan destek programı süresince, haftanın her günü 12:00 – 20:00 saatleri arasında uzman psikologlar tarafından grup ve yüz yüze terapiler yapılıyor.

Bugün başlayan terapiler, Hilltown Karşıyaka ve İzmir Optimum AVM açık oyun alanlarının yanına kurulan ve bu...