02 / 05 / 2024

Düzce orman parkı

Düzce orman parkı

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, “Merkezde bir taşlaşma sorunu yaşanıyor. Çok konut var. İki büyük park planlıyoruz; biri millet bahçesi, diğeri orman parkı” diye konuştu.

İl Özel İdare'den Düzce'de satılık arsa!

Bolu Özel İdaresi Turizm Madencilik, İnşaat, Orman Ürün. San. ve Tic. A.Ş., Düzce Akçakoca'da yer alan 3 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 28 Kasım'da yapılacak.

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Park Dedeman Düzce imza töreni 12 Ocak'ta!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels - Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği Park Dedeman Düzce’nin imza töreni 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Düzce'de sel felaketi! Çok sayıda ev yıkıldı!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, "Düzce'ye yılda yağan yağışın dörtte biri düştü. Bölgede hasar tespit çalışmaları devam ediyor" diye konuştu.

Düzce'ye millet bahçesi ve orman parkı sözü!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, “Merkezde bir taşlaşma sorunu yaşanıyor. Çok konut var. İki büyük park planlıyoruz; biri millet bahçesi, diğeri orman parkı” diye konuştu.

Düzce'deki İnönü Parkı'nın ihalesi TBMM'de konu oldu!

Düzce'de bulunan İnönü Parkı'nın ihalesi TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, parka ilişkin olarak yazılı soru önergesi hazırladı..

Düzce tramvayının istasyon yeri hazır!

İstanbul caddesinde hizmete girecek olan Düzce Nostaljik Tramvay için 15 Temmuz Şehitler Parkı önünde istasyon ve bakım yeri inşa ediliyor.

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

Düzce Belediyesi'nden Park Gölet açıklaması!

Düzce Belediyesi Park Gölet işletmesi hakkında basında çıkan haberlere karşı bir açıklama yaptı. İşte Düzce Belediyesi'nden yapılan o açıklama...

Düzce Aziziye'ye dördüncü park!

Düzce Belediyesi muhtelif mahallelerde çocuk oyun parkları yatırımlarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Aziziye mahallesinde dördüncü çocuk oyun parkı kazandırılıyor.

Düzce'ye 4 yeni park geliyor!

Düzce Belediyesi kentteki Akınlar, Aziziye, Cumhuriyet ve Koçyazı Mahallelerinde park yapımı için ihale düzenledi.

Düzce 15 Temmuz Şehitleri Parkı açılış için gün sayıyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımları inceledi.

Düzce'nin 4 mahallesine yeni park geliyor!

Düzce Belediyesi, şehrin Akınlar, Aziziye, Cumhuriyet ve Koçyazı mahallelerine yeni park kazandırmak için ihale düzenledi.

Düzce orman parkı Haberi

Düzce orman parkı

Adaylığını açıkladıktan sonra 56 mahalleyi tek tek dolaşan AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, yönetim anlayışının nasıl olacağını düzenlidiği mahalle toplantıları ile vatandaşlara anlattı.

Star Gazetesi'nden Şerife Güzel'in haberine göre; Özlü, “Mahalle, belediye başkanına gelmeyecek. Ben her hafta, yanıma fen işleri müdürü gibi yetkililerimi de alıp bir-iki mahalleye gideceğim. Mahallenin sorununu mahallede çözeceğim” dedi. 

AYRI SÖZLEŞME 

Esnaf ziyareti yapan Belediye Başkan Adayı Özlü, çalışma yöntemini ve projelerini anlattı: “Adaylığım belli olduktan sonra iki ay önce her mahalleye gittim, mahalle temsilcileri, muhtar ve mahallenin önde gelenleriyle görüştüm. Sonra, her mahalleyi taraması için 4 ayrı takım oluşturup mahallelere gönderdik. ‘Neyi eksik yaptık, önümüzdeki beş yılda neyi yapmamızı istersiniz?’ diye sorduk. Her mahallenin sorunlarını ayrı ayrı tespit ettik. Her mahallenin...