29 / 03 / 2024

Düzcede satılık daire

Düzcede satılık daire

Düzce İli Merkez'de yer alan toplam 5702,40 metrekare yüzölçümüne sahip olan Türk Kablo Fabrikası ve İdare Binası Düzce 2. İcra Dairesi tarafından 11 Aralık 2014 günü saat 14:30 ile 14:40 arası ihale ediliyor.

Natura Çakırlar satılık daire!

Fırat Life Style imzasıyla inşa edilen Natura Çakırlar projesinde lansman dönemi başladı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede yüzde 10 + yüzde 10 indirim kampanyası sunuluyor. İşte Natura Çakırlar satılık daire fiyatları...

İstanbul'da sahibinden satılık daire fiyatları ne kadar?

Düşük konut kredisi faizi ev almayı düşünenlerin ilgisini çekmeye başladı. Fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar İstanbul'da ucuz satılık daireleri araştırıyor. Peki hangi ilçede satılık daire fiyatları ne kadar?

Özyurtlar Ödül İstanbul satılık daire fiyatları!

Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabilen Ödül İstanbul Konutları Özyurtlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Özyurtlar Ödül İstanbul satılık daire fiyatları 219 bin TL'den başlıyor.

Küçükçekmece Keleş Center Airport satılık daire!

Konut teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşeceği Keleş Center Airport projesi 220 ofis, 498 rezidans ve 52 dükkandan meydana geliyor. Küçükçekmece Keleş Center Airport satılık daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor.

İzmir İncity Evleri satılık daire!

İzmir İncity Evleri satılık daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart İncity projesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da yer alıyor...

Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları!

Ağustos 2019'da konut teslimlerin gerçekleşeceği Nef Bahçelievler'de 974 daire ve 14 cadde dükkan yer alıyor. Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları 564 bin TL'den başlıyor.

Ödül İstanbul satılık daire fiyatları!

Ödül İstanbul satılık daire fiyatları 179 bin TL'den başlıyor. Özyurtlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ödül İstanbul'da 60 aya kadar vade fırsatı sunuluyor.

Bahçelievler Nef satılık daire!

Toplam 1.023 daire ve 14 dükkandan meydana gelen Bahçelievler Nef satılık daire fiyatları 564 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Özyurtlar Ödül İstanbul satılık daire!

8 blok şeklinde yükselen Özyurtlar Ödül İstanbul projesi 2 bin 683 konut ve 103 dükkandan meydana geliyor. Özyurtlar Ödül İstanbul satılık daire fiyatları 179 bin TL'den başlıyor.

Muhit Sancaktepe satılık daire!

Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesi 217 daire ile 12 dükkandan meydana geliyor. 24 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği Muhit Sancaktepe satılık daire fiyatları metrekare bazında 5 bin 800 TL'den başlıyor.

Ömür İstanbul Esenler satılık daire!

Toplam 218 konut ve 3 dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi İstanbul Esenler'de Turgut Reis Mahallesi'nde yükseliyor. Ömür İstanbul Esenler satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Satılık daire aramasında Şubat rekoru!

Şubat ayında 240 ay vadeli kampanyalar ve sektörel devlet teşvikleri internetten satılık daire aramasına da yansıdı. Satılık daire arama oranı, 2016 şubat ayına göre yüzde 58, bu yılın ocak ayına göre ise yüzde 15 yükselerek rekor kırdı.

Taksim 360 Beyoğlu satılık daire!

Çalık Gayrimenkul imzası taşıyan Taksim 360 Beyoğlu satılık daire fiyatları 432 bin dolardan başlıyor. Proje Tarlabaşı'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.

Düzcede satılık daire Haberi

Düzcede satılık daire

Düzce İli Merkez'de yer alan toplam 5702,40 metrekare yüzölçümüne sahip olan Türk Kablo Fabrikası ve İdare Binası Düzce 2. İcra Dairesi tarafından 30 milyon 900 bin 883 TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu taşınmazın ulaşım ve alt yapı sorunu bulunmamaktadır. Taşınmazın kuzey hududu henüz açılmamış ancak imar planında mevcut imar yolu ve TEM otoyoluna cepheli, güney hududunda ise Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Yunus Güner Koleji bulunmaktadır.


Taşınmazın doğu hududunda TEM otoyoluna üst geçiti ve Beyköy Beldesi- Düzce yolu mevcuttur. Çevre düzenlenmesi yapılmıştır. Düzce Sanayi Organize Bölgesine yakındır. Taşınmazın bir kısmı boş arazi olarak kullanılmakta olup, üzerinde ağaçlar bulunmaktadır. 


İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri; Düzce İli Merkez İlçe Sinirci Köyü, Kocatarla mevkiinde bulunan taşınmazın ikiye ayrılmış olduğu anlaşılmış olmakla taşınmaz üzerinde...