20 / 04 / 2024

Düzce İl Özel İdaresi binası satılacakmı

Düzce İl Özel İdaresi binası satılacakmı

Düzce İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantıları ilk birleşimini gerçekleştirmek üzere toplandı. 21 üyenin katıldığı toplantının en önemli gündem maddesini Özel İdare binasının satışı oluşturdu...

Düzce Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 242.2 milyon TL'ye!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce ili, Beslenbey Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

İl Özel İdare'den Düzce'de satılık arsa!

Bolu Özel İdaresi Turizm Madencilik, İnşaat, Orman Ürün. San. ve Tic. A.Ş., Düzce Akçakoca'da yer alan 3 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 28 Kasım'da yapılacak.

Düzce depreminin üzerinden 24 yıl geçti! 12 Kasım 1999'da 7.2 büyüklüğündeki depremde 16 bin 666 ev yıkıldı!

Türkiye'de 12 Kasım 1999'da Düzce'de meydana gelen depremin üstünden 24 yıl geçti. 782 kişi yaşamını yitirdiği depremde 16 bin 666 ev yıkıldı.

İl Özel İdare KDV'den muaf konut ve ticari alan imarlı arsa satacak!

Düzce İl Özel İdaresi İl Encümeni, Düzce Kültür Mahallesi'nde yer alan konut ve ticari alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

İl Özel İdaresi KDV'den muaf arsa satacak! Konut ve ticaret imarlı arsa arayanlar dikkat!

Düzce İl Özel İdaresi İl Encümeni, Düzce Kültür Mahallesi'nde yer alan 3 bin 362 metrekarelik arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

TOKİ’den Düzce Kaynaşlı’ya 162 yeni ucuz konut!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Kaynaşlı projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Düzce Kaynaşlı’da 2022 sosyal konut projesi...

10 ana başlıkta TOKİ Düzce Gölyaka!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Gölyaka projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Düzce Gölyaka’da 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 14 Mart Pazartesi günü başlıyor.

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez Beyciler projesi için başvurular 14 Mart tarihinde başlıyor.

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Düzce'de 33.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce İstilli Köyü'nde yer alan 3 adet arsayı 33 milyon 90 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce'de 11 milyon TL'ye satılık arsa!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Kültür Mahallesi'nde yer alan arsayı 11 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce'de 10.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Düzce 1. Satış Memurluğu, Düzce İl, Merkez İlçe, Beyciler Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 10 milyon 959 bin 539 TL olarak belirlendi. 

Düzce İl Özel İdaresi binası satılacakmı Haberi

Düzce İl Özel İdaresi binası satılacakmı


Düzce İl Özel İdaresi'nin mevcut hizmet binasının satışa çıkartılması gündemde.


İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantıları ilk birleşimini gerçekleştirmek üzere toplandı. 21 üyenin katıldığı toplantının en önemli gündem maddesini Özel İdare binasının satışı oluşturdu. Meclis üyeleri tarafından Şerefiye Mahallesi Şehit Ruhsar Caddesindeki mevcut binanın satışı için Plan ve Bütçe Komisyonunun bir inceleme yapması kararı alındı.


Uzunmustafa İlköğretim Okulu yanında buluna ve İl Özel İdaresi'ne ait alana yapılacak olan yeni bina için de çalışmalar sürüyor.


Bodrum+3 kat olarak yapılacak olan İl Özel İdare binasının 3 bin 833 metrekare kapalı alanı olacak. Binanın Bodrum katı arşiv, birinci katı İl Genel Meclisi son katı ise idari kısım olarak kullanılacak. Ayrıca yeni binada Selçuklu mimarisi kullanılacak.



Düzce Yerel...