18 / 04 / 2024

Düzce Akçakoca Balıkçı Barınağı projesi

Düzce Akçakoca Balıkçı Barınağı projesi

T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Düzce İli Akçakoca Balıkçı Barınağı Mendirek ve Rıhtım İlavesi projesi için 12 Eylül 2013 tarihinde toplantı düzenlenecek...

İl Özel İdare'den Düzce'de satılık arsa!

Bolu Özel İdaresi Turizm Madencilik, İnşaat, Orman Ürün. San. ve Tic. A.Ş., Düzce Akçakoca'da yer alan 3 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 28 Kasım'da yapılacak.

Düzce Akçakoca'da 860 bin TL'ye arsa fırsatı! İhalesi 19 Ekim'de! 

Düzce Akçakoca Belediyesi, Düzce ili, Akçakoca ilçesi, Kapkirli Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte Düzce'de yer alan arsa ile ilgili detaylar...

Belediye o ilçede dükkan ve arsa satacak!

Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığı, Düzce Akçakoca Osmaniye'de yer alan arsa ve dükkanı satışa çıkardı.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Reysaş GYO Düzce'deki deposunu 875 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Düzce Akçakoca Çiçekpınar Köyü 130 ada 4 parseldeki 18 bin 77 metrekare arsadaki 3.168 metrekare deponun 10 bin ton fındık depolama kapasiteli kapalı depolama alanı "Ferrero Fındık İthalat ve İhracat Tic.A.Ş."ye 1 seneliğine 875 bin TL+KDV bedelle kiraya verildi.

Düzce Akçakoca'da selden etkilenen vatandaşlar için 70 konut inşa edilecek! 

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 2019 Temmuz'da sel nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için 70 konut inşa edileceğini açıkladı. 

Acun Ilıcalı Düzce'den arsa satın aldı!

Survivor'u Türkiye'de çekmek için hazırlıklara başlayan Acun Ilıcalı Düzce'nin Gölormanlı köyünde 50 dönümlük çiftlik arazisi satın aldı.

Düzce'de sarmaşıkların sardığı ahşap ev ilgi görüyor!

Düzce Akçakoca'da 100 yıl önce yapılmış ahşap evi sarmaşıklar sarınca ilgi odağı haline geldi. Oktay ailesine ait ev, Kültür Varlıkları Koruma Kurulu tarafından koruma altına alındı.

Reysaş GYO'nun 2 ildeki 3 gayrimenkulünün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sakarya Arifiye ve Düzce Akçakoca ilçelerinde yer alan 3 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Düzce'de arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Düzce'nin Nasırlı köyünde yaşayan İ.Ü, arazi anlaşmazlığı yaşadığı Mehmet ve oğlu Ali Bakan ile tartıştı. Çıkan arbedede tüfekle ateş ederek baba-oğulu yaralandı.

Reysaş GYO Düzce 2018 gayrimenkul değerleme raporu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Düzce Akçakoca İlçesi ve Çiçekpınar Köyü'nde yer alan toplam 2 adet gayrimenkulünün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Düzce Akçakoca'da yıkımlar başladı!

Düzce'de hayata geçirilmesi planlanan Akçakoca Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Projenin 2 yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

Düzce Akçakoca Balıkçı Barınağı projesi Haberi

Düzce Akçakoca Balıkçı Barınağı projesi



T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Düzce Akçakoca Balıkçı Barınağı Mendirek ve Rıhtım İlavesi projesi için 12 Eylül 2013 tarihinde toplantı düzenlenecek...


Düzce Akçakoca Balıkçı Barınağı projesi için halkın katılımı toplantısı yapılacak.


Toplantı Yeri: Akçakoca İlçesi Öğretmen Evi Toplantı Salonu

Toplantı Yerinin Adresi: Hacı Yusuflar Mh. İstanbul Cd.

Toplantı Tarihi: 12.09.2013

Toplantı Saati....