19 / 04 / 2024

düzcede kalıcı konutlar

düzcede kalıcı konutlar

Düzce'ye önemli hizmetlerin kazandırıldığını anlatan Bakan 'Düzce'ye çok güzel bir stadyum kazandırdık. Kalıcı konutlarda 2 bin 500 kişilik bir salon yapıyoruz ve yıl sonuna kadar tamamlanacak...

Kalıcı deprem konutlarının yapımı devam ediyor...

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden sonra kalıcı konut çalışmaları kapsamında, Gaziantep'in Atalar köyünde hafif çelikten yapılan 130 köy evinden 32'si tamamlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

‘Depremzedelere kira yardımı kalıcı konutlara kadar devam etmeli’

Depremin ardından 10 ay geçmesine rağmen deprem bölgesinde sorunlar bitmiyor. Bölgedeki iş insanları maliyetin yüzde 54,9’unu konut hasarı oluşturduğunu ve depremzedelere kira desteğinin kalıcı konutlara kadar devam etmesi gerektiğini söylüyor.

Hatay'daki 2 bin 665 deprem konutunun inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'da, yapımı devam eden kalıcı konutlar FPV dronla görüntülendi.

Depremin merkez üssü Pazarcık'taki afet konutlarının teslimleri için geri sayım başladı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki iki depremden birincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde inşa edilen kalıcı konutların teslimleri için geri sayım başladı...

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut tamamlanmak üzere olan konutlarının müjdesini verdi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde depremlerin yıkıma neden olduğu kentlerde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kalıcı konutların inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut çalışmaları yerinde inceledi.

AKTOB Başkanı: Kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettik!

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizm sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKTOB Başkanı Kavaloğlu, kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettiklerini söyledi.

Kahramanmaraş'ta 19 bin 418 kalıcı konutun inşası son sürat devam ediyor!

Kahramanmaraş'ta 6 bin 995 konutun inşası tüm hızıyla sürüyor. Baykar Konteyner Kenti’ni gezen AFAD Kahramanmaraş İl Müdürü Tayfun Temur, 19 bin 418 kalıcı konutun inşasının devam ettiğini açıkladı.

Samandağ'da yapılacak olan 424 Kalıcı Konut Projesi'ne başlanıyor

Samandağ Kaymakamlığı tarafından ilçede TOKİ tarafından yapılacak olan 424 kalıcı konutun projesinin belli olduğu belirtildi. Buna göre, Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerde evleri yıkılan afetzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak için çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. İşte haberin detayl

Hatay'daki kalıcı konutların teslimi için geri sayım başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat tarihindeki depremlerin en çok yıkıma sebep olduğu Hatay'da, kalıcı konutlardan yapımı tamamlananlar bu ay hak sahiplerine verilecek.

Gaziantep'te sene sonuna kadar tam 10 bin 350 kalıcı konut teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen Gaziantep'te sene sonuna kadar 10 bin 350 kalıcı konutun teslim edilmesi planlanıyor.

Adıyaman’da deprem konutlarının inşası bitmek üzere

Adıyaman'da depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutların yapımı devam ediyor. TOKİ'nin özenle ve detaylı çalıştığı Örenli Mahallesi'nde yapımı tamamlanan iki yüz kırk konut Cumhuriyet’in 100. yılında hak sahiplerine teslim edilecek.

Osmaniye'deki depremzedeler kalıcı konutlarına Aralık ayında yerleşecek!

Osmaniye'de 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen afetzedeler için hayata geçirilen kalıcı konutların ilk etabı Aralık ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

düzcede kalıcı konutlar Haberi

düzcede kalıcı konutlar



Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç bir dizi etkinliğe katılmak üzere geldiği Düzce'de, Vali Adnan Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve bürokratlar tarafından karşılandı. Bakan Suat Kılıç, Valilik makamında yaptığı konuşmada Düzce'ye yapılan yatırımlardan söz etti. Düzce'ye önemli hizmetlerin kazandırıldığını anlatan Bakan 'Düzce'ye çok güzel bir stadyum kazandırdık. Kalıcı konutlarda 2 bin 500 kişilik bir salon yapıyoruz. Yıl sonuna kadar tamamlanacak. Gençlik Merkezi inşaatına başladık. Ancak bununla yetinmedik, 4 katlı bir bina kiraladık.Merkezimiz tamamlanıncaya kadar aktiviteler burada sürdürülecek. Yine kalıcı konutlarda spor salonu yanında yüzme havuzu yapıyoruz. Ayrıca Düzce Üniversitesi'ndeki öğrencilerimiz için de 500 kişilik bir yurt yapıyoruz. Tüm bunlar bir hizmet sağanağı gibidir. Düzce'ye kazandırılan bu eserler devrim niteliğinde hizmetlerdir1 dedi. Bakan Suat Kılıç, kalıcı konutlarda yapımı...