29 / 03 / 2024

Düzce Konuralp turizmi

Düzce Konuralp turizmi

Düzce İl Özel İdaresi tarafından katkı sağlanan üç proje MARKA tarafından hibe desteği almayı hak kazandı. Başvurusu yapılan "Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi" ile bölge turizmine 786 bin 420 TL kaynak sağlanacak.

Düzce'deki tarihi evler restore edilecek! 

Düzce Belediyesi, Konuralp’in tarihi canlandırmak için çalışmalarına devam ediyor. Belediye bölgede yer alan 8 kültür varlığını restore edecek. 

Düzce'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Düzce İcra Dairesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Konuralp Mahallesi, Veziroğlu mevkii, 4095 parselde yer alan gayrimenkulleri 7 milyon 300 bin 35 TL'ye satıyor...

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

Düzce'de 12.4 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri ve arsası!

Düzce İcra Dairesi Müdürlüğü, Düzce Merkez Konuralp Mahallesi, Hamamaltı Mevkii, 3410 parsel, 1697 parsel, 2748 parsel, 2750 parsel, 2149 parsel, 4259 parselde yer alan iş yeri ve arsasını 12 milyon 364 bin 553 TL'ye icradan satıyor...

Düzce Konuralp'te binalara kat sınırı!

Düzce Belediye Meclisi Haziran ayı ikinci oturumunda Konuralp'in imar mevzuatında değişiklik yapıldı.Karara göre Konuralp'te artık Zemin+4 kattan fazla yapı yapılamayacak. 

Düzce Konuralp'teki yüksek katlı projelerin durdurulması isteniyor!

Düzce Konuralp'te kat imar izninin zemin+4 kat olmasına ilişkin karar Düzce Belediye Meclisi tarafından onaylandı. Bölge sakinleri tarafından inşaatı devam eden yüksek katlı projelerin durdurulması istendi.

Düzce Belediyesi'nden yüksek kat kararı!

Düzce ve Konuralp çevresinde yüksek katlı yapılaşmayı durdurmak amacıyla gerekli imar planı değişikliği Haziran ayı meclis toplantısında görüşüldü.

Düzce Konuralp Yürüyüş Yolu'nda çalışmalar başlıyor!

Düzce Belediyesi yaptığı yatırımlarla Konuralp bölgesini turizm merkezi haline getiriyor. Bölgedeki çalışmalar 1 ay içerisinde tamamlanacak.

Düzce Konuralp projesi için yeni toplantı!

Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor projesi için yeni bir toplantı daha yapıldı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Proje Koordinatörü Emine Yüksek ve proje ekibi ile yapılan toplantı sonucunda proje içinde yer alan bölümler değerlendirildi.

Düzce Konuralp Tarihi Kent Meydanı görücüye çıkıyor!

Düzce Belediyesi AB Proje Ofisi tarafından hazırlanan ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’ndan (MARKA) hibe almaya hak kazanan “Konuralp Tarihi Kent Meydanı Düzenleme ve Restorasyon Projesi” için tanıtım toplantısı yapılacak.

Düzce Konuralp’e arkeopark yapılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından Konuralp’de tarihi 40 basamaklar önünde oturma ve dinlenme amaçlı park yapılıyor.

Düzce Konuralp'e müze inşa edilecek!

“Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi” ve “Doğu Marmara Antik Kent Projesi” kapsamında Düzce Belediyesi Konuralp Sosyal Tesislerinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Düzce Konuralp'te restorasyon çalışmaları başladı!

Konuralp’in tarihi ve turizm restorasyonu için çalışmalar başlatılıyor. Düzce Belediyesi tarafından bunun için bütçe oluşturuluyor.

Düzce Konuralp turizmi Haberi

Düzce Konuralp turizmi

Düzce İl Özel İdaresi tarafından katkı sağlanan üç proje MARKA tarafından hibe desteği almayı hak kazandı. Düzce İl Özel İdaresi tarafından başvurusu yapılan "Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi" ile bölge turizmine 786 bin 420 TL kaynak sağlanacak. Ayrıca Düzce Belediyesi tarafından hazırlanan ve kabul edilen "Doğu Marmara Antik Kent Projesi" ile Yığılca Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından hayata geçirilecek olan "Alternatif Turizm Değerimiz Sarıkaya Mağarası'nın Turizm Altyapısının İyileştirerek Bölge Turizmine Kazandırılması" projelerine proje ortağı olarak mali ve teknik destek sağlanacak. 


KONURALP DÜNYA TURİZM DESTİNASYONU OLUYOR PROJESİ 

Düzce İl Özel İdaresi tarafından yürütülecek olan projede Düzce Belediyesi proje ortağı olup Akçakoca Belediyesi, Düzce Üniversitesi, Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Düzce İş-Kur İl Müdürlüğü, Dubrovnik Belediyesi ve Dubrovnik Kalkınma Ajansı...