29 / 03 / 2024

Düzce Gölyaka başvuru günü

Düzce Gölyaka başvuru günü

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 219 konutluk Düzce Gölyaka 2. Etap Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 9 adet konut satışa sunuluyor. İşte, Düzce Gölyaka AGG TOKİ başvuruları...

Kentsel dönüşüm kredisine başvuru yapacak İstanbullular dikkat! Yüzde 40'a varan indirim yapılacak!

 Kentsel Dönüşüm kredisine başvuracak İstanbullular, dilerlerse borçlarını kendileri ve yakınları için güvence altına almalarını sağlayan kredi hayat sigortalarını bankalara göre yüzde 40’a varan indirimlerle yaptırabilecek.

Düzce ve iki ilde 16 adet arsa satılıyor! 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Düzce, Gümüşhane ve Ağrı'da yer alan 16 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ihaleler ile ilgili detaylar...

Düzce'de konut imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 19 Aralık'ta!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Gümüşova ve Merkez'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün burs başvuru sonuçları açıklandı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvuru sonuçları, 16 Ekim 2023 ve 1 Kasım 2023'te sona eren ortaöğrenim ve yükseköğrenim başvurularının tamamlanması ile birlikte araştırılmaya başlandı. 2023-2024 yılları arasında VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte haberin ayrıntıları...

Konut satışında yeni dönem! Göç İdaresi Başkanlığı kısıtlama getirdi: Tutar 2,5 kat arttı

Göç İdaresi Başkanlığı, vatandaşlık almak isteyen yabancılar için konut satışı alt sınırını 250 bin dolardan 400 bin dolara yükseltmişti. Yabancılara yönelik konut satışı Eylül ayında yüzde 42 oranında azalırken, aynı kurum yabancılara ikamet amaçlı konut satışı alt limitini de 75 bin dolardan 200 b

150 bin TL değerinde faizsiz kredi sunuldu! Bu şartları karşılamayanlar başvuru yapamayacak

Yeni evlenen çiftlerin merakla beklediği faizsiz evlilik kredisine ilişkin detaylar gündemde. Başvuru tarihi, yaş sınırı, kimlerin yararlanabileceği ve kredinin başlama tarihi gibi soruların cevapları konuşuluyor. İşte Erdoğan'ın gündeme getirdiği evlilik kredisiyle ilgili tüm bilgiler…

Deprem bölgesinde yerinde kentsel dönüşüm için 2 günde 36 bin 825 başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada deprem bölgesinde yerinde dönüşüm için iki günde 36 bin 825 başvuru geldiğini belirtti.

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacak! Lise mezunu olmanız yeterli! Son başvuru tarihi 26 Haziran!

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde personel alımı yapılacağı duyuruldu. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre başvuru yapmak isteyen adayların en az lise mezunu olması gerektiği ve son başvuru tarihinin 26 Haziran 2023 olduğu öğrenildi.

LGS görevlisi olacaklar ne zaman başvuru yapabilir? LGS gözetmen ücretleri ne kadar?

LGS sınavının yaklaşmasıyla görevli olmak isteyen kişiler de tarihlerini yakından takip etmeye başladı. 06.04.2023 yılında yapılacak olan Liselere Geçiş Sistemi sınavında görevli olmak isteyenlerin başvurularını yapması gerekiyor. LGS görevli başvuru tarihleri ne zaman ve nasıl yapılacağı merak konu

İŞKUR duyurdu! TYP alımları bugün sona eriyor! Başvuru yapmak isteyenler hemen baksın! Son gün!

İŞKUR, TYP kapsamında deprem bölgesindeki bazı illere personel alımı yapılacağını duyurdu. Başvurular başlamış olup son tarih 2 Mayıs Salı günü. Başvuru yapmak isteyenler hemen bakın! Son gün!

Çalışmayan annelere aylık 7500 TL ödeme! Şartlara göre başvuru yapın!

Çalışmayan ev hanımlarının sevindiren yeni bir destek ödemesi devlet tarafından geldi. Başvuru yapan ve şartları yerine getiren tüm anneler bu ödemeden faydalanabilecek. Peki ödeme nasıl olacak? 

2023 bekçilik başvuru sonuç sorgulama! Bekçilik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bekçi olmak isteyen vatandaşlar, merakla 2. Dönem bekçilik başvuru sonuçlarını araştırmaktadır. İşte 2023 bekçilik başvuru sonuçlarına dair detaylar!

Sandık görevlisi başvuru ne zaman 2023? Sandık görevlisi nasıl olunur? Sandık görevlisi ücreti 2023!

Sandık görevlisi nasıl olunur, nereye başvuru yapılır soruları şu sıralarda en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

Düzce Gölyaka başvuru günü Haberi

Düzce Gölyaka başvuru günü

219 adet daireden meydana gelen TOKİ Düzce Gölyaka Alt Gelir Grubu projesindeki  9 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.


Düzce Gölyaka 2. Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Gölyaka şubesi aracılığıyla yürütülecek.


Düzce Gölyaka AGG TOKİ başvuruları!

Düzce Gölyaka AGG TOKİ başvuruları 06 Şubat 2017 – 31 Mart 2017 tarihleri arasında kabul edilecek. Projedeki daireler için fiyatlar 114 bin ile 134 bin TL arasında belirlendi. 


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Konut alıcısı, Gayrimenkul’ün fiili tesliminden evvel teslim süresi içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeden sözleşmeden dönme hakkına sahip.


Satış duyurusu için