19 / 04 / 2024

duymayın

duymayın

Rönesans Konut imzası ile hayata geçirilen Rönesans Sayfiye Evleri 3 blok halinde inşa ediliyor. Proje "Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksitini görmeyin, duymayın, bilmeyin" sloganıyla tanıtılıyor.

Sigorta girişi olmayanlar üzülmesin okkalı ödeme sizi bekliyor! Nakit ihtiyacına kefilsiz çözüm!

Nakit paraya ihtiyacı olan şu aralar pek çok kişi bulunmaktadır. Kredi çekmek için kefile ve sigortaya gereksinim duymayın. İşte detaylar!

Ekrem İmamoğlu: 1999 depremi bizi kendimize getirdi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 14 ilçeden 56 temsilciyle bir araya gelerek imar sorunlarını dinledi. Ekrem İmamoğlu; "Bu süreci sizin kadar takip edeceğimden kuşku duymayın" dedi...

Kentsel dönüşümde ev sahipleri güven duymayı önemsiyor!

Türkiye’nin dört bir yanında kentsel dönüşüm projeleri hız kazanırken evinin yenilenmesini bekleyen kişilerin beklentileri de değişiyor. 

Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksitini görmeyin, duymayın, bilmeyin!

Rönesans Konut imzası ile hayata geçirilen Rönesans Sayfiye Evleri 3 blok halinde inşa ediliyor. Proje "Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksitini görmeyin, duymayın, bilmeyin" sloganıyla tanıtılıyor.

Sektörün yeni yıldızı: Lojistik depoları

Son yıllarda küreselleşme, gayri safi milli hasılanın artması, dış kaynak kullanma yüzdesinin yükselmesi, üretim ölçeklerinin genişlemesi, şirket evlilikleri ve satın almalar nedeniyle lojistik sektörünün hızla büyümekte olduğunu görüyoruz.

Sabri Erbakan: Kentsel dönüşümde yeni modeller bulmalıyız

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Müsteşarı Sabri Özkan Erbakan, "Kentsel dönüşümde finansman konularıyla ilgili yeni modeller üretmek ve bunları uygulamaya sokmak gerekir" dedi.

Boğaz'da üçüncü köprü gün sayıyor

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, İstanbul Boğazı'na yapılacak üçüncü köprünün güzergahının sivil toplum örgütleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yapılacak is

Ramallah konut yapımcılarının gözdesi

www.emlakkulisi.com'dan başka hiçbir yerde bulamayacağınız bir çalışma. Savaş şartlarında Ramallah'ta konut ve inşaat piyasasındaki son durum ne?

Soyak kalite ödülünü kazandı

Soyak, Türkiye Kalite Derneği ( KalDer ) tarafından düzenlenen ve kalite standartlarını en üst düzeyde tutan kurumlara verilen Ulusal Kalite Ödülleri kapsamında 2. kez finalistliğinde, 'Ödüle' layık görüldü.

Beylikdüzü'nün silüetini değiştirecek rezidans

Beylikdüzü'nde Gül Yapı'nın inşaasına başladığı 35 milyon dolara mal olacak 'Skyport Residence' projesi 34 kat, 108 metre yüksekliği ve farklı mimarisiyle bölgenin silüetini değiştirecek.

ULI Başkanı Haluk Sur: ``5 yabancının 1`i yatırımı gayrimenkule yapıyor``

ULI Başkanı Haluk Sur, Türkiye'ye yapılan 20.1 milyar dolarlık yabancı yatırımın 4 milyar dolarının gayrimenkul sektöründeki yatırımlardan oluşturduğunu söyledi..

Fortis, konut kredisi faiz oranını düşürdü

Fortis, konut kredisi faiz oranını 3-12 ay arasındaki vadelerde yüzde 1,30'dan yüzde 0,98'e indirdi.

Gayrimenkul sektörünün yıldızı arsa

Arsaya yatırım yapmanın önemi hakkında Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat Turizm San.Tic.Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan önemli ipuçları veriyor.

duymayın Haberi

duymayın

Teslimleri bu yıl sonunda yapılacak olan Rönesans Sayfiye 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Projede yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon, 1, 5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Rönesans Sayfiye Konutları'nda banka kredisi, firma bünyesinde kredi veya peşin ödeme yapılabiliyor. "Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksitini görmeyin, duymayın, bilmeyin" sloganı ile yükseliyor. 


Kartal Rönesans Sayfiye'de Garanti Bankası'ndan 120 ay vadeli kredi seçeneği ile ödeme yapıldığında 6 taksit Rönesans Sayfiye'den hediye ediliyor.


Toplam 276 adet konuttan meydana gelen Rönesans Sayfiye'de dairelerin büyüklükleri 79 metrekareden başlıyor, 163 metrekareye kadar ulaşıyor.  Satışları devam eden proje 3 blok olarak tasarlandı. 


İstanbul Kartal'da yer alan Rönesans Sayfiye'de 1+1 daireler 273 bin...