23 / 04 / 2024

Düzce Konakları fiyatlar

Düzce Konakları fiyatlar

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Düzce Konakları projesinde toplam 180 adet daire yer alıyor. Proje 30 bin arazi üzerinde yer alıyor. İşte Düzce Konakları iletişim bilgileri...

Düzce Konakları' nda fiyatlar 100 bin TL' den başlıyor!

Düzce Konakları Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Düzce Konakları' nda fiyatlar 100 bin TL' den başlıyor.

Düzce ve iki ilde 16 adet arsa satılıyor! 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Düzce, Gümüşhane ve Ağrı'da yer alan 16 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ihaleler ile ilgili detaylar...

Karayolları, Düzce ve Ankara'daki 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor! 

Karayolları 4.Bölge Müdürlüğü, Düzce ve Ankara illerinde yer alan 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor. Peki Düzce ve Ankara'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Düzce'de 5 adet arsa 24 Ekim'de açık artırma ile satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatı!

Düzce Belediyesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey mahallerinde yer alan arsaları KDV'den muaf olarak satışa sunuyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak Düzce'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satıyor: Gayrimenkul alacaklara müjde! 

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 8 adet arsa ile 1 araziyi peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Düzce'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Düzce'de 2 adet konut imarlı 8 taksitle satışa çıkıyor! Hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf!

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Düzce'de ev sahipleri öğrencileri dolandırdı!

Düzce'de özellikle üniversitenin yakınında olan yerlerde bulunan evlerde kiralık fiyatları yükselişe geçti. Bölgedeki ev sahipleri kendilerini emlakçı olarak tanıtarak öğrencileri dolandırdı. 

Düzce’de konut fiyatları son 4 yılda yüzde 30 arttı!

Sanayi ve turizm bölgelerine yakınlığı ile dikkat çeken, son yıllarda düzenli göç alan Düzce’nin gayrimenkul değerlerine göre Düzce’de konut fiyatları son 4 yılda yüzde 30 arttı…

Düzce’de konut fiyatları yüzde 2 arttı!

Düzce’de konut fiyatları son dört yılda yüzde 29, son bir yılda yüzde 2 artış gösterdi. Konut satışları iste yüzde 10 düşüş yaşadı.

TOKİ Düzce Merkez 2020 başvuru detayları!

TOKİ Düzce Merkez 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyo. TOKİ Düzce Merkez 2020 fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ 50 bin konut Düzce 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50b in sosyal konut kampanyasına Düzce'yi de dahil etti. Peki TOKİ Düzce 2019 başvuru ücreti ne kadar? Başvurular nereye yapılacak? TOKİ Düzce 2019 fiyatları ne kadar? Ödemeler nasıl yapılıyor? İşte TOKİ 50 bin konut Düzce 2019 detayları...

Düzce'de ev fiyatları artacak!

Düzce'nin Akçakoca bölgesinde faaliyet gösteren Pandul İnşaat'ın sahibi Abdulkadir Pandul, sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu. Pandul, “Şu anda tam ev sahibi olma zamanı, ev fiyatları artacak'' şeklinde konuştu.

TOKİ Düzce Şekerpınar başvuruları başladı!

Konut fiyatlarının 112 bin 818 TL ile 148 bin 599 TL arasında değiştiği Düzce Şekerpınar TOKİ için başvurular bugün başladı.

TOKİ Düzce Camikebir kura çekilişi bugün yapılacak!

TOKİ Düzce Camikebir kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Projedeki konutların fiyatları 291 bin 527 TL ile 478 bin 193 TL arasında değişiyor.

Düzce Konakları fiyatlar Haberi

Düzce Konakları fiyatlar

Düzce Konakları projesinde yüzme havuzu, fitness center, otopark, çocuk oyun alanı, kafeterya, hobi odaları, sauna, Türk hamamı, spor salonları gibi sosyal imkanlar yer alıyor.


Düzce Konakları projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 14 blok şeklinde yükselen projede toplam 180 adet daire bulunuyor.


Düzce Konakları projesi şehir merkezine 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. 2 etap şeklinde yükselen projede 3+1 daireler Haziran 2015' te teslim edilirken, diğer daireler Nisan 2015' te teslim edilecek. 


Düzce Konakları projesi Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 30 bin metrekare alan üzerinde yer alan projedeki daireler 100 bin TL' den başlıyor ve 259 bin TL' ye kadar yükseliyor. 


Düzce Konakları iletişim bilgileri!

Adres: Belediye Arkası...